VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 apr 2011, 12:49

Wolfsburg već razmišlja o pojačanjima za drugu ligu.Pokazali interes za Rolanda odbrambenog igrača Porta.

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 11,00.html

http://www.calciomercato.it/news/115385 ... lando.html
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 apr 2011, 15:43

Zao mi je sto prvaci prolaze kroz ovakav period. Nadam se da ce se vratiti jaci.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 17 apr 2011, 17:29

Magath: Neki igrači misle samo na sebe

TRENER Wolfsburga Felix Magath bio je jako nezadovoljan zalaganjem nekih svojih igrača u subotnjoj utakmici 30. kola Bundesliga protiv St. Paulija.

Iako su ''vukovi'' poveli u 39. minuti pogotkom hrvatskog napadača Marija Mandžukića, na kraju su morali biti zadovoljni i s jednim bodom. Naime, gosti su dva pogotka okrenuli rezultat u svoju korist, da bi Jan Polak u 88. minuti postavio konačnih 2:2.

Wolfsburg je na 16. poziciji, koja na kraju natjecanja vodi u razigravanje za prvu ligu. Stuttgart, koji je na 15. poziciji, Volfzburžanima bježi za četiri boda.

"St. Pauli je bio bolji od moje momčadi jer su oni, za razliku od nas, igrali kao momčad. U našoj momčadi ima nekoliko igrača koji vode računa samo o sebi. Mogli ste vidjeti kako je Diego nesiguran. Nedostaje nam momčadski duh i pravi žar za borbu. Moji igrači nisu pokazali ono što se očekuje od nogometaša čija se momčad bori za ostanak u ligi", ljutio se na svoju momčad Magath.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 apr 2011, 17:31

Ovako zavrsi jedan jako dobar klub, kada dodje u ruke Dietera Hoenessa, koji zatim izaberu strucnjaka Veha kao trenera. Lose vodjenje transfera, posebno ''tjeranje'' Misketa u drugi klub, a dovodjenja Diega ih je dovelo u ovakvu situaciju.

Sam pao, sam se ubio.

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 17 apr 2011, 19:07

Goalgetter je napisao/la:Ovako zavrsi jedan jako dobar klub, kada dodje u ruke Dietera Hoenessa, koji zatim izaberu strucnjaka Veha kao trenera. Lose vodjenje transfera, posebno ''tjeranje'' Misketa u drugi klub, a dovodjenja Diega ih je dovelo u ovakvu situaciju.

Sam pao, sam se ubio.
tako je. taj henes nas je unazadio, da ne kazem upropastio.
osim toga, nikad, ama bas nikad ne smijes prodavati najboljeg asistenta. ok, pojacanja su potreban, ali ekipa se morala graditi oko misketa :!:
ako cemo iskreno, miske je taj koji je donijeo titulu. ok, doveli su dijega, ali morali su ostaviti i misketa i to na njegovoj poziciji dok bi dijega postavio u napad i to uz mandzukica(jbg., grafit je u losoj formi).
mi imamo jednu od najboljih odbrana u ligi dok nam je sredina najveci problem.
ps
bundesliga postaje slicna bosanskoj u kojoj se stimaju utakmice i dijele bodovi kako kome treba. :x
istina, nisam gledao utakmicu svinje - l´kuzen, ali sam gledao golove i mogu reci da je pobjeda vise nego upitna.
bas me zanima koliko je dobio vidal da poklanja lopte svinjama, prvenstveno muleru :x
sta znas, mozda su mu ponudili ugovor.
fuuuj.
pps
molim navijace bay-svinja da mi ne salju privatne poruke jer na iste ne mislim odgovarati.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2011, 20:50

quälix je napisao/la: bas me zanima koliko je dobio vidal da poklanja lopte svinjama, prvenstveno muleru :x
E to, ja i ti, ne možemo znati. Sad ću ja pitati amella, možda on zna. :lol:

Nemoj ići tako nisko, nemoj klevetati ligu koju pratiš (i voliš) bez razloga. Toga nema u vrhunskom razredu, makar je tebi to jasno.

