Sutra ce biti jos ljepsi,nebo je vedro.Faraon iz Visokog je napisao/la:Sta ste se usutilikako prodje ovaj dan lijepi suncani

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sutra ce biti jos ljepsi,nebo je vedro.Faraon iz Visokog je napisao/la:Sta ste se usutilikako prodje ovaj dan lijepi suncani
neko d*ka pored monitora, neko umace jbgDAVID VILLA 7' je napisao/la:robovi88 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
reds je napisao/la:U igranju fudbala i šutiranja trica u sklekove.Faraon iz Visokog je napisao/la:Sta ste se usutilikako prodje ovaj dan lijepi suncani
ma mogu svršit gledajući ovu InnuPuma je napisao/la:neko d*ka pored monitora, neko umace jbgDAVID VILLA 7' je napisao/la:robovi88 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
nemaju svi tu mogucnost
sarajlija89 je napisao/la:reds je napisao/la:U igranju fudbala i šutiranja trica u sklekove.Faraon iz Visokog je napisao/la:Sta ste se usutilikako prodje ovaj dan lijepi suncani
Mozete vi...jbg,ucim..imam ispite sad...samo da mi je ovih 10tak dana izdrzat,dok prodje ovo....malo oduska sebi da dam
![]()
mada,isto me ceka i u junu..isti q...
Jbem ti fakultet
Srednjoskolci..iskoristite srednju skolu...zapamtite
Imal treba??
Kazem ti ja,ne mozes sa mnomLudLo 4 je napisao/la:Vozdra raja ima li belaja,zamislil se sta ?
Emiree ,kad god ja spomenem onu kafu da ti platis mene banuju ,daj sredi to sa administracijom
uci, sta se zalis, boli te qrac eto vec si moderatorJbem ti fakultet
sarajlija89 je napisao/la:hhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Divi mu dresa Ajaxa..u ovim bordo dresovima je Ajax tuko Milana 1995.
Puma je napisao/la:[youtube][/youtube]
obavezno preslusati i ostala njegova (ne)djela![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.