I ja mislim da ce se tu svi razocarati, jer nece doci 10tak ljudi, oni koji su uvijek tu i to je to. Zato ce klub morati odmah platiti par dnevnica da se to uspije zavrsiti.IstokZapad je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:12Po svemu sudeci i svih prica sto cujem po gradu, organizovace se ta neka radna akcija da se uredi tribina i postave stolice, tu cemo vidjeti pravo lice svih nas, navijaca, gledaoca, sponzora i građana, i kao i uvijek sto sam pesimista i po tom pitanju cu biti, to ce biti jedno veliko razocarenje, svi mi ovdje koji pisemo treba ovo ono, eto doce prilika, bujrum, dobrodosli, eto nam i prilike da ljudima iz uprave ili ko vec dodje tamo prenesemo i utiske, podjelimo misljenja, postavimo pitanja, zatrazimo odgovore, sve ce biti na jednom mjestu do nas je.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Danas je uradjeno jos jedan dio sa kanalicama, vjerovatno ce sutra zavrsiti, ostalo je jos nekih 150m da se komplet zavrse i da se uvalja staza da bude spremno za utakmicu.
Danas su isto komplet tribine oprane i ociscenje.

Danas su isto komplet tribine oprane i ociscenje.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Dragi naši navijači,
Za sve vas koji niste u mogućnosti prisustvovati prvoj domaćoj utakmici u novoj sezoni na stadionu Pod borićima, Media team NK Jedinstvo osigurao je besplatan prijenos uživo susreta između NK Jedinstvo i NK Vitez.
Budimo zajedno uz crveno-bijele, ma gdje god bili !
#DIGNIGLAVUNISISAM
Ovo je za mene velika greska. Trebali su uraditi ovo na nacin tko ima sezonsku, ili nesto slicno, pa da ima mogucnost gledanja. Ovako racunati 50% manje ljudi na tribinama jer ko bi dao 10KM a ima prenos.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa kad se klub rijesio takvih kao on, prodisao. Nije nam budzet vise toliko opterecen.legendarnadruga je napisao/la: ↑06 sep 2025, 12:17
Nema nam stambija vise. Sad ide poduži status jedan![]()
Samo jakolegendarnadruga je napisao/la: ↑06 sep 2025, 12:17
Nema nam stambija vise. Sad ide poduži status jedan![]()

Više puta sam pohvalio rad Uprave i sve ovo je svjetlosnu godinu ispred u odnosu na neke godine koje su iza nas, ali ima nejasnih propusta.
Već godinama imamo problem sa kvalitetom terena i evo sada se nešto i radi da se isti poboljša, ali i laik vidi da se neke stvari rade totalno naopako. Jutros se teren kosi i preko pokošene trave se radi valjanje što je totalno pogrešno. Ako su već nekoga angažovali da prati proces oporavka terena taj isti bi trebao znati da se ostavljena trava na terenu zgnječi i slijepi, te se tako stvaraju neravnine, da sloj pokošene trave spriječila prozračnost terena, pogotovo iz razloga što teren nije prozračivan i čepiran godinama. Da su uzeli puhalo za lišće i isti propuhali bilo bi bolje.
Već godinama imamo problem sa kvalitetom terena i evo sada se nešto i radi da se isti poboljša, ali i laik vidi da se neke stvari rade totalno naopako. Jutros se teren kosi i preko pokošene trave se radi valjanje što je totalno pogrešno. Ako su već nekoga angažovali da prati proces oporavka terena taj isti bi trebao znati da se ostavljena trava na terenu zgnječi i slijepi, te se tako stvaraju neravnine, da sloj pokošene trave spriječila prozračnost terena, pogotovo iz razloga što teren nije prozračivan i čepiran godinama. Da su uzeli puhalo za lišće i isti propuhali bilo bi bolje.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Ma šta se sekiraš? Sve je ovo TOP jer kad napišeš bilo šta da nije ok odmah si razapetnebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2025, 16:15Pa valjda ne ostavljaju pokosenu travu na terenu, ima li korpa pa da se ta trava odmah smacinje. Ovo na slikama je uzas
![]()

