Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

convict35
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la convict35 » 05 sep 2025, 19:43

BosnianRahatluk je napisao/la:
05 sep 2025, 18:48
Skver je napisao/la:
05 sep 2025, 16:57
Azmir Husić: Bit ćemo prvi, došao sam da sa Slobodom igram Premijer ligu, naredne sedmice dolazi igrač koji će iznenaditi sve

Tako je Azmire, ne vadi ga.......
Drug , iskreno meni je svejedno ko ce u PL jer znam da mi necemo ove sezone.
Sto se tice Azmira , kratkorocno mozda ili vjerovatno i uspijete s njim vec ove sezone ostvariti promociju.
Dugorocno , shebace i to zesce ili klub ili sebe.
NK J je proslo kroz taj pakao.
Zive u iluzijama i snovima drug, u nedostatku inteligentnih navijaca i jacine i brojnosti i nemoci da ista urade po pitanju stqnja u klubu hvataju se slamke spasa i kojekakve "mocne"predsjednike i ljude i hvale jednog za drugim pa ga kude pa opet hvale, jednostavno nemaju taj mentalitet da prepoznaju probleme i da se uhvate u kostqc sq njima pa koliko trajala borba neka traje dok ne istraju.
Ev sad npr iako smo zdraviji klub sa mnogo manje dugovanja postenijom upravom vecim sredstvima sto mi napravimo sto grad kanton uplate , daleko boljom infrastrukturom i navijacima pa u svemu sto jedan klub treba imati opet 80% navijaca je svjesna da nismo za PL ove godine i nije imperativ.
Treba za ovu trenutno PL realno oko 4 do 5 miliona da je igras bez problema a ne da se desi Sloboda2 i da te svi kantaju i ponizavaju.Mi smo trenutno na 50% toga budzetq sa velikom tendencijom rasta i nekad za sezonu ili dvije da budemo zreli za PL.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 05 sep 2025, 19:46

A ko je vratio Azmirove dugove onda sto je on napravio i ko ce posle vratit njegove dugove ??? Sto to ne pricas ?
Je li ti stvarno vjerujes da vas nece zavalit u dugove nove i vjerujes mu da nece davat plate na crno i varat za porez .Ti onda nisi sav svoj .
Nama je svedno kad god udjemo ,kad budemo spremni ucicemo ne moze nista na silu ali vi ne znate sta hocete prvo ste pisali yebo ulazak treba stabilizacija pa onda ulazak ,sad se napalili nakon ovog intervjua.Nikakvog vi stava obraza plana cila nemate ,samo kako vjetar tako i vi Ne znate sami sta zelite osim na silu ulazak mutnim radnjama i to vi podrzavate .
Svjestan si ako udjete da cete uci sve kupovinom utakmica i sudija i onda se bunite protiv kriminala sudija saveza koji sami podrzavate ..To ako vam je sreca takav ulazak takav klub slobodno udjite i sve kupite..

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 sep 2025, 19:54

Pozdrav za zenicki intelektualni krug i sretan vam put sutra i neka pobijedi Sloboda :)
🔴⚫️

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 05 sep 2025, 19:54

BatistutA19 je napisao/la:
05 sep 2025, 19:46
A ko je vratio Azmirove dugove onda sto je on napravio i ko ce posle vratit njegove dugove ??? Sto to ne pricas ?
Je li ti stvarno vjerujes da vas nece zavalit u dugove nove i vjerujes mu da nece davat plate na crno i varat za porez .Ti onda nisi sav svoj .
Nama je svedno kad god udjemo ,kad budemo spremni ucicemo ne moze nista na silu ali vi ne znate sta hocete prvo ste pisali yebo ulazak treba stabilizacija pa onda ulazak ,sad se napalili nakon ovog intervjua.Nikakvog vi stava obraza plana cila nemate ,samo kako vjetar tako i vi Ne znate sami sta zelite osim na silu ulazak mutnim radnjama i to vi podrzavate .
Svjestan si ako udjete da cete uci sve kupovinom utakmica i sudija i onda se bunite protiv kriminala sudija saveza koji sami podrzavate ..To ako vam je sreca takav ulazak takav klub slobodno udjite i sve kupite..
Sloboda Sloboda Sloboda. Priznaj da navijaš za njih ustvari. Kakav mrtvi Čelik. Ovoliko niko nijedan klub ne spominje kao ti Slobodu. Dan noć. Ali neka tako i treba. Veći i jači klub, dovoljno da se prešaltaš. Miran samo budi zenički maltezeru. :yawn:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 sep 2025, 20:19

Azmir voli da lovi u mutnim vodama, definitivno bi savez morao istražiti utakmicu sa Tuzlom.

