BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Ubjedjen sam da ce protiv Poljske da ocepi Alibegovica, utrpace im 20 komada. U 6 utakmoca, mora da ga jedna krene manijacki.
Al povrsno gledanje na statistiku. Eto Roberson 5 od 13. Jest al je od toga da 4 trice i sveukupno 15 poena.
Npr efikasan centar koji igra oko kosa ce imati 7 od 13 i iz toga 14 poena.
To i jest glavni prigovor modernoj kosarci. Potenciranje suta za 3 poena. Jer su timovi skontali matematicki da se vise koseva dobije iako je neefikasniji sut. Uz to sto su danas sve bolji i bolji suteri
Ugl u ovom slucaju roberson nije neefikasan kako si pokusao pausalno predstaviti.
Npr efikasan centar koji igra oko kosa ce imati 7 od 13 i iz toga 14 poena.
To i jest glavni prigovor modernoj kosarci. Potenciranje suta za 3 poena. Jer su timovi skontali matematicki da se vise koseva dobije iako je neefikasniji sut. Uz to sto su danas sve bolji i bolji suteri
Ugl u ovom slucaju roberson nije neefikasan kako si pokusao pausalno predstaviti.
Nas kad krene trojka na pocetku meca kao jucer, nema sanse da izgubimo, taman da igramo protiv Njemacke.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koji ludjak 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Shuti I nemoj me nagovaratiGhuraba je napisao/la: ↑05 sep 2025, 05:18Daj ba Lumani, ne moze to bez tebe. Nadam se da ces naci nacin da odes i u Rigu, jer utakmice reprezentacije nisu iste s tobom i bez tebe.lumani je napisao/la: ↑05 sep 2025, 00:09Obracun se pravi kada se zavrsiposle povrede Muse sam rekao
nema to veze to budi druge igrace
Napravili smo 150K koraka na Kipru,bilo nam je odmora i umora a najvise radosti
Sutra se opet prebacuj iz Limassola prema Pafosu a u Rigu necu stici>sretno svima Koji idu.
![]()
Sto se tice Adisa, ja mu nikad nisam trazio primjedbe koje se ticu parkete. Naravno, bude gresaka uvijek - nema trenera koji ih ne napravi, ali on od samog dolaska pokazuje da zna sta radi kad su pripreme utakmica u pitanju. Ako nekad nesto i pogrijesi (primjer taktika protiv Spanije), on u hodu uci i ispravlja te stvari. S druge strane, ubijedjen sam da ne postoji trener koji bi izvukao iz nasih igraca vise nego sto on izvlaci (pogotovo od Atica i Vrabca) i koji na ovakav nacin uspije da iskoristi Robersona i pogotovo Nurkica.
Medjutim, i sad nakon ove pobjede, i nakon potencijalno osvojenog Eurobasketa (), ponovit cu da mi se ne svidja njegov angazman oko prosirivanja trenutnog rostera. Tu je nedovoljno posvecen od prvog dana i produkt toga je ovaj krnjavi roster na Eurobasketu. Mrsko mi se ponavljati sta i kako je mogao, Mello i ja smo o tome pisali bar 10 puta dosad.
Btw, pustih maloprije Djedovica, reko bas da vidim sta prica sad nakon sto smo se plasirali. Kaze frajer, ovakvi Gruzijci bi imali problema i protiv Kipra.Samo kaze da smo dijeli lopte i zapoceli napad, dobili bi utakmicu jer su oni bili takvi kakvi su bili.
Samo nek je umanjiti nasu pobjedu, iako on lafo nesto cestita i hvali nase. Za Shengeliju govori da je igrao za nas, a nasi ga brutalno ustopali.

hahaha, specifičan je Pozzecco baš, il ga voliš ili ne
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Zar ima neko ko ga ne voli

Teski ludjak.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Cestitke selektoru Beciragicu i igracima na fantasticnom uspjehu, kojeg usput receno niko nije ocekivao.
Beciragic maestralno vodi ovu reprezentaciju, tacno covjek zna sta zeli, nakon ovoga ce on moci hladno voditi vecinu ekipa u prvoj turskoj ligi, a ko zna nekad i mozda ove najvece.
Protiv Poljske sta god uradimo dobro je, ako budemo imali svoj dan sve je moguce. Motiv nam je sigurno veci od njih, pa cemo vidjeti sta ce presuditi. Moguce da ce kljucnu ulogu odigrati nasi navijaci. Sretno u svakom slucaju!
Beciragic maestralno vodi ovu reprezentaciju, tacno covjek zna sta zeli, nakon ovoga ce on moci hladno voditi vecinu ekipa u prvoj turskoj ligi, a ko zna nekad i mozda ove najvece.
Protiv Poljske sta god uradimo dobro je, ako budemo imali svoj dan sve je moguce. Motiv nam je sigurno veci od njih, pa cemo vidjeti sta ce presuditi. Moguce da ce kljucnu ulogu odigrati nasi navijaci. Sretno u svakom slucaju!
Poljacima Loyd, Ponitka i Sokolowski igrali skoro po 32 minute. Nisu se ni oni izgleda cuvali za Rigu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali kako se Robertson popisa po neznalicama kosarke sto su Garzu prizivale a njega ismijavale
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ma lagano ujutro, doručak kafica, spremit se, na nargilu i gledat tekmu...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- invincible1921
- Kontakt:
Moze svasta bit, al ja mislim da je Lojd ispuco sto je imo, u velikom su padu forme, i izrael su dobili na rukomet. Po svemu bilo im je stalo da dobiju Belgiju a oni su izgubili, od jedne od najgorih ekipa na euru
Ako mi budemo na ovom niovu kao zadnje dvije mislim da cemo ih dobit lakse nego sto iko ocekuje
=\_1921_/=
- Shategabri
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Ma preglupa organizacija....igras u 4 rendom drzave i onda sve strpas u jednu dvoranu
=\_1921_/=
- Shategabri
- Kontakt:
Da je moglo kako u Aljasku da se prebaci.invincible1921 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 09:36Ma preglupa organizacija....igras u 4 rendom drzave i onda sve strpas u jednu dvoranu
Ko što gledam, biće poluprazno.
Koševo Zapad
A gdje Djedovic, kako je on inace, znal on sve najbolje i jel on najpametniji . Nesto se usutio
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amidzaa, Matterhorn22, ovisnik i 34 gosta.