BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Pa eno i rising star, Hrelja izgleda vodi, a momak 5 minuta dosad odigrao

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To se radi sad, dok su političarima puna usta košarke (gore FB i instagrami) i dok se utrkuju ko će više reći “bravo momci, bravo Adise, svaka čast reprezentacijo!”. Dok traje ova euforija i svi se slikaju uz košarku, Savez mora odigrati pravu akciju i izboriti dodatnu podršku.DamirT je napisao/la: ↑05 sep 2025, 21:27S obzirom da je na celu saveza lik koji je htio ugasiti omladinske selekcije, nema od toga nista. Ali da smo imalo normalan savez, odmah nakon prvenstva bi poceli sa tim stvarima.Kylian je napisao/la: ↑05 sep 2025, 21:24Može ovaj odlazak u Rigu donijeti dosta pozitive u košarci u BiH. Savez sada mora igrati presing od prve minute – lobirati za veći budžet od 2026. (državni, federalni, kantonalni – jer to je novac svih građana, a ne privatna lova političara). S tim sredstvima treba sto ranije formirati omladinske selekcije, izabrati selektore i okupljati se više puta tokom godine, odabrati najbolje.
Cilj mora biti ulazak u A diviziju u svim kategorijama. To nije šut za tri u zadnjoj sekundi, nego dug meč gdje se pobjeđuje radom, sistemom i kontinuitetom. Momentum je tu, lopta je u njihivim rukama – sad je vrijeme da nešto poduzmu i odvedu bh. košarku (sa djecom) da igramo među najboljima.
To nam je ujedno zalog za budućnost
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Sreća nema nikakvih Turčina na ova dva glasanja, pojeli bi nas realno, pisali bi i tu "Come to Besiktas"

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kapa dole Teletovicu
Pravi lider i patriota
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
tih komentara ce svakako biti, ali od tih komentara repka nema koristi kako god ti na njih reagovao, treba gledati korist za buducnost repke koja ce ubrzo doci sa ovim novim terminima eurobasketa, vec u ovim kvalifikacijama protiv Svice jel se igra, odma zovnuti par juniora, svakako nemamo 12 igracainvincible1921 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 21:26to i ja kazem, ali uradi to eto ti odma brigada ovih multikulturasa sa specijalnim odredom jugonostalgicara da ti saspu najgore klasifikacije ekstremizma i islamofobije..

- VensanKasel
- Kontakt:
E čuj Islamofobijainvincible1921 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 21:26to i ja kazem, ali uradi to eto ti odma brigada ovih multikulturasa sa specijalnim odredom jugonostalgicara da ti saspu najgore klasifikacije ekstremizma i islamofobije..

A po čemu sviju ti , eto po čemu ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Dino Bilalovic legenda, za 9 ili 10 utakmica zabio 217 poena.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- VensanKasel
- Kontakt:
Ovaj više liči na Lazića nego na Teletovića ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Dobro je, nisam jedini to primijetioVensanKasel je napisao/la: ↑05 sep 2025, 22:13Ovaj više liči na Lazića nego na Teletovića ...

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- invincible1921
- Kontakt:
Zato sto je htio ti priznat ili ne u ovoj drzavi prag tolerancije prema katolicima i pravoslavcima puno visi nego muslimanima...iako su isti oko 60% stankvnistva...i to haj sto je tako od nemuslimana, nego nazalost i mnogi muslimani se takk ponasajuVensanKasel je napisao/la: ↑05 sep 2025, 21:55E čuj Islamofobijainvincible1921 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 21:26to i ja kazem, ali uradi to eto ti odma brigada ovih multikulturasa sa specijalnim odredom jugonostalgicara da ti saspu najgore klasifikacije ekstremizma i islamofobije..
A po čemu sviju ti , eto po čemu ?
Ljudi smatraju npr izgradnju dzamije provokacijom dok fgr bosnjo vice "ma vala i sta ce tu"...a on tebi da odrzi paradu onu kad se biciju ko na filipinima u sred grada dje su Bosnjaci 95% rekli bi "ma pusti ljude sta fali"...i sta kao ti mislis eto ispo si moralna gromada?
Sta je to nego islamofobija? Zgrazavaju se na tekbir i selam, a vamo otic na Bozic je tako kul..
Ovi u sirokom se digli oko klanjanja, obicnog vjerskog obreda ko da ce im neko desant izvrsit, vide natpis na arapskom kontaju poziv na terorizam a ono pise Exit...itd itd..mogo bi do sutra
=\_1921_/=
- Quartararo
- Kontakt:
Što nema Edina Bavčića na listi? Bolji igrač od obojice.