Sutra ako Bog da bez incidenata uz nadam se poštene sudije i nek pobjedi spretniji ili sretniji.

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 05 sep 2025, 21:00

chily-rz je napisao/la:
05 sep 2025, 20:19
Azmir voli da lovi u mutnim vodama, definitivno bi savez morao istražiti utakmicu sa Tuzlom.

Sutra ako Bog da bez incidenata uz nadam se poštene sudije i nek pobjedi spretniji ili sretniji.
Oni mogu samo ovakav incident napraviti, zamisli mozgova tih, igrače kamenuješ, a protivnička grupa ti tu u gradu...

slika
Zadnja izmjena: Nulatridva, dana/u 05 sep 2025, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 05 sep 2025, 21:01

Quartararo je napisao/la:
05 sep 2025, 19:54
05 sep 2025, 19:46
Sloboda Sloboda Sloboda. Priznaj da navijaš za njih ustvari. Kakav mrtvi Čelik. Ovoliko niko nijedan klub ne spominje kao ti Slobodu. Dan noć. Ali neka tako i treba. Veći i jači klub, dovoljno da se prešaltaš. Miran samo budi zenički maltezeru. :yawn:
E moj Ledeni ja razumijem tebe ti mrzis Celik i Zenicu ne znam zasto i ovde pises nebuloze a nikakve veze sa Slobodom nemas cak si prosle sezone uvjeravo ljude na njihov temi da si iz Bihaca pa te otjerase 🤣🤣
Ja nijedan klub ne volim koji radi mutne radnje a vreme ce pokazat sve ko je u pravu bio kad ovaj tzv vlasnik napravi puno vece dugove ali ne razumijem navijace koji to podrzavaju ,doduse njima to jedini on presostalo ,kad ovaj ode vidjet cemo .Ko misli da ce on napravit zdrav klub i ostavit ga zdravog sljedecoj upravi taj je za psihijatrije.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 05 sep 2025, 22:39

Skver je napisao/la:
05 sep 2025, 19:37
BosnianRahatluk je napisao/la:
05 sep 2025, 18:48
Skver je napisao/la:
05 sep 2025, 16:57
Azmir Husić: Bit ćemo prvi, došao sam da sa Slobodom igram Premijer ligu, naredne sedmice dolazi igrač koji će iznenaditi sve

Tako je Azmire, ne vadi ga.......
Drug , iskreno meni je svejedno ko ce u PL jer znam da mi necemo ove sezone.
Sto se tice Azmira , kratkorocno mozda ili vjerovatno i uspijete s njim vec ove sezone ostvariti promociju.
Dugorocno , shebace i to zesce ili klub ili sebe.
NK J je proslo kroz taj pakao.
Drug, znam da necete uci i meni je iskreno zao sto Jedinstvo nece uci, a najvise mi zao sto Celik nece uci jer znamo koliko su se napalili i nameracili da udju ove sezone pogotovo sto ce to poslije bite sve teze ako se bude igrala jedinstvena druga liga kako se najavljuje. Ne mozes drugom jamu kopati a ne upasti u nju kao sto nama kopaju godinama. Azmir je propao....to najbolje ovi iz Zenice znaju jer oni sve znaju, u medjuvremenu postao je kladionacar, seoski varalica, lazov, prevarant, govori da vraca dugove, a ne vraca, da je isplatio sve igrace za koje je dosla tuzba a svi znamo da nije, ybg. i savez je potvrdio da nije inace bi mogli igrati utakmice a ne igramo od kako je Azmir dosao, izvaro FIFA organizaciju, sindikat.....valjda sutra igramo utakmicu.....neko iz Slobode placa mjesecno u prosjeku preko 100k dugova od nove godine, a ocekujemo da se taj trend nastavi i u narednom periodu, ko to placa mi simpatizeri Slobode na znamo...da odemo u kantonalnu opet moras vratiti dugove, dodje ti isto, iste livade ko u federalnoj ali i tamo ne mozemo jer su i u kantonalnoj Secerbegovici glavni....yebiga jedino da se ugasimo da usrecimo ove unizene i ponizene. :mrgreen:

P.S. Da ne bude zabune, obozavam Bihac :bih:
Hvala , svaki nas grad u BiH ima nesto " svoje " neku da kazem svoju posebnost.
Sto se tice PL , sustina je - ko moze dobiti licencu za PL a onda plus od ta 3-4 kluba koja to mogu , ko moze zatvoriti financ konstrukciju za PL , pa neka je to i 2-3 miliona KM.
Kako god okrenes najrealnije je da to bude Sloboda( ma kako vi dosli do tog novca). Jer prica se iz ozbiljnih krugova da Celik nema te ambicije za ovu sezonu mada imaju dobru ekipu. Uzmimo jos Gosk i Igman koji ne bi trebali imati oroblema za licencu i mozda Stupcanicu.
Po meni , borba za opstanak ce zapravo biti pravo zestoka i interesanta (tu nikako ne vidim NKJ jer imamo sasvim solidnu ekipu ) .

