FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
0.1% sanse da ce doci.
-
- Kontakt:
Znam ga licno, prije godinu-dvije je govorio da se vjerovatno ne bi vratio. Takodjer, kad bih rekao sta je tacno rekao o povratku tada pomislili bi da je bas debil, a nije, top je momak, al mu je ta recenica glupo zvucala. Ne bih da prenosim da ga blatim jer je top momak, al tesko da bi se vratio, bas se skrasio i navikao u Turskoj.
-
- Kontakt:
Sto spominjes ako neces reci, nidje veze. Nebitno, svakako se samo Dzekson treba moliti i slati ponuda svaki prelazni rok dok zvanicno ne odustane od fudbala. Ostali ako hoce, ako nece.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:32Znam ga licno, prije godinu-dvije je govorio da se vjerovatno ne bi vratio. Takodjer, kad bih rekao sta je tacno rekao o povratku tada pomislili bi da je bas debil, a nije, top je momak, al mu je ta recenica glupo zvucala. Ne bih da prenosim da ga blatim jer je top momak, al tesko da bi se vratio, bas se skrasio i navikao u Turskoj.
Fk Željezničar.
Predobre su, šteta što ih nema kupiti nigdje, trebalo bi incijativu dati da ubace u shop
Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
Nije ovo prvi put da najbolji proizvod nema u shopu i da se ne radi za prodaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Hrammm1921
- Kontakt:
To se namjerno radi logicno, ko se razumije bar malo u trgovinu znat ce da ce svi navaliti to nesto da kupe, ovo osalo ce im istrunuti u tom shopu.
Iskreno rijetko sta mi se svidja , majica je nekih top bilo, al ode brzo
- NerminFatic
- Kontakt:
Da necemo prodati Sosica i Boljevica kad ovoliko igraca dovodimo? Kako god, sretno, Deni. Dobro dosao u pravu raju.
Sretno Ognjene...

P.S. Ognjen je već zabilježio jednu asistenciju u pobjedi protiv Borca iz Čačka u Prvoj ligi Srbije (II rang takmičenja)

P.S. Ognjen je već zabilježio jednu asistenciju u pobjedi protiv Borca iz Čačka u Prvoj ligi Srbije (II rang takmičenja)
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Klučaj temu...Hrammm1921 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 08:10
To se namjerno radi logicno, ko se razumije bar malo u trgovinu znat ce da ce svi navaliti to nesto da kupe, ovo osalo ce im istrunuti u tom shopu.
Iskreno rijetko sta mi se svidja , majica je nekih top bilo, al ode brzo
-
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Idel Krpa za Slobodu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Najavio Husić pojačanje koje će iznenaditi sve.. 99% Krpa
Sto bi se vracao na nase pasnjake?, da mu se raja sjeti uze i sire familije poslije svakog pogresnog pasa, promasene prilike i izgubljene utakmice. Pa nije lud.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:32Znam ga licno, prije godinu-dvije je govorio da se vjerovatno ne bi vratio. Takodjer, kad bih rekao sta je tacno rekao o povratku tada pomislili bi da je bas debil, a nije, top je momak, al mu je ta recenica glupo zvucala. Ne bih da prenosim da ga blatim jer je top momak, al tesko da bi se vratio, bas se skrasio i navikao u Turskoj.
- dubioza144
- Kontakt:
Mozda je i RadovacavalPacidoroP je napisao/la: ↑05 sep 2025, 12:57Najavio Husić pojačanje koje će iznenaditi sve.. 99% Krpa

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
nudila se trampa sa jednim premijerligasem za Krpu i Samira medutim njih dvojica odbili uslove
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
- Kontakt:
Poenta price i zivota opcenito je da ne zaboravis odakle si i kako si nekad zivio. Ne zaboravis klubove koji su ti dali sansu da pokazes ko si i sta si. Ne zaboravis pomoc i podrsku koju si dobio od kluba kad si tek dosao da igras i nisi "imao za kifle". Kako se brazilci, argentinci i ostali juznoamerikanci vracaju u svoje izvorne klubove? Ne mora nuzno znaciti da ce biti neko pojacanje u tom momentu, ali promocija lige, sreca i euforija koja se probudi kod navijaca, to je ono zbog cega gledamo. Mislis da mu u Turskoj nisu psovali nikad? Pa oni su veci fanatici, a ujedno i "cigani" od nas. Takodjer bih se dotakao Dzeke, ok postujem ako ne zelis da dodjes na zalasku karijere odigrati 1 sezonu, ali da npr ode u Hajduk (jer se s njima povezivao), a ne u Zelju odradit 1-2 sezone u svom rodnom gradu kod svoje raje, porodice itd mi je nejasno. Ako tako i bude na kraju za mene ce vjecno bit debil.Sport90 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 13:17Sto bi se vracao na nase pasnjake?, da mu se raja sjeti uze i sire familije poslije svakog pogresnog pasa, promasene prilike i izgubljene utakmice. Pa nije lud.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:32Znam ga licno, prije godinu-dvije je govorio da se vjerovatno ne bi vratio. Takodjer, kad bih rekao sta je tacno rekao o povratku tada pomislili bi da je bas debil, a nije, top je momak, al mu je ta recenica glupo zvucala. Ne bih da prenosim da ga blatim jer je top momak, al tesko da bi se vratio, bas se skrasio i navikao u Turskoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.