Inače, šta ima? Kad' ćemo se napiti? :)
I završi onaj kviz, nadležni mi prigovaraju. :?
Hmm, dobar ovaj novi dres. Da ti javim konfekcijski broj, oder? :D
Vom Jäger zum Gejagten

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 20 apr 2011, 10:19

geronimo je napisao/la:E to, ja i ti, ne možemo znati.
naravno da ne mozemo kao sto ´ne znamo´ da su iljo dominkovic&co kriminalci jer to, pobogu, niko nije dokazao.
hajde, mani mi takvih komentara, nisam ti ja balavi simpatizer minhenskih svinja da se primam na suplju.

osim toga, tvoj smijesni klub prodade zenitu tiket za finale el-a. 50 milki je sjelo, ili :? :?
kriminalci i hohstapleri najgore vrste
:evil:
geronimo je napisao/la:Inače, šta ima?

sta te briga, nisi doktor. :evil:
geronimo je napisao/la:Kad' ćemo se napiti?
s kim se bijem, s onime ne pijem :twisted:
prodadoste me k´o minhenske svinje tekme i sad bi trebalo da se druzimo :evil: nikadaaa :evil:

geronimo je napisao/la:I završi onaj kviz, nadležni mi prigovaraju.
nemam ja s tim nist´, nismo kolege.
geronimo je napisao/la:Hmm, dobar ovaj novi dres.
jah, za hale, sho bi rekli hare, shabo i ostala probrana raja.

s vukovima u nove pobjede :!: :!:

grafite i mario = najbolja navala bl-a8-) 8-)
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 apr 2011, 14:19

Seco se opasno naljutio. :?
Jos kad bi nam htio reci u cemu je problem, pa da su oni koji su pogrijesili probaju ispraviti situaciju. :)

Seco, ne mozes ti iz Bavarske koze, bez obzira koliko ih klevet'o. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 apr 2011, 01:11

Toliko ogorčenih smaja ( :evil: ), a niđe krezavog kesle ( :lol: )....

Dobro druže (bivši ?), ubijedio si me. :(
Odustajem :!:
Omere, napravi konačnu tabelu pa da brišem onu smiješnu temu.

Da ne bude off (ono skroz) :D
Nekada je ovaj provincijski klub imao dobrog menadžera (i bivšu vedetu slavnog Bayerna).
Ali vidio Dieter da tu nema nafake, pa dig'o sidro. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 21 apr 2011, 09:48

Omerbavarac je napisao/la:Seco se opasno naljutio. :?
Jos kad bi nam htio reci u cemu je problem...
izdajnice, jos me pitas u cemu je problem :x ljubujes tamo sa mojim neprijateljem i pitas se u cemu je problem :twisted:
ako se desi cudo pa smijesna uprava ne dovede nojera, proda gomeza, sahrani ulija, a ovaj smijesni moderator banuje kareta, onda cu se vratiti i odma-nama iz daljnjeg takmicenja izbaciti navijaca bavarskih svinja koji se odaziva na ime omer, a koji je jedva cekao da mu okrenem ledja pa da na takmicenje pozove mog neprijatelja kojeg sam svojerucno izbacio :twisted:
izdajnice :twisted: :lol:

geronimo je napisao/la:Dobro druže (bivši ?), ubijedio si me.
slika

sta je, smijesni moderatore, hos´ se pobit :? :lol:
pozv´o sam te da predjes u redove bivseg(aBd i buduceg) njemackog prvaka pa si me odbio i ostao vjeran svinjama iz mincena. pruzam ti ruku(u kojoj je zehleni dres), dodji da se druzimo a prodji se goffana.
jbg., bice dobrog druzenja, a bome ce ti i zivci ostati netaknuti pa ces spavati k´o beba ;)
mamu li im bavarsku, znas li ti da ja 7 dana nisam kak treba spav´o a sve zbog yebene uprave, golmana i intera :evil:
ps
matori, to ti je jedina sammsa da nategnes nest mlado kad se budemo skupili u tuzli 8-) :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2011, 10:07

