FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 apr 2011, 21:32

Na današnjem treningu Lazar imao šuterski trening :D Valjda će biti hajra :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 21 apr 2011, 21:35

Bianconeri1988 je napisao/la:Na današnjem treningu Lazar imao šuterski trening :D Valjda će biti hajra :D
Jel šta išlo blizu gola :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 21 apr 2011, 21:35

Nek se je Zujo jos jednom posrao u facu ,nama sklea 10 maca,njim sjever 8.Ko je ovdje lud :roll:
Joint Union

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 apr 2011, 21:37

Hawking je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Na današnjem treningu Lazar imao šuterski trening :D Valjda će biti hajra :D
Jel šta išlo blizu gola :mrgreen:
Uspio je 4-5 puta prebaciti loptu na tribine od 25-30 šuteva pucao je na golu prema jugu :D

A žao mi ga nekako, fkt se trudi, isto kao da nema snage da je udari :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 21 apr 2011, 21:39

Ma nije za njega ni bitno da ima jak šut, da je samo da je nauči tutnut pored golmana kad dođe do njeg, to bi nam jako pomoglo u ovoj priči...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 21 apr 2011, 21:42

hehhe ... hajd dat ce Bog da nešto "ubode" ... :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 apr 2011, 21:47

bekrija1990 je napisao/la:
pile87 je napisao/la: ...sjetim se kamenovanja i skele na kojoj su bili nasi navijaci zadnji put...ja bih licno sve velzovce na istok i lupio im cifru za ulaz ako im se ne svidja na tranzit pa nek gledaju tekmu.
Ovo obavezno. Na istok i cifra, ali na žalost izgleda da će ih pusiti na sjever sa cijenom od 8 KM. Nadam se da će Amar izaći na pres konferenciju i reći da idu na istok. Kao što je protiv pitara rekao - može samo zdenka. KRAJ PRIČE.
Ma pukni cifru koliko hoces, ja cu doci, a sve zalbe na nas stadion i uslove na njemu proslijedite na adresu "Blajburskih Zrtava bb", pa nek vam oni objasne zasto visite na skeli za vrijeme utakmice. Hvala :mrgreen:

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 21 apr 2011, 22:01

drH je napisao/la: Ma pukni cifru koliko hoces, ja cu doci, a sve zalbe na nas stadion i uslove na njemu proslijedite na adresu "Blajburskih Zrtava bb", pa nek vam oni objasne zasto visite na skeli za vrijeme utakmice. Hvala :mrgreen:
A sumadinci na tribinu opusteno :roll: i ne pisu nikakve zalbe.Zanimljivo nema sta.Na tranzit bi vi meni i opletite :lol:
Joint Union

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 21 apr 2011, 22:10

Kad bi svi stadioni imali tribinu za gostujuće navijače onda ne bi bilo nikakvih problema... na Grbavici nema istoka ili boljeg zapada, a da ima onda bi veći dio sjevera mogao ići gostima... ovako, jug je za Manijake, sjever je najbolja tribina i neće domaći da je se odreknu, na zapad brat bratu ne može stat ni 500 ljudi (da ne pretjeram), i onda je problem... problem je i u Tuzli, ali kako vidim ona nova tribina se skoro izgradila, ima krov ima sve, istina ne vidim baš tačno s ceste jel tu treba još šta radit, ali se barem pomaklo sa mrtve tačke... Velež je konačno dobio stadion koji je barem solidan i mislim da bi bilo najbolje da se onaj sjever adaptira za gostujuće navijače... ipak, najgore je s parama, Željo neće da radi ništa, čeka se ovaj novi stadion gdje bi se svi ti problemi odjednom riješili, a kod ostalih su to sve gradski stadioni i nema ništa bez konkretnih ulaganja kao recimo u Banja Luci... na kraju se nažalost sve svodi na prepucavanje ljudi koji apsolutno nisu krivi ni za šta, a najviše su pogođeni ovim problemom... malo razumijevanja od strane svih ne bi bilo na odmet...

