moze jer je u pitanju Arena BH
inace ne bi moglo tako za trziste Srbije, zato ni ne pustaju njegov glas na prenosima BiH
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
moze jer je u pitanju Arena BH
Slazem se, ali uvijek se nadje neki delegat.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 sep 2025, 13:37Ma vala da izgube 40 razlike nema im se šta zamjeriti
Nurkic da zatvori Senguna, ovi ostali nek provociraju Osmana, to je Bosnina skola kosarke, past ce na prokovacijeSurreal je napisao/la: ↑06 sep 2025, 12:57Ne mogu da vjerujem da ljudi u ovoj fazi takmičenja i dalje pokušavaju glumiti neke analitičare i kvazi-stručnjake, umjesto da se opuste, budu subjektivni, nerealni i da navijamo za ovu ekipu do kraja. Ja sanjam o polufinalu, jel realno - nije, jel' me to spriječava da ne izmislim scenarij u kojem Šengun lomi nogu i mi dobijamo - ne spriječava![]()
Cudi me i to da su uopste postavili arenu bh.akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 13:46moze jer je u pitanju Arena BH
inace ne bi moglo tako za trziste Srbije, zato ni ne pustaju njegov glas na prenosima BiH
Bravo Azize neka i od tebe nešto pametno.nadam da će to biti dobra košarkaška utakmica i da će dobiti utakmicu onaj ko bude imao više živaca", započeo je Bećiragić
Svaka cast za to 8 mjesto, ali taj plasman se previše uzdiže. Mislim da smo samo dvije utakmice dobili na tom EP.costacurta08 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:13Bravo Azize neka i od tebe nešto pametno.nadam da će to biti dobra košarkaška utakmica i da će dobiti utakmicu onaj ko bude imao više živaca", započeo je Bećiragić
Ovo i jeste problem svih naših selekcija. Psiha! Gledam Šveđane ili Island pa ljudi nije briga jel gube 10 ili vode 20 razlike, isti tempo, ista energija, smirenost od početka do kraja. Nema nervoze niti rastrešenosti. Kako to? Pa imaju ljudi psihoterapute. Imamo li ga mi?! Ima li ijedna nacionalna selekcija?!
Vidim Aziz kenja o sobama i hotelu, de Alahati Azize sjeti se 93. niste ništa imali i osvojili ste 8 mjesto, sad kriv krompir prepečen i hladna supa.
Igrajte za raju sve mu hebem!!
Vidiš li suza kod navijača?! Znače li vam šta? Govorili vam to koliko je RAJI tj običnom čovjeku stalo do ove zemlje!?
Sa ovim boldiranim se nmg slozit. Nismo isti mentalitet, mi smo temperamentni. Skandinavci su takvi, kao da se kljukaju apaurinima. Evo ti izjava Ibrahimovica sa utakmica dok je bio dijete, koja to slikovito docarava:costacurta08 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:13Bravo Azize neka i od tebe nešto pametno.nadam da će to biti dobra košarkaška utakmica i da će dobiti utakmicu onaj ko bude imao više živaca", započeo je Bećiragić
Ovo i jeste problem svih naših selekcija. Psiha! Gledam Šveđane ili Island pa ljudi nije briga jel gube 10 ili vode 20 razlike, isti tempo, ista energija, smirenost od početka do kraja. Nema nervoze niti rastrešenosti. Kako to? Pa imaju ljudi psihoterapute. Imamo li ga mi?! Ima li ijedna nacionalna selekcija?!
Vidim Aziz kenja o sobama i hotelu, de Alahati Azize sjeti se 93. niste ništa imali i osvojili ste 8 mjesto, sad kriv krompir prepečen i hladna supa.
Vidiš li suza kod navijača?! Znače li vam šta? Govorili vam to koliko je RAJI tj običnom čovjeku stalo do ove zemlje!?
Istina!Dinhooo je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:20Sa ovim boldiranim se nmg slozit. Nismo isti mentalitet, mi smo temperamentni. Skandinavci su takvi, kao da se kljukaju apaurinima. Evo ti izjava Ibrahimovica sa utakmica dok je bio dijete, koja to slikovito docarava:costacurta08 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:13Bravo Azize neka i od tebe nešto pametno.nadam da će to biti dobra košarkaška utakmica i da će dobiti utakmicu onaj ko bude imao više živaca", započeo je Bećiragić
Opisao je razliku između dva mentaliteta:
” Švedski očevi govore: ‘Hajmo momci, dobro je’, a u Balkanu: J… ti mater u p…! Mislio sam: ‘Odlično, baš kao kod kuće. Ovdje mi je dobro!”
Ma da,mozda je na 4 utakmice pravednije,ali na jednu uz neku dozu srece ima nesto i u mudima.
Zasto te to cudi,imas zlatnih generacija posebno tih kadetskih koji su i vise propali od nase.Iniesta12 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:45Istina!Dinhooo je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:20Sa ovim boldiranim se nmg slozit. Nismo isti mentalitet, mi smo temperamentni. Skandinavci su takvi, kao da se kljukaju apaurinima. Evo ti izjava Ibrahimovica sa utakmica dok je bio dijete, koja to slikovito docarava:costacurta08 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:13
Bravo Azize neka i od tebe nešto pametno.
” Švedski očevi govore: ‘Hajmo momci, dobro je’, a u Balkanu: J… ti mater u p…! Mislio sam: ‘Odlično, baš kao kod kuće. Ovdje mi je dobro!”
Zato nam i jeste sport na dnu. Ne mogu da se nacudim, kako je ona zlatna Musina generacija, koja je osvojila EP, naprosto nestala sa terena. Najmanje 5 igraca je trebalo da danas nosi breme ove reprezentativne selekcije.
Moze propasti na balkanu, dobro je covjek napisao. Prva greska, je.. ti mater, i karijeru.L-Train je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:51Zasto te to cudi,imas zlatnih generacija posebno tih kadetskih koji su i vise propali od nase.Iniesta12 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:45Istina!Dinhooo je napisao/la: ↑06 sep 2025, 14:20
Sa ovim boldiranim se nmg slozit. Nismo isti mentalitet, mi smo temperamentni. Skandinavci su takvi, kao da se kljukaju apaurinima. Evo ti izjava Ibrahimovica sa utakmica dok je bio dijete, koja to slikovito docarava:
Zato nam i jeste sport na dnu. Ne mogu da se nacudim, kako je ona zlatna Musina generacija, koja je osvojila EP, naprosto nestala sa terena. Najmanje 5 igraca je trebalo da danas nosi breme ove reprezentativne selekcije.