Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 16 jun 2009, 10:04

Portsmouthov i engleski desni bek Glen Johnson je na rubu prelaska u Liverpool kako prenose brojni mediji.
'The Times' tvrdi kako je: "Liverpool ponudio sumu u iznosu od 25 miliona euraza Johnsona i taj iznos je prihvaćen sinoć... njegov transfer je tim sigurniji budući da Chelsea nije spremna dati toliki iznos za ovoga igračabudući da su ga prije samo dvije godine prodali za gotovo tri puta manje novca odnosno 6 miliona eura, od ostalih ekipa samo je Manchester City izrazio interesovanje ali i oni kao i Chelsea nisu spremni izdvojiti toliko novca."

Divovi sa Anfielda još nisu naplatili dug Portsmoutha u iznosu od 10 miliona eura kada su prodali Peter Croucha na Fraton Park prošlog ljeta. Ostatak novca za ovoga igrača biti će izdvojen od prodaje Alvara Arbeloe te Andrea Dossene.
Ovo sam procitao na jednom portalu....Samo ova suma od 25 miliona nesto puno :D
Steven GERRARD

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 16 jun 2009, 10:31

LAVOV4Lfc je napisao/la:Portsmouthov i engleski desni bek Glen Johnson je na rubu prelaska u Liverpool kako prenose brojni mediji.
'The Times' tvrdi kako je: "Liverpool ponudio sumu u iznosu od 25 miliona euraza Johnsona i taj iznos je prihvaćen sinoć... njegov transfer je tim sigurniji budući da Chelsea nije spremna dati toliki iznos za ovoga igračabudući da su ga prije samo dvije godine prodali za gotovo tri puta manje novca odnosno 6 miliona eura, od ostalih ekipa samo je Manchester City izrazio interesovanje ali i oni kao i Chelsea nisu spremni izdvojiti toliko novca."

Divovi sa Anfielda još nisu naplatili dug Portsmoutha u iznosu od 10 miliona eura kada su prodali Peter Croucha na Fraton Park prošlog ljeta. Ostatak novca za ovoga igrača biti će izdvojen od prodaje Alvara Arbeloe te Andrea Dossene.
To je 11+7,5 miliona (funti) sto duguju od kupovine Croucha prosle sezone! Ako je Real spreman ponuditi 8 milja funti za Arbelou, onda Johnson vrijedi tih 11 miliona, jos nema ni 25, dobar u ofanzivi, jos bolji u defanzivi a sve na to dodaj da je Englez ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 jun 2009, 10:52

TheScouser je napisao/la:
LAVOV4Lfc je napisao/la:Portsmouthov i engleski desni bek Glen Johnson je na rubu prelaska u Liverpool kako prenose brojni mediji.

To je 11+7,5 miliona (funti) sto duguju od kupovine Croucha prosle sezone! Ako je Real spreman ponuditi 8 milja funti za Arbelou, onda Johnson vrijedi tih 11 miliona, jos nema ni 25, dobar u ofanzivi, jos bolji u defanzivi a sve na to dodaj da je Englez ;)
Slazem se u potpunosti. Super bi sa njim na boku izgledala zadnja linija.
Jos ako bi se uspjeli dogovoriti da ostane Alonso, da nam Barca da Etoa za Masch-a + 10 mil, a postoji takva glasina
onda bi to bilo super.
A na desni bok kupiti Lennona, dati za njega Pennanta i jos love, pa bi imali i klupu i prvih 11 sasvim sigurno najjacih na svijetu... :D :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 jun 2009, 10:56

VRATITE OWENA!!!
VRATITE OWENA!!!
I OPET!!! ;)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 16 jun 2009, 11:15

Nebi valjalo da masch ode jedan od najboljih je.