Glory glory Man United!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 apr 2011, 22:14

Rigorozni_Džo je napisao/la:
drH je napisao/la: Ma pukni cifru koliko hoces, ja cu doci, a sve zalbe na nas stadion i uslove na njemu proslijedite na adresu "Blajburskih Zrtava bb", pa nek vam oni objasne zasto visite na skeli za vrijeme utakmice. Hvala :mrgreen:
A sumadinci na tribinu opusteno :roll: i ne pisu nikakve zalbe.Zanimljivo nema sta.Na tranzit bi vi meni i opletite :lol:
Pa sta se desilo zadnji put kad ste bili na tribini??? "Sumadinci" kako ih ti zoves nesmju pisnuti kad dodju, vama se ipak da malo slobode jer smo "slicnih politickih opcija" pa onda dodje do sranja! A vidi se po prici da si neki pubertetlija! Internet huligan pih.. :roll:

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 21 apr 2011, 22:27

Rigorozni_Džo je napisao/la:Nek se je Zujo jos jednom posrao u facu ,nama sklea 10 maca,njim sjever 8.Ko je ovdje lud :roll:
Ma nema sta tu Žujo da priča niti on može da utiče na odluku. Ako Amar kaže toliko i toliko je karta i gdje će gostujući navijači biti smješteni, tako će i biti. Isto ko protiv malenih. Amar je najbolji predstavnik navijača u klubu.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 21 apr 2011, 22:29

drH je napisao/la:
Rigorozni_Džo je napisao/la:
Pa sta se desilo zadnji put kad ste bili na tribini??? "Sumadinci" kako ih ti zoves nesmju pisnuti kad dodju, vama se ipak da malo slobode jer smo "slicnih politickih opcija" pa onda dodje do sranja! A vidi se po prici da si neki pubertetlija! Internet huligan pih.. :roll:
Sta se desilo?Pocelo kamenovanje po nama,eto sta se desilo...jos to spominje,nije te stid :oops:
Posto smo slicnih politickih opcija kako ti kazes,zato bi vi meni na tranzit,ali posto mi imamo kravu u upravi ti mozes ovdje da palamudis.
To za internet huligan :lol: smijem po pare da imam vise dinago od tebe,i vise tekmi u "nogama"
Joint Union

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2011, 22:31

@rigorozni cim ti povlacis pricu o godinama i broju pogledanih tekmi ti si jos zelen kume !! :mrgreen: :mrgreen:
o ovome @rigorozni govori
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 21 apr 2011, 22:33

Dodirni me sveti covjece :lol:
Joint Union

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2011, 22:34

Rigorozni_Džo je napisao/la:Dodirni me sveti covjece :lol:
hahahahahaahh alo rane hahaha oladi bre hhahah zelen :mrgreen: :mrgreen:
FK SARAJEVO.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 apr 2011, 22:36

Rigorozni_Džo je napisao/la:Sta se desilo?Pocelo kamenovanje po nama,eto sta se desilo...jos to spominje,nije te stid :oops:
Posto smo slicnih politickih opcija kako ti kazes,zato bi vi meni na tranzit,ali posto mi imamo kravu u upravi ti mozes ovdje da palamudis.
To za internet huligan :lol: smijem po pare da imam vise dinago od tebe,i vise tekmi u "nogama"
Vaznije je da ja imam vise u glavi od tebe ;) Nijedna ti recenica koji si napisao nema smisla, neke krave spominjes, kakve veze ima moje palamudenje sa vasom upravom? I nesto pricate da je istok los, bio sam na istoku, tribina kao i svaka druga, niste izgleda vi bili sirom lijepe nam zemlje, poslije onih sezona u drugoj ligi i onih "stadiona", svaki stadion u PL izgleda kao wembley!

