Pa eto i ta Litvanska generacija protiv koje si igrao u finalu je manje vise propala.Taj prelaz na seniorski nivo je jako cesto nepremostiva prepreka za vecinu.Iniesta12 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 15:04Moze propasti na balkanu, dobro je covjek napisao. Prva greska, je.. ti mater, i karijeru.
Pogledaj npr.Spaniju, Francusku itd....
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Kakve su ovo cijene za utakmice jbt
-
- Kontakt:
Jos kad bi Markkanen poslao kuci Srbe, vec bi se trebao poceti pripremati docek nasih zlatnih momaka u Sarajevu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:54Mogao bi Portugal izbaciti švabe pa da nam otvori put i u potencijalnom finalu![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Tesko ce Garza biti ispred Quete u hijerarhiji Bostona. Mada, mislim da ce on pjevat i ako imao sigurnih 15-18 min.
Iduca sedmica ce biti specijalna. Kosarkasi idu do kraja, a fudbaleri pobjedom protiv Austrije haman osiguravaju prvenstvo iduce godine.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 15:13Jos kad bi Markkanen poslao kuci Srbe, vec bi se trebao poceti pripremati docek nasih zlatnih momaka u Sarajevu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:54Mogao bi Portugal izbaciti švabe pa da nam otvori put i u potencijalnom finalu![]()
![]()

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma kod svih reprezentacija je to tako, nema veze sa tim je li sa Balkana ili ne. To da kroz par godina treba njih 4-5 da budu nosioci seniorske reprezentacije je ludost i nije se nikad desilo nigdje. Pola momaka iz rostera tih kadetskih reprezentacija i prestane da se bavi košarkom do 23.-24.
Obično od tih "zlatnih" kadetskih generacija ili jako dobrih uglavnom 1 ili 2 budu vrhunski igrači u budućnosti i nosioci seniorskih reprezentacija. Sjećam se da su Francuzi godinu poslije naših osvojili to prvenstvo, redom sve po 20 razlike dobijali pa su samo Maledon i Killian Hayes (

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma sa ovakvim suđenjem,sve osim osvajanja Njemacke je cudo.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
U potencijalnom duele s turskom, imamo sanse ako bi dva faktora isla na nasu ruku: da se Nurkic sacuva licnih gresaka, jer ce ga Sengun konstantno napadat u face up igri. I da Larkin odigra utakmicu u totalnom kanalu. Nisam siguran da Gegic moze odigrat neku odbranu na njemu, prebrz je za njega, ali se namece kao jedino rijesenje (Atic i Laza ce cuvat neke druge spoljne). Naravno, treba nam suterski dobra partija sa nase strane, gdje svi ubacuju makar jednu tricu (John barem tri). ..Kontam da nam je Alibegovic ostao duzan za 15+ partiju...pa mozda je sutra ili protiv Turaka taj dan, ako je spreman.
Ali haj da prvo odradimo poljake
Ali haj da prvo odradimo poljake
To je to.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 15:17Ma kod svih reprezentacija je to tako, nema veze sa tim je li sa Balkana ili ne. To da kroz par godina treba njih 4-5 da budu nosioci seniorske reprezentacije je ludost i nije se nikad desilo nigdje. Pola momaka iz rostera tih kadetskih reprezentacija i prestane da se bavi košarkom do 23.-24.
Obično od tih "zlatnih" kadetskih generacija ili jako dobrih uglavnom 1 ili 2 budu vrhunski igrači u budućnosti i nosioci seniorskih reprezentacija. Sjećam se da su Francuzi godinu poslije naših osvojili to prvenstvo, redom sve po 20 razlike dobijali pa su samo Maledon i Killian Hayes () postali ozbiljni igrači, ostali ne mogu ni da budu starteri za prosječne timove po eurocupovima. Godinu prije isti slučaj, osvojili jako dominantno bez poraza, a Killian Tillie i Ntilikina jedini "ozbiljni" igrači postali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ali Njemacka ima 1 od 24 sut za tri
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Olek Balcerowski Eurobasket:
20 fouls - 4 per game (leader along with two other players)
8 offensive fouls - 1.6 per game (absolute leader, second is Porzingis with 5, in the Top5 are also Olejniczak and Ponitka - 4 each)
And now Nurkic and possibly later Alperen Sengun.
Ouch.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
joj trpacine na kraju
Mislim da raja gotivi i overhypuje Edina Avdica jer nase tekme komentarise kako komentarise i za to svaka cast. Al ima ispada redovno u toku prenosa, da ne znas jel u pitanju Maki Mijajlovic ili on. 
Vlado Majer po meni za 2 klase iznad za kosarku.

Vlado Majer po meni za 2 klase iznad za kosarku.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sportska pravda pogodila Lazića. Momak nas svojim tricama odveo na EB i odveo nas u osminu finala protiv Grzukje trojkom preko Mamukelašvilia. Red je da nas Gegić povede u četvrtinu finala jer su i njegove trojke bile ključne za plasman na EB 

Nurkic treba ici na to da iskljuci Balcerowskog.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 15:41
Olek Balcerowski Eurobasket:
20 fouls - 4 per game (leader along with two other players)
8 offensive fouls - 1.6 per game (absolute leader, second is Porzingis with 5, in the Top5 are also Olejniczak and Ponitka - 4 each)
And now Nurkic and possibly later Alperen Sengun.
Ouch.
-
- Kontakt:
Ima li nasih sutra ujutru u fan zone??
I danas za fudbal?
I danas za fudbal?
- Quartararo
- Kontakt:
Nurk će poluditi sad. Očekujem i jak zamah Robersona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.