San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Gledam Nihad Mujakic u Turskoj kako je otisao 4 utakmice na lijevom beku po 90 minuta ne znam da li Gazibegovic i Burmic koji nemaju minutazu u klubovima mogu bolje odigrati
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Od Nihada Mujakića je i prosječni lijevi bek 1FBiH bolji.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Koga god stavi na LB bit ce kriticno. Mada mislim da bi Juka mogao odradit opet koliko toliko solidno i ako nije u formi. Mujakic je posebno kritican nadam se da nece igrat.
Bukvalno sam isto pomislio dok sam gledo utakmicu.. Ljudi ubiše trkom i zalaganjem i odma nagrada dođe.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:08Slovačka tambura nijemce, a pojedini već skinuli gače protiv fejk nijemaca.
Mislim da smo i mi na dobrom putu da postanemo nesto slicno kao slovaci na celu sa ovim stručnim štabom.
Ja licno vjerujem u pozitivan rezultat kontra Austrije pogotovo u Zenici, a na kraju aBd i plasman uz malo sreće.

Nadam se ovom sastavu protiv San Marina. Ofanzivno i jako od prve minute, neke igrace bih postedio i sacuvao za Austriju.
Vasilj
Dedic Radeljic Muharemovic Gazibegovic
Tahirovic Gigovic
Memic Bajraktarevic Alajbegovic
Demirovic
Nakon 45-60 minuta izvesti oba beka a nakon njih nek vani idu Demirovic, Memic i Gigovic.
Sto se tice Austrije, morat cemo se drugacije postaviti definitivno i tu ocekujem ovakav sastav.
Vasilj
Dedic Barisic Muharemovic Burnic?
Gigovic Sunjic Tahirovic
Memic Dzeko Demirovic
Demirovic ce se vise izvlaciti na lijevo krilo pretpostavljam, iako bih ja vise volio Jusufa na lijevom beku, pretpostavljam da je Burnic zacementiran tu. Ako rezultat bude negativan, definitivno imamo neke adute u vidu Alajbegovica, Bajraktarevica, Bazdara ili Hajradinovica.
Konacno da imamo neku sirinu i da stvarno mozemo ubaciti sa klupe nekog ko moze napraviti prevagu a ne da je to **** Basic
Vasilj
Dedic Radeljic Muharemovic Gazibegovic
Tahirovic Gigovic
Memic Bajraktarevic Alajbegovic
Demirovic
Nakon 45-60 minuta izvesti oba beka a nakon njih nek vani idu Demirovic, Memic i Gigovic.
Sto se tice Austrije, morat cemo se drugacije postaviti definitivno i tu ocekujem ovakav sastav.
Vasilj
Dedic Barisic Muharemovic Burnic?
Gigovic Sunjic Tahirovic
Memic Dzeko Demirovic
Demirovic ce se vise izvlaciti na lijevo krilo pretpostavljam, iako bih ja vise volio Jusufa na lijevom beku, pretpostavljam da je Burnic zacementiran tu. Ako rezultat bude negativan, definitivno imamo neke adute u vidu Alajbegovica, Bajraktarevica, Bazdara ili Hajradinovica.
Konacno da imamo neku sirinu i da stvarno mozemo ubaciti sa klupe nekog ko moze napraviti prevagu a ne da je to **** Basic
Polako. Jesu Poljaci, ali polako!
Imamo ogromnu šansu.
-
- Kontakt:
I ja se nadam. Problem je sto kockar mora puno ljudi da zadovolji(menadzersi). Proslo 13 utakmica frajer nije ni sistem uigro ni ekipu ni nista. A najbitnije je zadnja linija da se uigra. A u njega se izmjenilo 10 igraca nazad i vise.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:59Nadam se da će biti starter protiv Austrije, terorizam bi bio da se starta sa Radeljićem.bhfanatic14 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:40Tarik ne igra protiv San Marina. Kofol "cuvanje", ja bi obje utakmice igrao najboljim sastavom ali eto. Momak je mlad i moze iznjet lagano obje tekme. Da vidimo kakav stoperski tandem nas ceka. On treba "odmarat" a katic ili barisic ce vjerovatno obje tekme odigrat.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
ovaj tekashi je nenadyebiv kad ofula terapiju:-)
- Goalgetter
- Kontakt:
Sigurno da treba za San Marino malo promjesati sastav, i ostaviti neke igrace na klupi koji bi trebali igrati protiv Austrije, ali sigurno ta neka okosnica Katic/Dedic/Sunjic/Demirovic ce morati igrati. Po meni Gigovic ne treba poceti protiv San Marina, trebamo ga 100% spremnog za Austriju.
