FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 06 sep 2025, 19:57

Lose skroz drugo, Čelik nosi bod zasluzeno,idemo dalje
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

PitaKupusnjacaTZ
Kontakt:

Post Postao/la PitaKupusnjacaTZ » 06 sep 2025, 20:00

Ocajno, nevjerovatno, i velika skola, prije svega Jankovicu, a onda i upravi, da mora ekspresno da reagije i dovede makar jos 2-3 ozbiljna igraca!

Secerovic je prekucao, svaka cast momku, Abrego je MORAO uzeti onu loptu kod gola, frajer dao for 10 metara, Abrego stoji i ne reaguje! Umjesto da je nabije na Batvu.

Prbo poluvrijeme jako dobro, drugo poluvrijeme nas mrtvi Celik razorio i igrao se s nama.... Celikovci napaljeni ko da finale LP igraju, i svaka im cast na tome. Mi drugo poluvrijeme mrtvi, i realno, i bod nam je puno!

Velika skola za Jankovica! Izvuci pouke!

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 06 sep 2025, 20:03

Sky jbo li te zastava i sunac :D

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 06 sep 2025, 20:04

Saletovic top topva da bi jos Pekarica vratit. Secer kapa do poda
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

SalvadorCabanas
Kontakt:

Post Postao/la SalvadorCabanas » 06 sep 2025, 20:05

PitaKupusnjacaTZ je napisao/la:
06 sep 2025, 20:00
Ocajno, nevjerovatno, i velika skola, prije svega Jankovicu, a onda i upravi, da mora ekspresno da reagije i dovede makar jos 2-3 ozbiljna igraca!

Secerovic je prekucao, svaka cast momku, Abrego je MORAO uzeti onu loptu kod gola, frajer dao for 10 metara, Abrego stoji i ne reaguje! Umjesto da je nabije na Batvu.

Prbo poluvrijeme jako dobro, drugo poluvrijeme nas mrtvi Celik razorio i igrao se s nama.... Celikovci napaljeni ko da finale LP igraju, i svaka im cast na tome. Mi drugo poluvrijeme mrtvi, i realno, i bod nam je puno!

Shvatit će te kroz sezonu koliko Čelik ima mlađu, bolju ekipu od Slobode. Kod nas Smajlović 16 godina ubio vas po strani. Troduplo boljeg napadača imamo od vašeg a o sredini da ne pričam. Sjedi, razmisli i sportski pozdrav.

PitaKupusnjacaTZ
Kontakt:

Post Postao/la PitaKupusnjacaTZ » 06 sep 2025, 20:13

SalvadorCabanas je napisao/la:
06 sep 2025, 20:05
PitaKupusnjacaTZ je napisao/la:
06 sep 2025, 20:00

Shvatit će te kroz sezonu koliko Čelik ima mlađu, bolju ekipu od Slobode. Kod nas Smajlović 16 godina ubio vas po strani. Troduplo boljeg napadača imamo od vašeg a o sredini da ne pričam. Sjedi, razmisli i sportski pozdrav.
To je evidentno, to su momci i pokazali.. mi se bez 2,3 ozbiljna igraca u trenu raspali, kazem Celik je ovdje i 3 bobe zasluzio, a ovo "mrtvi" je jer ta ekipa godinama tabori u 2 ligi i nikad i nisu bili u utrci za PL, dakle nismo igrali protiv Stupcanice, GOSKa itd.
Svako dobro

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 sep 2025, 20:24

Sky9 je napisao/la:
06 sep 2025, 15:20
slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
Ne stavljaj ih vise :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 06 sep 2025, 20:24

Ne možemo biti zadovoljni ničim sem posjetom danas, ali nema veze duga je sezona igra će se popraviti.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 06 sep 2025, 20:25

Aman mi jos utakmicu nismo sastavili u ovom sastavu. Polako jbt sve ce biti ok.
Stize napadac i krilo uskoro.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 06 sep 2025, 20:32

Skojevska je napisao/la:
06 sep 2025, 20:24
Ne možemo biti zadovoljni ničim sem posjetom danas, ali nema veze duga je sezona igra će se popraviti.
Bilo je dobro prvo poluvrijeme do zadnjih 5 minuta. Nakon toga nisu izasli na teren. Koji ono delegat nije imao muda da suta pa dadose iz kontre gol?

Vidim zale se na onaj ofsajd, a penal na pocetku ko yebe...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 sep 2025, 20:34

DamirT je napisao/la:
06 sep 2025, 20:32
Skojevska je napisao/la:
Bilo je dobro prvo poluvrijeme do zadnjih 5 minuta. Nakon toga nisu izasli na teren. Koji ono delegat nije imao muda da suta pa dadose iz kontre gol?
Halilović, Huseinbašić i Said. Tri igrača koja ne trče je puno.

Šećerović me pozitivno iznenadio. Poslije Horića najbolji na terenu bio.

PitaKupusnjacaTZ
Kontakt:

Post Postao/la PitaKupusnjacaTZ » 06 sep 2025, 20:36

Da, sto se ofsajda tice, mislim da nije bio, ali ugao kamere je nezahvalan, ali zato, penaltik za nas je M O R A O biti sviran, ono samo slijep covjek ne bi svirao

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 06 sep 2025, 20:38

DamirT je napisao/la:
06 sep 2025, 20:32
Skojevska je napisao/la:

Vidim zale se na onaj ofsajd, a penal na pocetku ko yebe...
Cini mi se Beganović, to je to neiskustvo.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 06 sep 2025, 20:43

Vidi se koliko igracima fale ove 2 utakmice sto nisu igrali, nedostaje uigranosti, vec sljedecu tekmu cemo bolje izgledat. Bice to dobro sve.

Iznenadio sam se posjetom danas, pun Tusanj :thumbup:

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 06 sep 2025, 21:23

Posjeta **** mrtvi, RZ lijepa brojka - dabogda im se ugasio klub.
SLOBODA ILI NIŠTA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 sep 2025, 23:16

Sloboda bolja u prvom poluvremenu, cist penal nije sviran, drugo poluvrijeme nisu se sastavili sa loptom.....ne kontam o cemu se radi, tehnicki bolja ekipa da prepusti posjed protivniku, neka Jankovic odgovori. Brzi izadje nigdje napada.
🔴⚫️

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 06 sep 2025, 23:35

Skver je napisao/la:
06 sep 2025, 23:16
Sloboda bolja u prvom poluvremenu, cist penal nije sviran, drugo poluvrijeme nisu se sastavili sa loptom.....ne kontam o cemu se radi, tehnicki bolja ekipa da prepusti posjed protivniku, neka Jankovic odgovori. Brzi izadje nigdje napada.
Tacno si napisao a ja mislim a nisam tako mislio o Jankovicu da on nema kvaliteta i iskustva da Slobodu uvede u premijer ligu jer drugo poluvrijeme je trener kriv da igramo previse defansivno

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 07 sep 2025, 09:52

Izvinite na upadu. Bit će to sve na kraju dobro. Doći će još igrača ali Janković nije trener za ove lige. Možda kao čovjek nije loš ali trener teško. Vojvoda bi bio rješenje da malo potjera igrače.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.