Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amir_m
Kontakt:

Re: Vasih najboljih 11 BiH selekcije ikada?

Post Postao/la amir_m » 16 jun 2009, 13:11

Hasagic

Barbarez Barbarez Barbarez Barbarez

Barbarez Barbarez Barbarez Barbarez

Dzeko Dzeko

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 16 jun 2009, 13:14

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
atko je napisao/la:@željo do groba,

Stoji to, ali onda po toj logici u timu bi morao biti Grujić, a nikako Rahimić jer ovaj ima 15-tak utakmica više od njega. Ili na desnog bočnog bi morali staviti Šabića ipak on ima 36 nastupa za repku. U naslovu teme stoji"Vaših najboljih 11 BiH selekcije ikada?", a ne oni koji su najviše zadužili reprezentaciju, ili nešto slično. Mislim da, ako se uzme u obzir naslov teme, onda treba uvažiti mišljenje svih onih koji ispred Bole stavljaju Džeku, pa i Ibiševića. O okusima se ne bi trebalo polemisati. O zaslugama igrača mogli bi možda na nekoj drugoj temi...
slazem se, al mi u konkurenciji imamo 4-5 napadaca, od toga treba izabrati dva...e sad tu se treba gledati ko jevise doprinio reprezntaciji...normalno nemozes ti staviti jednog igraca koji je odigro 2-3 utakmice....
al umjesto Rahimica treba ubaciti Bajramovica....svaka cast i Rahimicu, puno nam znaci, al nije on ispred Bajramovica...
I moje mišljenje je isto kada je dvojba između Rahimića i Bajramovića, ali ne zbog broja nastupa, već nekako mi Bajramović draži :D

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jun 2009, 13:16

upravu si bajramovic umjesto rahimica.slazem se s tobom konacno.
atko je napisao/la:@željo do groba,

Stoji to, ali onda po toj logici u timu bi morao biti Grujić, a nikako Rahimić jer ovaj ima 15-tak utakmica više od njega. Ili na desnog bočnog bi morali staviti Šabića ipak on ima 36 nastupa za repku. U naslovu teme stoji"Vaših najboljih 11 BiH selekcije ikada?", a ne oni koji su najviše zadužili reprezentaciju, ili nešto slično. Mislim da, ako se uzme u obzir naslov teme, onda treba uvažiti mišljenje svih onih koji ispred Bole stavljaju Džeku, pa i Ibiševića. O okusima se ne bi trebalo polemisati. O zaslugama igrača mogli bi možda na nekoj drugoj temi...
slazem se, al mi u konkurenciji imamo 4-5 napadaca, od toga treba izabrati dva...e sad tu se treba gledati ko jevise doprinio reprezntaciji...normalno nemozes ti staviti jednog igraca koji je odigro 2-3 utakmice....
al umjesto Rahimica treba ubaciti Bajramovica....svaka cast i Rahimicu, puno nam znaci, al nije on ispred Bajramovica...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 13:22

ma i meni je Bajramovic drazi, al realno vise je on pruzio reprezntaciji nego Rahimic bez racunjanja koliko jeko odigro, mada je to bitno....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 16 jun 2009, 13:29

Ovaj sastav mi jeo sve pred sobom...

Hasagic

Salihamidzic Jahic Spahic Papac

Rahimic

Pajnic Misimovic Salihovic

Dzeko Ibisevic
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 16 jun 2009, 14:57

_____________________________________hasagic___________________________________
________salihamidzic__________spahic______________nadarevic______________music___
____________________________________bajramovic ________________________________
________ibricic____________________________________________________salihovic______
____________________________________misimovic__________________________________
_________________________barbarez________________dzeko_________________________

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 16 jun 2009, 15:04

ne mogu da vas shvatim sto stavljate vedada ibisevic covjek nije nista uradio za reprezentaciju
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 jun 2009, 18:57

tax je napisao/la:ne mogu da vas shvatim sto stavljate vedada ibisevic covjek nije nista uradio za reprezentaciju
Pa, nije dao puno golova (tek tri u 12 nastupa) ali je ipak vrlo bitan igrac u reprezentativnom kadru. Ibisevic je sigurno nas najbolji i najiskusniji napadac poslje Edina Dzeke.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 19:06

Tarik14 je napisao/la:
tax je napisao/la:ne mogu da vas shvatim sto stavljate vedada ibisevic covjek nije nista uradio za reprezentaciju
Pa, nije dao puno golova (tek tri u 12 nastupa) ali je ipak vrlo bitan igrac u reprezentativnom kadru. Ibisevic je sigurno nas najbolji i najiskusniji napadac poslje Edina Dzeke.
tako je tarik, al ovo nije prva generacija nase reperzntacije, vec su u napadu BiH igrali i Bolic i Kodro i Barbarez....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 jun 2009, 19:15

Tarik14 je napisao/la:
tako je tarik, al ovo nije prva generacija nase reperzntacije, vec su u napadu BiH igrali i Bolic i Kodro i Barbarez....
Da, tacno, treba se to uzeti u ozbir. Mada ja sam sigurno da ce ova generacija (Ibisevic, Dzeko, Zec, Muslimovic) uskoro biti onoliko dobra koliko je bila predhodna generacija (Bolic, Baljic,Barbarez, Kodro) a mozda cak i bolja.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 19:17

nesumnjam ni ja u to, al trenutno je generacija Bola, Kodro, Balja,Barba vise ucinila za repku....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 16 jun 2009, 19:46

adas_barca je napisao/la:_____________________________________hasagic___________________________________
________salihamidzic__________spahic______________nadarevic______________music___
____________________________________bajramovic ________________________________
________ibricic____________________________________________________salihovic______
____________________________________misimovic__________________________________
_________________________barbarez________________dzeko_________________________
slazem se,,,, :D
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 16 jun 2009, 19:49

ZELJO DO GROBA je napisao/la:nesumnjam ni ja u to, al trenutno je generacija Bola, Kodro, Balja,Barba vise ucinila za repku....
stvar sto stavlja tu bivsu generaciju na nizi rang nego ovu sadasnju sa vecinom ljudi je to sto stara generacija nije pobjedjivala rezultatom 7-0, 4-1 itd.