Repriza protiv Gruzije na Areni 2 ako neko zeli da gleda treci put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- invincible1921
- Kontakt:
1999. iako nije bila u tom trenutku, ali da smo
dobili italiju prosli bi mi ...a oni osvojise
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Mene sjecanje ne sluzi vise tolko dobro, dje svijuti Avdic zabi ovolike poene

Primorac je isto igrao samo ovaj ratni EB i to nije smio protiv Hrvatske igrat jer su mu maltene uzeli za taoce porodicu u Capljini
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 05 sep 2025, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ali ova zaludjenost reprezentativnim dresom kod nas je nevjerovatna. Tokom cijelog turnira na kipru je bilo 2.500-3000 nasih ljudi,mnogi od njih su iz kipra odletili za rigu, neki za san Marino jer su karte vec kupljene,neki nazad za BiH pa ce iz Sarajeva trazit da se prebace do rige itd itd. Utakmica protiv San Marino smo vec kupili karte za gostujuci sektor,raja vec kupuje od domacina... Protiv austrije ce biti pun stadion takodje. Znaci u nekoliko dana na tri razlicita kraja Evrope bosanci i hercegovci pune dvorane,stadione,prave ludilo. Pije se do nemilice,cak na Kipru imas nase koncerte a sve to prodje bez nekih incidenata. Ljudi,nas koji volimo ovu drzavu nema 3 miliona a mi smo opet tu za istu, nebitno gdje i uvijek sa dobrom brojkom.
Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo u drzavi protiv austrije ako nogometasi sutra dobiju San Marino i kosarkasi nekim cudom prodju poljake.
Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo u drzavi protiv austrije ako nogometasi sutra dobiju San Marino i kosarkasi nekim cudom prodju poljake.
Bas bezze samo zbog Doncica da je Slo u Top 10. I jos kao napredovali. Uvjeren sam da bi ih samarali mnogo lakse nego onu zadnju utakmicu.Masqareda je napisao/la: ↑05 sep 2025, 17:50Sta je ovo pa opet nismo u top10?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 15:46Čitam ove poljake po twitteru i društvenim mrežama, njih je baš sutra strah matchupa Nurkić - Balcerowski. Boje se da će Olek do 3/4 imati 4 faula jer je do sad sa svakom reprezentacijom imao problema sa faulovima, a susreće se (mimo Francuske) prvi put sa centrom ove kvalitete. Manje više sve nade su bacili na Loyda-Ponitku.![]()
Kad smo kod "dresa"napapijri1987 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 22:36Ali ova zaludjenost reprezentativnim dresom kod nas je nevjerovatna. Tokom cijelog turnira na kipru je bilo 2.500-3000 nasih ljudi,mnogi od njih su iz kipra odletili za rigu, neki za san Marino jer su karte vec kupljene,neki nazad za BiH pa ce iz Sarajeva trazit da se prebace do rige itd itd. Utakmica protiv San Marino smo vec kupili karte za gostujuci sektor,raja vec kupuje od domacina... Protiv austrije ce biti pun stadion takodje. Znaci u nekoliko dana na tri razlicita kraja Evrope bosanci i hercegovci pune dvorane,stadione,prave ludilo. Pije se do nemilice,cak na Kipru imas nase koncerte a sve to prodje bez nekih incidenata. Ljudi,nas koji volimo ovu drzavu nema 3 miliona a mi smo opet tu za istu, nebitno gdje i uvijek sa dobrom brojkom.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Avdic je 93 imao 15-16 prosjek u 9 utakmica.invincible1921 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 22:35Mene sjecanje ne sluzi vise tolko dobro, dje svijuti Avdic zabi ovolike poene
Primorac je isto igrao samo ovaj ratni EB i to nije smio protiv Hrvatske igrat jer su mu maltene uzeli za taoce porodicu u Capljini
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, MElloo i 22 gosta.