Zive u iluzijama i snovima drug, u nedostatku inteligentnih navijaca i jacine i brojnosti i nemoci da ista urade po pitanju stqnja u klubu hvataju se slamke spasa i kojekakve "mocne"predsjednike i ljude i hvale jednog za drugim pa ga kude pa opet hvale, jednostavno nemaju taj mentalitet da prepoznaju probleme i da se uhvate u kostqc sq njima pa koliko trajala borba neka traje dok ne istraju.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑05 sep 2025, 18:48Drug , iskreno meni je svejedno ko ce u PL jer znam da mi necemo ove sezone.
Sto se tice Azmira , kratkorocno mozda ili vjerovatno i uspijete s njim vec ove sezone ostvariti promociju.
Dugorocno , shebace i to zesce ili klub ili sebe.
NK J je proslo kroz taj pakao.
Ev sad npr iako smo zdraviji klub sa mnogo manje dugovanja postenijom upravom vecim sredstvima sto mi napravimo sto grad kanton uplate , daleko boljom infrastrukturom i navijacima pa u svemu sto jedan klub treba imati opet 80% navijaca je svjesna da nismo za PL ove godine i nije imperativ.
Treba za ovu trenutno PL realno oko 4 do 5 miliona da je igras bez problema a ne da se desi Sloboda2 i da te svi kantaju i ponizavaju.Mi smo trenutno na 50% toga budzetq sa velikom tendencijom rasta i nekad za sezonu ili dvije da budemo zreli za PL.