-----------------------Hasagic-----------

----------Konjic-------- Spahic ---------Hibic

----Salihamidzic------Barbarez-----Misimovic----Salihovic

--------Kodro------------Dzeko -----------Bolic

Klupa: Music, Bajramovic, Rahimic, neznam ljudi, al meni se svidjo Milenkovic, Papac, Baljic
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 16 jun 2009, 19:59

ne Salihamidzic! ne Papac! Blatnjak i Jakirevic brate! hahah :D pa mozda i Aracic da je igrao tu jednu utakmicu za nas! ha

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 20:01

bosanac723 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:nesumnjam ni ja u to, al trenutno je generacija Bola, Kodro, Balja,Barba vise ucinila za repku....
stvar sto stavlja tu bivsu generaciju na nizi rang nego ovu sadasnju sa vecinom ljudi je to sto stara generacija nije pobjedjivala rezultatom 7-0, 4-1 itd.

Klupa: Music, Bajramovic, Rahimic, neznam ljudi, al meni se svidjo Milenkovic, Papac, Baljic
e vidis ova postava je do sad najbolja po meni...samo i ja tu napravio neke korekcije...

------------------------------Hasagic-----------------------
------------Konjic--------Spahic--------------Hibic-------
Hasan----------------Bajramovic----------------Baljic
----------------------------Miske--------------------------
Kodro------------------Barba------------------Dzeksinjo

ne bi nikad igro sa 3 stopera, al ovoje sao za primjer, posto ima malo defanzivaca a puno veznih i napadaca koji konkurisu za ovu postvu...

@aris
a jarane kako si mogo izsstaviti Vaslilca, Sarabu, Mikelinija....daj kako ces to uraditi :D :D :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 16 jun 2009, 20:01

aris je napisao/la:ne Salihamidzic! ne Papac! Blatnjak i Jakirevic brate! hahah :D pa mozda i Aracic da je igrao tu jednu utakmicu za nas! ha
:mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 16 jun 2009, 20:17

bosanac723 je napisao/la:

e vidis ova postava je do sad najbolja po meni...samo i ja tu napravio neke korekcije...

------------------------------Hasagic-----------------------
------------Konjic--------Spahic--------------Hibic-------
Hasan----------------Bajramovic----------------Baljic
----------------------------Miske--------------------------
Kodro------------------Barba------------------Dzeksinjo

ne bi nikad igro sa 3 stopera, al ovoje sao za primjer, posto ima malo defanzivaca a puno veznih i napadaca koji konkurisu za ovu postvu...

@aris
a jarane kako si mogo izsstaviti Vaslilca, Sarabu, Mikelinija....daj kako ces to uraditi :D :D :D
Sta mislis za ovo:

---------------------------------------Hasagic-----------------------------
Salihamidzic-------------Konjic---------------Spahic---------Hibic-----

---------Salihovic-----------Bajramovic------------Baljic---------------

----------------------------Misimovic------------------------------------

------------------Dzeko---------------Barbarez-------------------------
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 20:22

nije ni to lose...ma dobro Dzeko i Salihovic bi se mogli ugurati u ovaj tim...al tesko da bi jos neko mogo igrati od ovih trenutno u reprezntaciji, osim Bajramovica, Misketa i Spahe i Kena normalno...

al kako ces mi ba Kodru zaboraviti... :D :D :D
ja u bilo koji sastav gurma Kodru gdje god moze...hehe

a covjek je to i zasluzio...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 16 jun 2009, 20:29

evo ljudi znam da ste jedva je cekali !

Alaim
Jakirevic , Saraba, Vasilic(kapiten), Aracic(ako ga Hrvatska ne uzme)
Blatnjak, Jelic, Kerkez, Crnogorac
Skoro (talenat od 30 godina) Jolic
kako vidite Sliskovic je bio majstor! ova ekipa je sastavlje od tog Covjeka, a gledaj tog covjeka Skoro, jedini talenat koji ima 30 godina. Ma kakva ekipa ! fantasticna idemo na sp !!! sa ovom ekipom bez brige.!!

klupa Bozic, Tripic, Duro,Juric,Halilovic!
:D

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 20:33

aris je napisao/la:evo ljudi znam da ste jedva je cekali !

Alaim
Jakirevic Saraba Vasilic(kapiten) Aracic(ako ga Hrvatska ne uzme)
Blatnjak Jelic Kerkez Crnogorac
Skoro (talenat od 30 godina) Jolic
ako vidite Sliskovic je bio majstor! ova ekipa je sastavlje od tog Covjeka, a gledaj taj covjeka Skoro, jedini talenat koji ima 30 godina. Ma kakva ekipa ! fantasticna idemo na sp !!! sa ovom ekipom bez brige.!!

klupa Bozic, Tripic, Duro,Juric,Halilovic!
:D
dream team svijeta....ma unistili bi Barcu u sekundi...Barca bi izgledala ko neka seoska ekipa,
samo ja mislim da bi alaim trebi biti kapiten..ipak je on najveci medju najvecim... :D :D
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: galia95 i 13 gostiju.