Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jel šta išlo blizu golaBianconeri1988 je napisao/la:Na današnjem treningu Lazar imao šuterski treningValjda će biti hajra
Uspio je 4-5 puta prebaciti loptu na tribine od 25-30 šuteva pucao je na golu prema juguHawking je napisao/la:Jel šta išlo blizu golaBianconeri1988 je napisao/la:Na današnjem treningu Lazar imao šuterski treningValjda će biti hajra
hehhe ... hajd dat ce Bog da nešto "ubode" ...Bianconeri1988 je napisao/la:Na današnjem treningu Lazar imao šuterski treningValjda će biti hajra
Ma pukni cifru koliko hoces, ja cu doci, a sve zalbe na nas stadion i uslove na njemu proslijedite na adresu "Blajburskih Zrtava bb", pa nek vam oni objasne zasto visite na skeli za vrijeme utakmice. Hvalabekrija1990 je napisao/la:Ovo obavezno. Na istok i cifra, ali na žalost izgleda da će ih pusiti na sjever sa cijenom od 8 KM. Nadam se da će Amar izaći na pres konferenciju i reći da idu na istok. Kao što je protiv pitara rekao - može samo zdenka. KRAJ PRIČE.pile87 je napisao/la: ...sjetim se kamenovanja i skele na kojoj su bili nasi navijaci zadnji put...ja bih licno sve velzovce na istok i lupio im cifru za ulaz ako im se ne svidja na tranzit pa nek gledaju tekmu.
A sumadinci na tribinu opustenodrH je napisao/la: Ma pukni cifru koliko hoces, ja cu doci, a sve zalbe na nas stadion i uslove na njemu proslijedite na adresu "Blajburskih Zrtava bb", pa nek vam oni objasne zasto visite na skeli za vrijeme utakmice. Hvala
Pa sta se desilo zadnji put kad ste bili na tribini??? "Sumadinci" kako ih ti zoves nesmju pisnuti kad dodju, vama se ipak da malo slobode jer smo "slicnih politickih opcija" pa onda dodje do sranja! A vidi se po prici da si neki pubertetlija! Internet huligan pih..Rigorozni_Džo je napisao/la:A sumadinci na tribinu opustenodrH je napisao/la: Ma pukni cifru koliko hoces, ja cu doci, a sve zalbe na nas stadion i uslove na njemu proslijedite na adresu "Blajburskih Zrtava bb", pa nek vam oni objasne zasto visite na skeli za vrijeme utakmice. Hvalai ne pisu nikakve zalbe.Zanimljivo nema sta.Na tranzit bi vi meni i opletite
Ma nema sta tu Žujo da priča niti on može da utiče na odluku. Ako Amar kaže toliko i toliko je karta i gdje će gostujući navijači biti smješteni, tako će i biti. Isto ko protiv malenih. Amar je najbolji predstavnik navijača u klubu.Rigorozni_Džo je napisao/la:Nek se je Zujo jos jednom posrao u facu ,nama sklea 10 maca,njim sjever 8.Ko je ovdje lud
Sta se desilo?Pocelo kamenovanje po nama,eto sta se desilo...jos to spominje,nije te stiddrH je napisao/la:Pa sta se desilo zadnji put kad ste bili na tribini??? "Sumadinci" kako ih ti zoves nesmju pisnuti kad dodju, vama se ipak da malo slobode jer smo "slicnih politickih opcija" pa onda dodje do sranja! A vidi se po prici da si neki pubertetlija! Internet huligan pih..Rigorozni_Džo je napisao/la:A sumadinci na tribinu opustenodrH je napisao/la: Ma pukni cifru koliko hoces, ja cu doci, a sve zalbe na nas stadion i uslove na njemu proslijedite na adresu "Blajburskih Zrtava bb", pa nek vam oni objasne zasto visite na skeli za vrijeme utakmice. Hvalai ne pisu nikakve zalbe.Zanimljivo nema sta.Na tranzit bi vi meni i opletite
hahahahahaahh alo rane hahaha oladi bre hhahah zelenRigorozni_Džo je napisao/la:Dodirni me sveti covjece
Vaznije je da ja imam vise u glavi od tebeRigorozni_Džo je napisao/la:Sta se desilo?Pocelo kamenovanje po nama,eto sta se desilo...jos to spominje,nije te stid![]()
Posto smo slicnih politickih opcija kako ti kazes,zato bi vi meni na tranzit,ali posto mi imamo kravu u upravi ti mozes ovdje da palamudis.
To za internet huligansmijem po pare da imam vise dinago od tebe,i vise tekmi u "nogama"
donedavno su na grbavici manijaci i red army salove razmijenivali ...a sad zbog ovakvih razmisljanja tipa "sumadijac" i gledanje sa tranzita i jeste ovako i jedni drugima se svete cccc tj kamenje razmjenjuju..furaju neku ultru i ta sranja!!!Capt_Billy je napisao/la:Ajde ljudi malo se smirite!!! Sta sada treba da nam se dogodi opet neko sranja, radi maloljetnika i prepucavanja!!!Sto misle da im kuci sve prolazi, pa ce i na stadionu. Ljudi, sto je bilo, bilo je, necemo sada jedne druge blatiti i strahovati hocemo li mi ili nase dijete kamen u glavu primit. Ja ovdje stvarno neke ne razumijem, pa zasto se ovoliko niste svi nalozili kada je Siroki dolazio, koji su nam 10 puta vise zla nanio od svih glupova u regionu. Mi smo sa Velezom uvijek bili prijateljski i tako treba ostati, a ovi sto zele belaje, ima brate livada, pa neka kao u eng 20 vs 20, pa tko koga. I nemojte se vise iza masa kriti, jer upravo takvi misle da doprinose nogometu, a ono suprotno!!!!
Fakat mi nije jasno koji je **** svima. Posjeta na nasim stadiona katastrofalna, i sta treba i ovo malo jada sto dode, da se i to prepolovi!!! **** vas vise huliganizam. Sta ces ne mozes to nekome dokazati rijecima, sta treba da opet imamo novog Vedrana ili Anera!!! DO KADA VISE!!!!mma_hz je napisao/la:donedavno su na grbavici manijaci i red army salove razmijenivali ...a sad zbog ovakvih razmisljanja tipa "sumadijac" i gledanje sa tranzita i jeste ovako i jedni drugima se svete cccc tj kamenje razmjenjuju..furaju neku ultru i ta sranja!!!Capt_Billy je napisao/la:Ajde ljudi malo se smirite!!! Sta sada treba da nam se dogodi opet neko sranja, radi maloljetnika i prepucavanja!!!Sto misle da im kuci sve prolazi, pa ce i na stadionu. Ljudi, sto je bilo, bilo je, necemo sada jedne druge blatiti i strahovati hocemo li mi ili nase dijete kamen u glavu primit. Ja ovdje stvarno neke ne razumijem, pa zasto se ovoliko niste svi nalozili kada je Siroki dolazio, koji su nam 10 puta vise zla nanio od svih glupova u regionu. Mi smo sa Velezom uvijek bili prijateljski i tako treba ostati, a ovi sto zele belaje, ima brate livada, pa neka kao u eng 20 vs 20, pa tko koga. I nemojte se vise iza masa kriti, jer upravo takvi misle da doprinose nogometu, a ono suprotno!!!!
P.S jes djecu tesko provalit hahahaha![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.