Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

floyd
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la floyd » 21 apr 2011, 13:47

Niposto kod naciste Schaafa. Taj ne bi dao priliku Husejnovicu kad bi citav prvi tim satrala kuga. Jest Said kloc i seljak, ali svako zasluzuje makar jednu utakmicu u 38 kola.

Lazio, idealno. Lulic bi razdrmo ovu, nesto sporiju ligu.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 21 apr 2011, 18:14

floyd je napisao/la:Niposto kod naciste Schaafa. Taj ne bi dao priliku Husejnovicu kad bi citav prvi tim satrala kuga. Jest Said kloc i seljak, ali svako zasluzuje makar jednu utakmicu u 38 kola.

Sto je nacista,hajdi ziv bio ne glupiraj se,da se Husejinovic malo uozbiljio mozda bi nesta i postigo,nakon prve utakmice za Bremen u BH medijima izjavljuje kako je zvijezda i kako ne zeli za reprezentaciju igrati dok je Ciro selektor. Pogledaj malobolje ekipu Werdera,80% igraca su stranci. Ako Lulic dobije ponudu od Bremena OBJERUCKE nek je prihvati.I zasto bi isao u oronulu ligu kakva je Serija A?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2011, 18:34

Lulic je Svajcarska skola sa Hercegovackom poslovnoscu i Bosanskom tvrdoglavoscu da uspije :mrgreen:
Jedno je sigurno,repka i Pape mu je dosao ko' kec na desetku.
Jer je izvjesno da se i u defanzivi itekako popravio.A lijevak i desnjak ne bas tako laci naci,koji je brz,zna sa loptom,tehnicar i dobar u defanzivi i ofanziviZna zabiti,asistirati,uklizati,dobar u zracnim duelima.Ima da tresne cijenu vrlo uskoro.Plus ni godina,nesto previse nema.
Samo da ga povrede zaobidju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 21 apr 2011, 18:40

harishp je napisao/la:Lulic je Svajcarska skola sa Hercegovackom poslovnoscu i Bosanskom tvrdoglavoscu da uspije :mrgreen:
Jer je izvjesno da se i u defanzivi itekako popravio.A lijevak i desnjak ne bas tako laci naci,koji je brz,zna sa loptom,tehnicar i dobar u defanzivi i ofanziviZna zabiti,asistirati,uklizati,dobar u zracnim duelima.Ima da tresne cijenu vrlo uskoro.Plus ni godina,nesto previse nema.
prije bih ja rek'o Sovickom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @cema jedini zna na sta mislim :lol: :lol:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 apr 2011, 18:41

Na forumu od transfermarkta ovi Svicarci Lulica kritiziraju da nije konstantan, te kad izgubi loptu da nece da trci, te da su mu losi centrasutevi. Bgm ja to u reprezentaciji nisam primjetio :mrgreen: . Mozda malo treba poboljsati preciznost kod centrasuteva, inace za mene ima sve atribute za krilnog igraca. Ko sto @harishp rece, samo da ga povrede zaobidju.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 apr 2011, 18:44

floyd je napisao/la:Niposto kod naciste Schaafa. Taj ne bi dao priliku Husejnovicu kad bi citav prvi tim satrala kuga. Jest Said kloc i seljak, ali svako zasluzuje makar jednu utakmicu u 38 kola.

:lol:

Svaka cast za ovaj prvi dio. Toliko uvreda za tako malo slova. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2011, 18:53

Goalgetter je napisao/la:Na forumu od transfermarkta ovi Svicarci Lulica kritiziraju da nije konstantan, te kad izgubi loptu da nece da trci, te da su mu losi centrasutevi. Bgm ja to u reprezentaciji nisam primjetio :mrgreen: . Mozda malo treba poboljsati preciznost kod centrasuteva, inace za mene ima sve atribute za krilnog igraca. Ko sto @harishp rece, samo da ga povrede zaobidju.
Tu mu je Pape nasao caku.Kazu da je na poluvremenu protiv Rumuna napalio Mujdzu i Lulica do balcaka.
U zargonu ta ce Bale i Barcelona kad imam vas dvojicu.A ovi onda zaorali brazdu posteno. :lol:
Sto se tice centarsuta,pa on je u YB jedan od igraca sa najvise asistentcija,sto dovoljno govori.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 21 apr 2011, 19:07