Hajd napusti vise ovaj forum, matere tibihac1968 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 16:23Ma šta se sekiraš? Sve je ovo TOP jer kad napišeš bilo šta da nije ok odmah si razapetnebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2025, 16:15Pa valjda ne ostavljaju pokosenu travu na terenu, ima li korpa pa da se ta trava odmah smacinje. Ovo na slikama je uzas
![]()
![]()
Ma ja ne volim biti negativan i kad znam da nešto ne valja, ali evo na ovoj slici se vidi da valjak ide preko pokošene trave.nebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2025, 16:15Pa valjda ne ostavljaju pokosenu travu na terenu, ima li korpa pa da se ta trava odmah smacinje. Ovo na slikama je uzas
![]()
Grba ispred gola do restorana gdje je postavljen novi busen je takva da golman može samo Boga moliti da tu lopta ne odskoči.
Ne vidi se to skoro ništa sa tribine.
Zadnja izmjena: NeRi_K, dana/u 06 sep 2025, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ti si kloc i pi*** stara koja se samo javlja kad ima prostora za kritike. Suto si ko zaliven kad smo dobili Stupcanicu i za sve drugo sto valja. Sto dalje od kluba klosaru. Teren ce se oporaviti trava ce nici, tribina ce se renovirati, pomocni ce zasjati pod reflektorima, jedinstvo ce imati rezultate onda ces se uvuci u rupu iz koje izlazis.bihac1968 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 16:23Ma šta se sekiraš? Sve je ovo TOP jer kad napišeš bilo šta da nije ok odmah si razapetnebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2025, 16:15Pa valjda ne ostavljaju pokosenu travu na terenu, ima li korpa pa da se ta trava odmah smacinje. Ovo na slikama je uzas
![]()
![]()
Al fakat ovaj staronja se jos javlja ovdje, a procitan je davno, u rupu mišu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Ma sta vas je za njim. On svoj obraz nikad oprati nece i nije vrijedno ovdje spominjati ga. Da je samo on problem sto se tice Jedinstva, puno mi hahara takvih imamo koji su godinama zivjeli od Jedinstva. Boli ih ovaj napredak. Da su svi radili 1% kao ova uprava gdje bi nam kraj bio. Ova uprava i da pogrijesi treba ih podrzati jer se vidi da su bolji nego svi zajedno zadnjih 30 godina
Zar se miševi ne kriju pod nekakvim nickovimaNim je napisao/la: ↑06 sep 2025, 18:00Ma ti si kloc i pi*** stara koja se samo javlja kad ima prostora za kritike. Suto si ko zaliven kad smo dobili Stupcanicu i za sve drugo sto valja. Sto dalje od kluba klosaru. Teren ce se oporaviti trava ce nici, tribina ce se renovirati, pomocni ce zasjati pod reflektorima, jedinstvo ce imati rezultate onda ces se uvuci u rupu iz koje izlazis.bihac1968 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 16:23Ma šta se sekiraš? Sve je ovo TOP jer kad napišeš bilo šta da nije ok odmah si razapetnebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2025, 16:15Pa valjda ne ostavljaju pokosenu travu na terenu, ima li korpa pa da se ta trava odmah smacinje. Ovo na slikama je uzas
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ma nije problem ni što uzima, nego što mu je kvalitet edita kao u Miresingerice. Ali nebitan lik.
Treba povuci pitanje utabavanja pokosene trave, mislim da nasoj ekipi vise pase kvalitetna i brza podloga nego oranica. Sami smo sebi neprijatelji. Glavni teren je prioritet #1!!! Ne moze se razviti nista dok se on ne renovira.
Treba pokrenuti akciju kupovine kvadrata terena, ne znam koliko bi kvadrat koštao? Malo projekat, malo savezi poguraju, malo vlada… To dugorocan i kapitalni projekat.
Ja sam izracunao da je m2 245 KM a treba 7140 m2.