Daj bolan @secudine bolje da si prihvatio Karl Cajz Jednu nego ove mik mik kojote.Jedino ih metalik zelena jos vadi.
Ali izgleda da su samo jos jadnika Felixagu gurnuli u peksizam da naograjise.
Mada se i Bajo nasihirizo' do balcaka.
Hajmo sad,tri cet'ri karl cajz jedna,karl cajz jedna :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 apr 2011, 11:58

quälix je napisao/la: izdajnice, jos me pitas u cemu je problem :x ljubujes tamo sa mojim neprijateljem i pitas se u cemu je problem :twisted:
Neprijatelj mog prijatelja je moj prijatelj. :D Na forumu tesko da mogu imati nekoga koga mrzim ili ko mi smeta iz ovih ili onih razloga, osim jednog, a to je davno bilo, tesko da ce se on u ovome pronaci, ali otom otom.
quälix je napisao/la:ako se desi cudo pa smijesna uprava ne dovede nojera, proda gomeza, sahrani ulija, a ovaj smijesni moderator banuje kareta, onda cu se vratiti i odma-nama iz daljnjeg takmicenja izbaciti navijaca bavarskih svinja koji se odaziva na ime omer, a koji je jedva cekao da mu okrenem ledja pa da na takmicenje pozove mog neprijatelja kojeg sam svojerucno izbacio :twisted:
izdajnice :twisted: :lol:
Bold1: Ovo i nije toliko tesko. Svakako se sve zavrsilo ove sedmice, tako da nema potrebe da me izbacujes. :)
Bold2: Moj cilj je bio da se nastavi igra, bez obzira na sve i po mogucnosti sa sto vise igraca. Tako izgleda mnogo zanimljivije. 8-)

Ako je bilo kakvih teskih uvreda, a vjerujem da nije,imas moju ispriku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 21 apr 2011, 15:23

Nadam se da će Vukovi obezbijediti opstanak. U teškoj su situaciji. Ne kada se pogleda tabela, jer po trenutnom idu u doigravanje sa slabim drugoligašem, ali igra ove ekipe je ta koja obeshrabljuje i one najoptimističnije. Dobili su podršku u vidu queliqa, ali teško da to može išta popraviti, kada uzmemo u obzir kakav je to čovjek. Danas je s tobom, sutra ko zna gdje i ko zna s kim. :cry:
quälix je napisao/la: smijesni moderator banuje klareta
A što si se dopovezao čovjeka nit dužnog nit krivog. Reci svima šta imaš protiv mene, pa da barem uvaženi gospodin ima razloga da me banuje. Ovako samo u prazno pričaš. :roll:
quälix je napisao/la:pa da na takmicenje pozove mog neprijatelja kojeg sam svojerucno izbacio :twisted:
Ama koga si ti izbacio. Ti bi volio da je tako bilo, ali ne ne, Klare je preduhitrio tvoj potez i sam istupio svojom vlastitom voljom. Žao mi je zbog tvoje neostvarene puste želje :lol:

Žao mi je žao, što si meni na put stao, što si moju sreću krao... :lol: :lol:

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 21 apr 2011, 17:33

harishp je napisao/la:Daj bolan @secudine bolje da si prihvatio Karl Cajz Jednu nego ove mik mik kojote

pozdrav hari, stari prijatelju.
ja sam navijac gospodina feliksa magata(da, to je onaj sto je ponizio minhenske svinje razvalivsi ih sa 5:1) bez obzira koji klub vodio.
dakle, dokle god herr mago vodi vukove, pa volfsi su nas klub. 8-)
harishp je napisao/la:edino ih metalik zelena jos vadi
zehlena je samo bonus ili ti kec na desetku.

nego, koliko je ozbiljno ono u vezi lulica i lacija?
majke im ga zabarske, na ljeto sam planirao skoknuti do volfsburga i preporuciti ovog naseg zmaja, ali da necu zakasniti :evil:
mislim da bi im nas lula sjeo k´o kec na desetku. pogotovo kad kazem magatu da se radi o igracu koji po utakmicama ima 15+ pretrcanih kilometrica. 8-)
Omerbavarac je napisao/la:Neprijatelj mog prijatelja je moj prijatelj.