Lulic ima onaj neki Hercegovacki cip i zajebane gene. Kada se pomijesa sa to izmijesa Svicarskom hladnocom i radnim navikama vrlo zajebana kombinacija. Nisam tako mlad ali me kao fudbalskog sladokusca osvaja ona Luliceva neutralna faca. Faca neutralna a kako trci i bori se imam osjecaj da igra cjelo vrijema sa 100 nevidljivih stisnutih zuba :lol: i u sebi govori j.ebac cu vam m.ater.Hvala bogu pa imamo par ovakvih igraca u repci da mladoj raji pokazu da ne moras imati kilo gela u kosi, slikat se sa pjevacima i kokama da bi bio dobar fudbaler.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 21 apr 2011, 21:08

Goalgetter je napisao/la:Na forumu od transfermarkta ovi Svicarci Lulica kritiziraju da nije konstantan, te kad izgubi loptu da nece da trci, te da su mu losi centrasutevi. Bgm ja to u reprezentaciji nisam primjetio :mrgreen: . Mozda malo treba poboljsati preciznost kod centrasuteva, inace za mene ima sve atribute za krilnog igraca. Ko sto @harishp rece, samo da ga povrede zaobidju.
A jos gora stvar je da na transfermarktu neki nas idiot @fukare to sve podrzava,kakvi smo jadni.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2011, 21:14

Pasodzigera je napisao/la:
A jos gora stvar je da na transfermarktu neki nas idiot @fukare to sve podrzava,kakvi smo jadni.
Pa nije dzabe fu-kara :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 21 apr 2011, 21:37

harishp je napisao/la: Pa nije dzabe fu-kara :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: izgleda :mrgreen: :mrgreen:

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 21 apr 2011, 21:53

stvarno je schaaf nacista... a ovi u laziu su pravi ljevicari... svaka cast na procjeni... ;)

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 23 apr 2011, 20:28

Evo Lula nije u prvih 11 :(
Majka mu stara al nase ljude degradiraju kao da svima oci vadimo :(
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 23 apr 2011, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 23 apr 2011, 20:32

:( :( :( :(
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 apr 2011, 20:43

Njegov Young Boys vodi protiv Basela, ali Lule nema ni na klupi? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 23 apr 2011, 20:50

Omerbavarac je napisao/la:Njegov Young Boys vodi protiv Basela, ali Lule nema ni na klupi? :?
mozda je otisao na neke pregovore.....ko ce ti ga znat...nije povrijedjen, suspendovan, u formi je....nema sta drugo bit ;)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 apr 2011, 20:52

http://www.****/detail/soccer. ... 7200&tab=1

ovdje stoji da jeste na klupi
Thomas Müller - Fußballgott

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 23 apr 2011, 20:54

kivi je napisao/la:
harishp je napisao/la:Lulic je Svajcarska skola sa Hercegovackom poslovnoscu i Bosanskom tvrdoglavoscu da uspije :mrgreen:
prije bih ja rek'o Sovickom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @cema jedini zna na sta mislim :lol: :lol:
Znam i ja
Osim - drugo ime za Želju !

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 23 apr 2011, 20:56

Za_raju je napisao/la:Evo Lula nije u prvih 11 :(
Majka mu stara al nase ljude degradiraju kao da svima oci vadimo :(
Vladimir Petkovic je trener YB, ne bi svog covjeka "degradirao", mozda je u pitanju povreda ili takticka varka ukoliko je na klupi :?
15.10 - 15.06 ...

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 23 apr 2011, 20:56

rossoner je napisao/la:
kivi je napisao/la:
Znam i ja
ko si ti faco :D zaebajem se, stvarno ko si :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti i 19 gostiju.