po imenima nemamo igraca (dzeko je vec u godinama)
selektor nam je poznati kockar bez iskustva
ALI LJUDI... 4 TEKME (POSLIJE OVE) i 4 POBJEDE !!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kipar je jaci od nas, samo sto smo imali srece. Ovaj Kockar ima nevidjenu srecu. Kipar je trebao voditi 2 3 - 0 prije nego sto smo postigli gol. Kako smo u Rumuniji pobjedili, to sami bog zna..ljudi se izmasili, plus penal.
Nije toliko pristup, nego nepostojeca igra, bezidejna organizacija, bilo kakva kombinacija i tok lopte. To me vise zabranjava, ali nadajmo se boljem do Austrije. Sa malo srece oni ce kiksnuti protiv Kipra.Maroon1946 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 21:34Mislis da ce isti pristup biti protiv Austrije kao i protiv San Marina? Ovdje u drugoj brzini zabiti jos 2 gola i privedes utakmicu kraju. Protiv Austrije ce morati biti trka svih 90 min da bi uzeo bod kamoli pobjedu.Principatus je napisao/la: ↑06 sep 2025, 21:31Malo me ovo plasi, ponovo nikakav protok lopte, nista ne izgleda organizovano kada imamo loptu, bez ideja. Kako nam San Marino sa jednim igracem manje parira je strasno. Koja sreca da danas ne igramo protiv Austrije.
Evo ulazi Bajraktarevic umjesto Hajradinovicaadrenaline323 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 21:44Fali krilo na desnoj strani da pomogne gazibegovicu
Ja nisam ni siguran da uzimamo ovo sa ovom igrom.NoDi80 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 21:43Hajradinovic ne zna igrati desno krilo i to bolje rade cak i Kulasin, Omerovic, a Bajraktarevica i Memica je suvisno komentarisati
Nema veze San Marino je pa moze, ali protiv Austrije ne smije
Dobro je sve 0:1, cekamo jos malo da se istrce, izmore i dovrsavamo ih
Opusteno svakako 5,6 igraca ovih nece igrati protiv Austrije
Austrija - Kipar 0:0 prvo poluvrijeme
Da hoce ostati x
Aj sta ste digli tu austriju ko da su prajm njemačka..evo kipar im drži X još ih Bog i stativa spasili da ne gube
evo i u Austriji su propustili par velikih sansi, trebalo biti bar 0:2 na poluvremenu
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Google Adsense [Bot], HariTz, Zagor i 20 gostiju.