ne i ne. definitivno njet.
moras se odluciti: il si uz mene, ili, pak, uz onu zmiju. uz zmiju si cak i ako pokusas biti kul pa izaberes neutralnost.
ps
hoce li neko biti ljubazan da saopsti ovoj fudbalskoj neznalici i forumskom antitalentu da sam ga stavio na ignore listu i da mu je trud uzalud.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2011, 21:44

quälix je napisao/la:
harishp je napisao/la:Daj bolan @secudine bolje da si prihvatio Karl Cajz Jednu nego ove mik mik kojote

pozdrav hari, stari prijatelju.
ja sam navijac gospodina feliksa magata(da, to je onaj sto je ponizio minhenske svinje razvalivsi ih sa 5:1) bez obzira koji klub vodio.
dakle, dokle god herr mago vodi vukove, pa volfsi su nas klub. 8-)
harishp je napisao/la:edino ih metalik zelena jos vadi
zehlena je samo bonus ili ti kec na desetku.

nego, koliko je ozbiljno ono u vezi lulica i lacija?
majke im ga zabarske, na ljeto sam planirao skoknuti do volfsburga i preporuciti ovog naseg zmaja, ali da necu zakasniti :evil:
mislim da bi im nas lula sjeo k´o kec na desetku. pogotovo kad kazem magatu da se radi o igracu koji po utakmicama ima 15+ pretrcanih kilometrica. 8-)
Omerbavarac je napisao/la:Neprijatelj mog prijatelja je moj prijatelj.

ne i ne. definitivno njet.
moras se odluciti: il si uz mene, ili, pak, uz onu zmiju. uz zmiju si cak i ako pokusas biti kul pa izaberes neutralnost.
ps
hoce li neko biti ljubazan da saopsti ovoj fudbalskoj neznalici i forumskom antitalentu da sam ga stavio na ignore listu i da mu je trud uzalud.
Ne mere onaj mi svinjogojski proizvodjac cobansica ogadio i tu metHalik zelenu.
Isto ko' kad ti neko hrakne u casu grahu,a i ti sam prije toga ''ciste'' sarme pohalisao.
Lulic?,nema saMnse pored Mandzukica.................................................. :lol:
P.S Neka je Felix-agi bog dragi na pomoci.Treba onoliki hamelj pocistiti iza onog rumenog manjeg od veceg brata.
Nego @omer ti je fakat jedan insan i tu nema price.
Sto se tice @gere,moras ga razumit mili.Skvo je skvo,vazda zeznuta pogotovo ona sto pitu zna razviti. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 23 apr 2011, 09:32

harishp je napisao/la:Lulic?,nema saMnse pored Mandzukica
zasto?
lula bi nam sjeo k´o kec na destku.
osim toga, mandza se bori k´o lav. jes ga gledo u zadnjih par utakmica :?
cova gine :!: trebaju nam dva yebeno dobra krila i mandza ce da zabija k´o na traci.
harishp je napisao/la:Nego @omer ti je fakat jedan insan i tu nema price.
dobar je omer, dobar.
ps
sjutr moramo razbucati jarceve, moramo. pobjeda i 3 boda ne smiju doci u pitanje.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 apr 2011, 10:36

Je se i Mandžo proigrao, zadnje 3 utakmice 3 komada. :mrgreen: Magath očito dobro djeluje na njega.
...što je više lome to je volim jače...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 apr 2011, 10:39

Uh, kako će danas Vukovi osjetiti zov Cvajte. Podoski i Milivoje će ovo rutinski riješiti i tako jednu od najskupljih ekipa Bundeske dovesti na rub provalije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 24 apr 2011, 10:47

Monolog je napisao/la:Uh, kako će danas Vukovi osjetiti zov Cvajte. Podoski i Milivoje će ovo rutinski riješiti i tako jednu od najskupljih ekipa Bundeske dovesti na rub provalije.
ta je topli, ovdje si doso da provociras, ha :? :lol:
et, ako si za neku opkladicu pa da bacimo na danasnji par... :?

wolfsi ce to rutinski uz doppelpack ratnika mandze :twisted:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 apr 2011, 10:49

quälix je napisao/la:ta je topli, ovdje si doso da provociras, ha
Pa jbg ti, moram ovdje kad te ne mogu drugačije uganjat. :mrgreen: (šta ja mogu kad si konvertit :lol: )

Ovo mi je pravi non bet par, al' znam da će strijelac gola biti Milivoje (rezultat neću prognozirat', dovoljno sam dobar bio sa Bayernom u CL). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.