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 sep 2025, 23:40

05 sep 2025, 21:01

Ja nijedan klub ne volim koji radi mutne radnje a vreme ce pokazat sve ko je u pravu bio kad ovaj tzv vlasnik napravi puno vece dugove ali ne razumijem navijace koji to podrzavaju ,doduse njima to jedini on presostalo ,kad ovaj ode vidjet cemo .Ko misli da ce on napravit zdrav klub i ostavit ga zdravog sljedecoj upravi taj je za psihijatrije.
Ja tebe ne kontam, kako da ti pomognemo?.....da se ugasimo?....da odemo u kantonalnu?......da igramo sa juniorima?.....koji je tvoj problem sa Slobodom? Prosle sezone niste bili na ovom forumu...eto Slobode u federalnoj, eto i i zenicana......nije vam smetao Azmir sa TC sto nije htio uci u PL sa TC a mogao je da je htio, tip vratio milion i kusur maraka duga do sada i sad vam smeta taj isti Azmir i Sloboda....mene zaboli ona stvar sta ce Celik ili neki drugi klub, cemu tolika vasa briga o Slobodi, evo biscani i drugi se uopste ne brinu za Slobodu i ne trebaju, ljudi vole svoj klub i ne savjetuju nas ovdje sta trebamo raditi.....skini se vise s qrca, navijaj za svoj klub, ostavi se bolan jadan ne bio Slobode.....
🔴⚫️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 sep 2025, 23:54

chily-rz je napisao/la:

Ko to u ovoj ligi se ne bavi mutnom radnjom hajde eto reci mi bgt? Citava liga je takva, citava drzava u kriminalu, Premijer liga se stima a kamoli ovo, mozemo se mi prepucavat koliko hocemo i ko god da udje u PL tesko moze sta napravit pored RS klubova, Sarajeva i Zelje u ligi
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 06 sep 2025, 11:22

Dize se prasina

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 06 sep 2025, 11:24

Sretno Celik. Vas na jednom gostovanju ima vise nego njih u cijeloj godini kod kuce. :bih:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 06 sep 2025, 11:39

bhfanatic14 je napisao/la:
06 sep 2025, 11:24
Sretno Celik. Vas na jednom gostovanju ima vise nego njih u cijeloj godini kod kuce. :bih:
vecu glupost dugo ne procitah...... :urnebes: :urnebes:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 sep 2025, 11:40

fukara87 je napisao/la:
05 sep 2025, 23:54
chily-rz je napisao/la:

Ko to u ovoj ligi se ne bavi mutnom radnjom hajde eto reci mi bgt? Citava liga je takva, citava drzava u kriminalu, Premijer liga se stima a kamoli ovo, mozemo se mi prepucavat koliko hocemo i ko god da udje u PL tesko moze sta napravit pored RS klubova, Sarajeva i Zelje u ligi
Sad ide ono klasicno, Sloboda kupuje, sudija povalio......a sve uredno kad Sloboda igra sa juniorima, kad Radnik H. nece da prolongira utakmicu osim ako nece dobiti dobru lovu jer igra protiv juniora....sve uredno kad Sloboda napusti teren protiv Posusja i ako je vec ispala jer se iz aviona vidjelo da savez steli Posusju da ostane u PL, ne odigraju se utakmice izmedju Posusja i Stupcanice.....tad svi sute ko p icke.....taj isti Azmir yebe sve po spisku Vici, ostali sute kao zaliveni jer gledaju svoj licni interes a Vico ga ne vadi zajedno sa Beusom.....sad idu teorije zavjere, Azmir ce kupovati a komplet liga dohodovna, samo sto ce ove sezone to biti malo teze jer ispada pola lige jer ce svi trgovati.....Ovi iz Celika ako ih budu povaljivali lijepo napuste teren, imaju FIFA, UEFA, ove domace saveze pa nek ulazu zalbe na regularnost takmicenja.....kako fino Celik proigra u zadnjim utakmicama proslu sezonu i neka je, isto tako Jedinstvo, da je Sloboda bila u pitanju tad ne bi bilo sve regularno, ovako sve uredno
🔴⚫️