Daljna rasprava je nepotrebna! Vidimo se u subotu :D

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 apr 2011, 22:36

Ajde ljudi malo se smirite!!! Sta sada treba da nam se dogodi opet neko sranja, radi maloljetnika i prepucavanja!!!Sto misle da im kuci sve prolazi, pa ce i na stadionu. Ljudi, sto je bilo, bilo je, necemo sada jedne druge blatiti i strahovati hocemo li mi ili nase dijete kamen u glavu primit. Ja ovdje stvarno neke ne razumijem, pa zasto se ovoliko niste svi nalozili kada je Siroki dolazio, koji su nam 10 puta vise zla nanio od svih glupova u regionu. Mi smo sa Velezom uvijek bili prijateljski i tako treba ostati, a ovi sto zele belaje, ima brate livada, pa neka kao u eng 20 vs 20, pa tko koga. I nemojte se vise iza masa kriti, jer upravo takvi misle da doprinose nogometu, a ono suprotno!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 21 apr 2011, 22:36

Posto si me provalio,ali ono bas :lol: ,pa da dalje ne zacatavamo temu...ako nemas sta reci vezanu za istu,kreni ti lagano :arrow:
Joint Union

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2011, 22:39

Capt_Billy je napisao/la:Ajde ljudi malo se smirite!!! Sta sada treba da nam se dogodi opet neko sranja, radi maloljetnika i prepucavanja!!!Sto misle da im kuci sve prolazi, pa ce i na stadionu. Ljudi, sto je bilo, bilo je, necemo sada jedne druge blatiti i strahovati hocemo li mi ili nase dijete kamen u glavu primit. Ja ovdje stvarno neke ne razumijem, pa zasto se ovoliko niste svi nalozili kada je Siroki dolazio, koji su nam 10 puta vise zla nanio od svih glupova u regionu. Mi smo sa Velezom uvijek bili prijateljski i tako treba ostati, a ovi sto zele belaje, ima brate livada, pa neka kao u eng 20 vs 20, pa tko koga. I nemojte se vise iza masa kriti, jer upravo takvi misle da doprinose nogometu, a ono suprotno!!!!
donedavno su na grbavici manijaci i red army salove razmijenivali ...a sad zbog ovakvih razmisljanja tipa "sumadijac" i gledanje sa tranzita i jeste ovako i jedni drugima se svete cccc tj kamenje razmjenjuju..furaju neku ultru i ta sranja!!!

P.S jes djecu tesko provalit hahahaha :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 apr 2011, 22:45

mma_hz je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Ajde ljudi malo se smirite!!! Sta sada treba da nam se dogodi opet neko sranja, radi maloljetnika i prepucavanja!!!Sto misle da im kuci sve prolazi, pa ce i na stadionu. Ljudi, sto je bilo, bilo je, necemo sada jedne druge blatiti i strahovati hocemo li mi ili nase dijete kamen u glavu primit. Ja ovdje stvarno neke ne razumijem, pa zasto se ovoliko niste svi nalozili kada je Siroki dolazio, koji su nam 10 puta vise zla nanio od svih glupova u regionu. Mi smo sa Velezom uvijek bili prijateljski i tako treba ostati, a ovi sto zele belaje, ima brate livada, pa neka kao u eng 20 vs 20, pa tko koga. I nemojte se vise iza masa kriti, jer upravo takvi misle da doprinose nogometu, a ono suprotno!!!!
donedavno su na grbavici manijaci i red army salove razmijenivali ...a sad zbog ovakvih razmisljanja tipa "sumadijac" i gledanje sa tranzita i jeste ovako i jedni drugima se svete cccc tj kamenje razmjenjuju..furaju neku ultru i ta sranja!!!

P.S jes djecu tesko provalit hahahaha :lol: :lol:
Fakat mi nije jasno koji je **** svima. Posjeta na nasim stadiona katastrofalna, i sta treba i ovo malo jada sto dode, da se i to prepolovi!!! **** vas vise huliganizam. Sta ces ne mozes to nekome dokazati rijecima, sta treba da opet imamo novog Vedrana ili Anera!!! DO KADA VISE!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Orvel, Taree, zlatandr i 31 gost.