Sta ce Loyd pored Robija

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Sta ce Loyd pored Robija
Samir Avdić je bio sjajan igračinvincible1921 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 23:27Aha aha...e za to 93 sam i ja premlad zato nemam sjecanja na njega kao strijelcaDrum je napisao/la: ↑05 sep 2025, 22:58Avdic je 93 imao 15-16 prosjek u 9 utakmica.invincible1921 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 22:35
Mene sjecanje ne sluzi vise tolko dobro, dje svijuti Avdic zabi ovolike poene
Primorac je isto igrao samo ovaj ratni EB i to nije smio protiv Hrvatske igrat jer su mu maltene uzeli za taoce porodicu u Capljini![]()
Pomustafio se pravo otkako te nema. Šta je reć? Pustio bradu? Skratio malo hlače?
Jbg bitna, nebitna, sasvim svejedno. Jos su im najbitniji igraci igrali po 32 minute cini mi se. Ocito su i oni htjeli da dobiju Belgiju. Ja mislim ako prikazemo igru kao protiv Gruzije i Grcke (osim slobodnih), Poljaci padaju lakse od ocekivanog.emir012 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 08:55Optimista sam, bolji smo od Poljske.
Ustvari ono cega se ja najvise plasim je nas samih, odnosno da ce mozda neki igraci imati pristup da smo samim prolaskom grupe ispunili cilj i da se sad mozemo pakovat kuci.
Ovo je velika prilika da se ponovi taj najveci uspjeh u istoriji, ulazak u top 8 na EP.
Samo jako, bez pretjeranog respekta, bolji smo i treba to pokazati na terenu.
Mislim halo, pa ovi su neki dan izgubili pred svojih 10000 ljudi protiv Belgije koju smo mi i bez Robersona dvaput rjesili sa 15-tak razlike i kod njih i kod nas u zadnjim pripremnim utakmicama.
Znam da nije bila bitna utakmica za Poljsku, al svejedno...
Znam i da je Roberson igrao u Sarajevu, ali tek je sletio bio, bio sam na utakmici, imao je otprilike 0/8 iz igre....
Vjerujem ovoj ekipi, optimista sam, idemo po cetvrtfinale sutra ako Bog da.
Kipar je daleko najlošija ekipa eurobasketaBosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2025, 16:33Slažem se, ali u grupi Crne Gore si imao Veliku Britaniju, koja bi bila pregažena 20 razlike od svake ekipe u našoj grupi pa su na kraju sa još dvije reprezentacije bili u trokutu. A i sama Švedska i Crna Gora bi u našoj grupi umjesto Kipra bile posljednjeimekorisnicko je napisao/la: ↑03 sep 2025, 16:07
istina,ali drugima nijedna utakmica nije bila Kipar.
mislim da je to pitanje rjeseno prolaskom grupe, samo treba ukljuciti nekoga u rad kao sto je u fudbalskoj ukljucen spahic, da se pozabavi igracima koji do sad nisu dolazili ili za koje se nije znalo do sadrelativizam je napisao/la: ↑06 sep 2025, 10:08Smiješna Poljska ,da nisu igrali kući ne bi nikad prosli u drugi krug
Ova utakmica odredjuje i sudbinu selektora na klupi siguran sam
Sa Italijanima slobodna bacanja katastrofa zatim Nurkic usao rano sa 3 faula i poceli se gubit u napadu losa selekcija suta Alibegovic sa 10m 10 sekundi do krajahz1987 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 09:17Bili smo u egalu sa talijanima punih 37min do 77-82, dobili doslovice grke bez Janisa privodjenjem utakmice rutinski kraju, i kod odlucujuce sa gruzijcima konstantno vodili dvocifreno i dobili na kraju malo s drame, ne vidim sto bi poljaci bili nepremostiva prepreka. Nisam siguran da bi poljaci bolje igrama odgovorili na meceve protiv italijsns, grka bez Janisa i gruzijaca. Mi imamo zadnje 3 partije uzlazne forme, oni zadnje 2 silazne forme. Ocekujem tezak mec zbog uloga, ali ako nasi psihicki budu spremni, poljaci ce zavrsiti ko gruzijci.
Kipar je bio svima u grupi, a ne samo nama... Ali pored Kipra si imao Grcku, Spaniju, Italiju i Gruziju sto je opet cinilo nasu najjacu grupu na EB...mozemo reci da smo imali srece sto je Spanija u rebuildingu (sto nama opet u nasem slucaju nije nista znacilo, jer su nas ubili), mozemo reci da smo imali sreci sto Grci odlucise da odmaraju Janisa...medjutim ako je iko zasluzio da mu se dragi Bog smiluje - to smo mi, jer samo kad pogledas zadnja 2-3 EB, mi smo svoju "srecu" krvavo zaradili u zadnjih 10-tak godina...i to sve uraditi bez Muse, Castanede, Halilovica...imekorisnicko je napisao/la: ↑06 sep 2025, 09:34Kipar je daleko najlošija ekipa eurobasketaBosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2025, 16:33Slažem se, ali u grupi Crne Gore si imao Veliku Britaniju, koja bi bila pregažena 20 razlike od svake ekipe u našoj grupi pa su na kraju sa još dvije reprezentacije bili u trokutu. A i sama Švedska i Crna Gora bi u našoj grupi umjesto Kipra bile posljednjeimekorisnicko je napisao/la: ↑03 sep 2025, 16:07
istina,ali drugima nijedna utakmica nije bila Kipar.
Neka dobiju Turci. Imaju dvije utakmice zaredom luđačke procente za tri, po zakonu brojeva vrijeme je da stane jednom, a to će biti protiv nas
Takodjer Latvija kad bi dobila Litvaniju to bi super biloAristotel555 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 11:12Zamislite da nekim čudom Svedska dobije Tursku, otvorilo bi se sve do polufinala..
Latvija bi ti bila duplo teza. Strasni za tri poena, a jos domacini. Imali bi domacinsko sudjenje.NoDi80 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 11:16Takodjer Latvia kad bi dobila Litvaniju to bi super biloAristotel555 je napisao/la: ↑06 sep 2025, 11:12Zamislite da nekim čudom Svedska dobije Tursku, otvorilo bi se sve do polufinala..
Latvia njih zna pobjediti, a mi znamo Latviu
Dok d Litvanijom mi ne znamo igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.