BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
I da se jos Gruzija dovuce do finala i onda sramota ako ne osvojimo
Od 2012 mi imamo 3 pobjede, a Latvija dvijeDamirT je napisao/la: ↑06 sep 2025, 11:17Latvija bi ti bila duplo teza. Strasni za tri poena, a jos domacini. Imali bi domacinsko sudjenje.NoDi80 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 11:16Takodjer Latvia kad bi dobila Litvaniju to bi super biloAristotel555 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 11:12Zamislite da nekim čudom Svedska dobije Tursku, otvorilo bi se sve do polufinala..
Latvia njih zna pobjediti, a mi znamo Latviu
Dok d Litvanijom mi ne znamo igrati
S druge protiv Litvanije od 2013 imamo pobjedu i cetri poraza
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 sep 2025, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
ma polako ljudi, mi moramo u polufinale doci da bi igrali s tim ekipama, a oni trebaju da dobiju Izrael/Grcku...
Biberovićev otac je i sad uZenicilumani je napisao/la: ↑06 sep 2025, 08:41Samir Avdić je bio sjajan igračinvincible1921 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 23:27Aha aha...e za to 93 sam i ja premlad zato nemam sjecanja na njega kao strijelca![]()
prije rata bio najbolji Dunker u BIH
Biber je Sandzaklija i otac mu nije neki ljubimac BIHrodjen ,živio ali šta ćeš .
Najgori potez od svih igrača je napravio naravno Shupcina Emir P.
Nemojte molim vas više ni Sulejmanovica lik nikog ne zanima sem par hejtera od Adisa.
Otvaraju se vrata do polufinala, Turci ce lagano kuci danas, mi oderemo Poljake i Svedi ce sami pasti.
CPOJ
Imaju dobru ekipurelativizam je napisao/la: ↑06 sep 2025, 10:08Smiješna Poljska ,da nisu igrali kući ne bi nikad prosli u drugi krug
Ova utakmica odredjuje i sudbinu selektora na klupi siguran sam

Mi se idemo potući.
Ovo je dokaz da se sa svima može igrati, sutra dati i iznad maksimuma!
filip13 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 11:31Biberovićev otac je i sad uZenicilumani je napisao/la: ↑06 sep 2025, 08:41Samir Avdić je bio sjajan igračinvincible1921 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 23:27
Aha aha...e za to 93 sam i ja premlad zato nemam sjecanja na njega kao strijelca![]()
prije rata bio najbolji Dunker u BIH
Biber je Sandzaklija i otac mu nije neki ljubimac BIHrodjen ,živio ali šta ćeš .
Najgori potez od svih igrača je napravio naravno Shupcina Emir P.
Nemojte molim vas više ni Sulejmanovica lik nikog ne zanima sem par hejtera od Adisa.
Neka ga ,živ i zdrav bio.
Imaju li kakve prognoze koliko bi moglo biti nasih navijaca?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hoce li nas ovo bog pogledati
Jos 20 min
Jos 20 min
Izgleda da su Turci ostali budni do kasno u noc 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
De ljudi da prvo prodjemo Poljake sutra. Ne pali se vatra dok je zec u sumi. Utakmica po utakmica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Polako ljudi nece se Poljska sama pobijediti sta vam je 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dan me piso odem vani kontam nema se ovdje sta gledat valja sad kuci trcat
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jasno da treba prvo Poljake dobiti ali eto treba se malo i nadati, ako Turska ispadne onda se može i do polufinala. Neće biti lako ali može se ali ovo je pokazatelj da se može sa svima igrat. Samoo jako i hrabro.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Ide sada klasika kod većine, euforija zbog vodstva Švedske protiv Turske. Ljudi, navijajte, ali prvenstveno uživajte u trenutku i našem prolasku u osminu finala i duela sa Poljskom. Ostavimo se raznoraznih kalkulacija, smanjiti jaz očaja do sjaja i obratno.
Švedi ako izdrže nalet Turaka u trećoj četvrtini, dobijamo zanimljivu završnicu.
Čini mi se da smo pored kvalifikacija za OI sa Poljacima igrali i na EB predvođeni Duškom
Švedi ako izdrže nalet Turaka u trećoj četvrtini, dobijamo zanimljivu završnicu.
Čini mi se da smo pored kvalifikacija za OI sa Poljacima igrali i na EB predvođeni Duškom
Zadnja izmjena: Slobodanpad1945, dana/u 06 sep 2025, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
ako mi ispadnemo od poljske, a svedjani prodju, bit ce prica kako smo mogli i do finala

al dobro, svima nama je drago ako te ceka "laksi" protivnik sljedeci krug, ja se samo nadam da se igraci nece opustiti i da ce ici utakmicu po utakmicu, max fokus i zalaganje svih 40 minuta, pa sta bude bude
Trenutno korisnika/ca: juka55, SamoDaKazeem i 4 gosta.