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 16 jun 2009, 11:16

To za Lennona nije realna opcija ,jer je Pennant slobodan igrac odo ove sezone (ako se nevaram)..A mislim to za Owena postoji realna sansa da se vrati ,jer i klubovi koji mu nude ugovore nisu neka klasa .Bez obzira na sadasnju formu Owena svi znamo da su njegove igracke sposobnosti na najvisem mogucem nivou
Steven GERRARD

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2009, 11:22

Kad se samo sjetim vremena dok je Owen igrao u Liverpoolu. Čovjek je bio gol mašina. Dobro bi bilo da se opet vrati. Slažem se sa ovim da je politika Liverpoola oko dovođenja igrača dosta spora. Govorilo se da je sa Barryijem sve dogovoreno i onda dođe City stavi pare na stol i gotova priča. Samo da tako nebude i sa Johnsonom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 jun 2009, 13:35

slika
slika
:D

ma pennant je dosad mogao biti predobar igrac da nije grijao klupu 2 sezone... :evil: ja bi radije da se produzi s njim ugovor i da konacno dobije sansu da se pokaze :D
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 16 jun 2009, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 jun 2009, 13:36

Gerrard je napisao/la:Owen je igracina bio i dan danas mi je drag igrac ,ali nije LFC socijalna ustanova , kad je najvise trebao klubu otisao je u Real ma koliko mi bio drag i radovao bi se njegovom dolasku on u ovom trenutku sa svim povredama nije kalibar za Liverpool !

Ja sam uvjeren da Lennon nije nista bolji igrac od Pennanta, ne znam zasto ga je Rafa zapostavio kad god je igrao Peny Liverpool je igrao brze i bolje ... po meni Babel ljevo , Pennant desno kupiti johnsona neka zatvori ledja Penantu i to je to ... ;)
potpis
You are someone else I am still right here

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 16 jun 2009, 13:44

Liverpool have signed England international right-back Glen Johnson from Portsmouth for £ 19 m.
tzooooooooooooooooooooooooooooooooo glennn je dosaoooooo
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 jun 2009, 13:47

bilalinho2 je napisao/la:Liverpool have signed England international right-back Glen Johnson from Portsmouth for £ 19 m.

ako ovako nastavi...nama ce biti praznik kad neki igrac dodje :lol: Kolko se kanio da ga kupi :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 16 jun 2009, 13:53

Gerrard je napisao/la:
bilalinho2 je napisao/la:Liverpool have signed England international right-back Glen Johnson from Portsmouth for £ 19 m.
Tek kada zvanicna web stranica kluba napise da je stigao na ljekarski pregled i slicno tek se onda mozes radovati tom transferu ;)
http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=37469
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jun 2009, 13:57

Ma ja ocekujem Glena u L'poolu, vrijeme je da i ono dovedu nekog igraca, al brate dragi sto ne prodaju onog Degena dzaba su ga doveli ne igra nikako.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 jun 2009, 14:00

http://www.guardian.co.uk/football/2009 ... en-johnson
Ovdje pise da ce Portsmouth donijeti odluku u sljedecih 24 sata,i da je Liverpool ponudio 18,5M funti.....
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 jun 2009, 14:05

sta ce mu 24 sata da razmisli sta je dosad radio :evil:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 jun 2009, 14:11

reds_forever je napisao/la:sta ce mu 24 sata da razmisli sta je dosad radio :evil:
Ma samo nek dodje,dan vise manje nebitno.. :roll:

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 16 jun 2009, 14:23

Evo glen je pred potpisom jos dovesti silvu i owena i to bi bilo to.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 jun 2009, 14:24

Torres_9 je napisao/la:Evo glen je pred potpisom jos dovesti silvu i owena i to bi bilo to.
Owen bi dosao besplatno jer je sada free agent(ili kako se vec to kaze),a za Silvu nemamo para...

]CHELSEA|4|ever[
Kontakt:

Post Postao/la ]CHELSEA|4|ever[ » 16 jun 2009, 17:18

BrneeH je napisao/la:torres rasuo novi zeland prvih 17 minuta - hattrick!

slika
Sine to ja kada ja ucim fudbal igrati
-----------------------------------------IMPOSSIBLE IS NOTHING---------------------------------------

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 jun 2009, 18:36

]CHELSEA|4|ever[ je napisao/la:
BrneeH je napisao/la:torres rasuo novi zeland prvih 17 minuta - hattrick!

slika
Sine to ja kada ja ucim fudbal igrati
Jel' to provaljujes :o

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.