StormX
Kontakt:

Post Postao/la StormX » 06 sep 2025, 11:59

A jeste i dosadni više sa ovim prepucavanjima to je strahota.Sloboda konačno kompletna, doduše bez službene odigrane utakmice ali je kompletna.Tuzlaci i Zeničani ako misle da ganjaju to prvo mjesto evo im prilike da se pokažu i da se vidi ko šta i kako.Iako je tek treće kolo bar da vidimo ekipe na djelu.Da ne bude dok se dvoje svađaju treći djevojci, to mislim prije svega na Igman pa i Gošk jer njima ove situacije odgovaraju.Stupčanicu namjerno ne spominjem jer ne znam imaju li oni uopšte šanse zbog same infrastrukture da opet ganjaju nešto i da im opet sve padne u vodu.Ali opet mi nisu bar ove godine zaslužili da igraju ovu ligu jer su prošlu baš izdominirali.Utakmica je na MYTV pa da vidimo večeras na djelu dvije ekipe za koje ja (lično) smatram da bi se trebali boriti za promociju.Pa neka igre krenu.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 06 sep 2025, 13:58

Ko plitak potočić dns, vraćamo Čelik na fabričke kantonalne postavke
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 06 sep 2025, 14:54

StormX je napisao/la:
06 sep 2025, 11:59
A jeste i dosadni više sa ovim prepucavanjima to je strahota.Sloboda konačno kompletna, doduše bez službene odigrane utakmice ali je kompletna.Tuzlaci i Zeničani ako misle da ganjaju to prvo mjesto evo im prilike da se pokažu i da se vidi ko šta i kako.Iako je tek treće kolo bar da vidimo ekipe na djelu.Da ne bude dok se dvoje svađaju treći djevojci, to mislim prije svega na Igman pa i Gošk jer njima ove situacije odgovaraju.Stupčanicu namjerno ne spominjem jer ne znam imaju li oni uopšte šanse zbog same infrastrukture da opet ganjaju nešto i da im opet sve padne u vodu.Ali opet mi nisu bar ove godine zaslužili da igraju ovu ligu jer su prošlu baš izdominirali.Utakmica je na MYTV pa da vidimo večeras na djelu dvije ekipe za koje ja (lično) smatram da bi se trebali boriti za promociju.Pa neka igre krenu.
Na kraju ce tako i biti 😂 Sloboda i Celik se krhaju, a neko treci prolazi kroz cilj.

Vecini Celikovaca je drago sto Sloboda ima sve igrace na broju, nek bolji pobijedi i tjt. Samo fer sudije.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 06 sep 2025, 15:29

Skver je napisao/la:
06 sep 2025, 11:40
fukara87 je napisao/la:
05 sep 2025, 23:54
chily-rz je napisao/la:

Sad ide ono klasicno, Sloboda kupuje, sudija povalio......a sve uredno kad Sloboda igra sa juniorima, kad Radnik H. nece da prolongira utakmicu osim ako nece dobiti dobru lovu jer igra protiv juniora....sve uredno kad Sloboda napusti teren protiv Posusja i ako je vec ispala jer se iz aviona vidjelo da savez steli Posusju da ostane u PL, ne odigraju se utakmice izmedju Posusja i Stupcanice.....tad svi sute ko p icke.....taj isti Azmir yebe sve po spisku Vici, ostali sute kao zaliveni jer gledaju svoj licni interes a Vico ga ne vadi zajedno sa Beusom.....sad idu teorije zavjere, Azmir ce kupovati a komplet liga dohodovna, samo sto ce ove sezone to biti malo teze jer ispada pola lige jer ce svi trgovati.....Ovi iz Celika ako ih budu povaljivali lijepo napuste teren, imaju FIFA, UEFA, ove domace saveze pa nek ulazu zalbe na regularnost takmicenja.....kako fino Celik proigra u zadnjim utakmicama proslu sezonu i neka je, isto tako Jedinstvo, da je Sloboda bila u pitanju tad ne bi bilo sve regularno, ovako sve uredno
Tako je, doktore. Sve na mjestu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 06 sep 2025, 15:35

A jeste im Azmir trn u oku.

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 06 sep 2025, 15:35

prisonbreak je napisao/la:
06 sep 2025, 14:54
StormX je napisao/la:
06 sep 2025, 11:59
Na kraju ce tako i biti 😂 Sloboda i Celik se krhaju, a neko treci prolazi kroz cilj.

Vecini Celikovaca je drago sto Sloboda ima sve igrace na broju, nek bolji pobijedi i tjt. Samo fer sudije.
:salut: :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.