Ma Samo nek oni pobjeduju pa ako ce i Dzeku staviti na Gol.soko je napisao/la: ↑05 sep 2025, 21:21Ja ih nepravim svjetskim igracima. Moras imati sistem, kao sto ovi pisu.UtdBiH21 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 20:07Brate Barbarez ima do dvadesetak igraca sigurnih koje bi svi mi pozvali zbog realnih kvaliteta ovo ostalo ocito da covjek vise gleda ko ima vecu zelju na treningu i gleda karakter igraca tu je Bicakcic zbog iskustva i da sa Edinom i Seom bude tu za mladje igrace za Mujakica i Ifeta ne znam vjerovatno ima svoje razloge ali nisu menadzerske sigurno i ne znam sto se pravi problem za igrace poput ovih od dvadesetog do 25 na spisku koji svakako nece igrat ili ce dobit u vrh glave 10 minuta jbt od Huseinbasica , ,Gazibegovica i Tabakovica pravite neku svjetsku klasu a ustvari su igraci od kojih sigurno neces imati vece koristi nego od Bicakcica , Mujakica ili Saricasoko je napisao/la: ↑05 sep 2025, 18:53
Da Seo nije ono uradio mi tamo nebi dali gola.
Taktika protiv San Marina je odlicna bila a i protiv Kipra.![]()
Da planski se radi. Odlicni Ifet, Saric, Bicakcic, Mujakic bi tu bili kao prva opcija.
Kao sto sam pisao povrede su pozvali dodatna dva igraca koji su trebali tu biti prije navedenih
Znaci trebas imati bekove. On pozvao samo Dedica kojeg je koristio na lijevom krilu. Onda zoves bilo kakve bekove, Jusuf, Karic itd. Moras imati bilo kakva krila, Esmir, Memic , Kerim pa i Nail, Stevanovic. Ne stavljati cvajtase na pogresne pozicije i onda
Od igraca poput Ifeta, Mujakica, Sarica nemas nista.
Husenbasic bi kod nas mogao u prvih 11.
Prije Barbe bili su mnogi selektori i vjerujem da su stavljali igrace na prava mjesta al smo gubili od Luxemburga, Kipra,Finske, itd .