Ali koliko laži, potvora i bljuvotina se može pročitati na jednom mjestu. Strašno.
Moderacija to dozvoljava a pojedini forumaši odobravaju. Jadno da jadnije ne može biti.
Moderacija to dozvoljava a pojedini forumaši odobravaju. Jadno da jadnije ne može biti.
Kako bi sa psiho aspekta bilo dobro da Bazdar procepi protiv Austrije za pobjedu ufff
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Mislim da ce ovi nasi najspremiji igrat protiv San Marina mislim na Demirovica i Dedica.
Dzeku ce cuvat nadam se da nece ni Gigovic igrat jer on ce imati pune ruke posla u utorak.
Za San Marino
Dedic- Katic - Radeljic - Burnic
Bajraktarevic - Hajradinovic - Basic - Alajbegovic
Demirovic - Bazdar
Mislim da cemo im sa ovim sastavom lahko utrpat 3 komada
Na poluvremenu Dedica i Demirovica van.
Protiv Austrije
Dedic- Barisic - Muharemovic - Gazi
Gigovic - Sunjic - Tahirovic
Memic Dzeko Demirovic
Dzeku ce cuvat nadam se da nece ni Gigovic igrat jer on ce imati pune ruke posla u utorak.
Za San Marino
Dedic- Katic - Radeljic - Burnic
Bajraktarevic - Hajradinovic - Basic - Alajbegovic
Demirovic - Bazdar
Mislim da cemo im sa ovim sastavom lahko utrpat 3 komada
Na poluvremenu Dedica i Demirovica van.
Protiv Austrije
Dedic- Barisic - Muharemovic - Gazi
Gigovic - Sunjic - Tahirovic
Memic Dzeko Demirovic
-
- Kontakt:
Vazda isti problemiFudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nije danas u 11,00 sati iz Sarajeva odletjela prema San Marinu kako je to bilo planirano.
**** portal saznaje kako je let odgođen nekoliko sati zbog kašnjenja aviona koji je zakupljen.
Po odluci stručnog štaba Zmajevi će čekati u svom hotelu dok avion koji dolazi po Zmajeve stvarno ne krene prema Sarajevu.

Ja iskreno ne bih Dedića peotiv San Marina koristio jer ima prijetnju žutog da neće igrati protiv Austrije. Stavio bih Juku da dobije osjećaj sa ovim momcima.
-
- Kontakt:
Nije prvi put a nazalost nije ni zadnji, neko je zreo za otkaza.
Sastav protiv San marina i to ko ce biti na klupi ce vjerovatno otkrit i sastav protiv Austrije volio bi da Radeljic krene protiv San marino to bi znacilo ta Tarik krece protiv Austrije i valjalo bi Sunjica ostavit na klupi jer realno nije potreban za prvu utakmicu
Jedno je realnost a drugo su nase zelje, nema sanse da d prve minute igra nit Alajegovic niti Bajraktarevic, taman da su dali 10 golova ove sezone, to je prosto mentalitet trenera da imaju takve furke. Ko prati fudbal zna o cemu pricam. Tesko da ce i Memicu dat sansu iako je najbolje ocjenjen igrac Ceske lige.
Vezni red ce biti: Gigovic, Hajradinovic, Sunjic, Tahirovic, i stavit ce vjerovatno Demirovica i jos jednog spica, da li Bazdara ili Dzeku. Burnic je bio i proslu lijevi bek, tako da ne sumnjam da ce ga opet stavit.
Vezni red ce biti: Gigovic, Hajradinovic, Sunjic, Tahirovic, i stavit ce vjerovatno Demirovica i jos jednog spica, da li Bazdara ili Dzeku. Burnic je bio i proslu lijevi bek, tako da ne sumnjam da ce ga opet stavit.
-
- Kontakt:
Ne bi me iznenadilo da protiv Austrije izvede isto što je i protiv Rumunije, samo umjesto Seje Burnića.