Hadžija će putem ostalih koji su frisko izašli iz zatvora i lagano TT i univerzumi, lavovi, snajp i tako to...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To se dešava sa svim portalima jer svi žive isključivo od klika. Nekad se svaki dan plaćala marka za neki od dnevnih tiskova, a danas je teško izdvojiti bilo šta za pretplatu na neke od kvalitetnijih portala. Razlog je taj što smo navikli da nam je sve besplatno i na dohvat ruke, tj. postali smo razmaženi, a nismo ni svjesni da su nas pretvorili iz kupca u proizvod.
3 marke mjesečno košta The Athletic, koji pokriva skoro sve sportove, betting, i možda jedino mjesto na svijetu gdje ono što piše u naslovu je obrazloženo u članku. Eh sad, za tri marke piše ti ko je novinar, koje sportove i regije pokriva, koliko se dugo bavi time.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 sep 2025, 11:58To se dešava sa svim portalima jer svi žive isključivo od klika. Nekad se svaki dan plaćala marka za neki od dnevnih tiskova, a danas je teško izdvojiti bilo šta za pretplatu na neke od kvalitetnijih portala. Razlog je taj što smo navikli da nam je sve besplatno i na dohvat ruke, tj. postali smo razmaženi, a nismo ni svjesni da su nas pretvorili iz kupca u proizvod.
I mislio sam na portale tipa The Athletic. Koliko nas je spremno platiti te 3 marke mjesečno? Općenito kod nas je neki tabu platiti nešto što nemaš u fizičkom oblikudenimen99 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 12:323 marke mjesečno košta The Athletic, koji pokriva skoro sve sportove, betting, i možda jedino mjesto na svijetu gdje ono što piše u naslovu je obrazloženo u članku. Eh sad, za tri marke piše ti ko je novinar, koje sportove i regije pokriva, koliko se dugo bavi time.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 sep 2025, 11:58To se dešava sa svim portalima jer svi žive isključivo od klika. Nekad se svaki dan plaćala marka za neki od dnevnih tiskova, a danas je teško izdvojiti bilo šta za pretplatu na neke od kvalitetnijih portala. Razlog je taj što smo navikli da nam je sve besplatno i na dohvat ruke, tj. postali smo razmaženi, a nismo ni svjesni da su nas pretvorili iz kupca u proizvod.
Telegram.hr je dobar također, međutim previše slobode imaju novinari da pišu, većina tekstova kao pismena iz srednje škole, previše emocija što se mene tiče.
Šta će tebi ponuditi Čaušević, Vučić i Karleuša, pa eto i za marku?
Kod nas je ljudima sve skupo i svi hoce kvalitet za malo para.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 sep 2025, 13:55I mislio sam na portale tipa The Athletic. Koliko nas je spremno platiti te 3 marke mjesečno? Općenito kod nas je neki tabu platiti nešto što nemaš u fizičkom obliku![]()
Dobre su i velike price, ili npr advance.hr mada mi je tamo malo previse proputinovski nastrojena ekipadenimen99 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 12:323 marke mjesečno košta The Athletic, koji pokriva skoro sve sportove, betting, i možda jedino mjesto na svijetu gdje ono što piše u naslovu je obrazloženo u članku. Eh sad, za tri marke piše ti ko je novinar, koje sportove i regije pokriva, koliko se dugo bavi time.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 sep 2025, 11:58To se dešava sa svim portalima jer svi žive isključivo od klika. Nekad se svaki dan plaćala marka za neki od dnevnih tiskova, a danas je teško izdvojiti bilo šta za pretplatu na neke od kvalitetnijih portala. Razlog je taj što smo navikli da nam je sve besplatno i na dohvat ruke, tj. postali smo razmaženi, a nismo ni svjesni da su nas pretvorili iz kupca u proizvod.
Telegram.hr je dobar također, međutim previše slobode imaju novinari da pišu, većina tekstova kao pismena iz srednje škole, previše emocija što se mene tiče.
Šta će tebi ponuditi Čaušević, Vučić i Karleuša, pa eto i za marku?
Da, ako već plaćaš Netflix preko 20 km mjesečno, ako si uzeo ChatGP plaćenu verziju takošer 20$ mjesečno, Arena Clooud (ko plaća), i naravno, ako te baš to interesuje, onda ćeš da platiš i premium sportske novosti.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 sep 2025, 14:07Kod nas je ljudima sve skupo i svi hoce kvalitet za malo para.ArtemisFowl je napisao/la: ↑05 sep 2025, 13:55I mislio sam na portale tipa The Athletic. Koliko nas je spremno platiti te 3 marke mjesečno? Općenito kod nas je neki tabu platiti nešto što nemaš u fizičkom obliku![]()
Kad skontas koliko para bacis na neke bezveze stvari, onda 3 KM mjesecno dodje dzaba. Pa makar samo 3 kvalitetna teksta pročitao.
Hase Tirić, komandant Crnih Labudova i Zlatni Ljiljan. Uhljebio se kroz politiku do raznih funkcija. Mislim da je sad direktor SG.Varijantas8 je napisao/la: ↑05 sep 2025, 16:10Ne znam jel bilo price o ovome, jel onaj Hase Tiric sto se spominje ovo oko Pantera, jel on bio menađer Radovcu, ko da je to taj lik mensčini.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 26 gostiju.