Drum je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:51
lumani je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:02
Balkan je čudo.
U životu se nikada nemojte predavati. Kada padnete – nemojte uvijek kriviti druge, već pogledajte u ogledalo.
Toliko gluposti sam pročitao u zadnjih 30 dana da nije normalno. Šta će Vrabac, šta će RoberTson, šta ovaj, šta onaj… daj Sulju, daj Džedaja, daj Gordu.Tjeraj Aziza taj nas je 93 ukopao
Narode, vjerujte malo više u ono što imamo. Nije svaki poraz kraj – iz poraza se uvijek može izvući nešto pozitivno. Španija je ispala, ali nije kraj svijeta. Oni će se vratiti uskoro, jači.
A mi? Mi smo prošli ovo, nama znači mnogo. Djeca se bude u BiH i trče na terene.
Adis je vratio Atića.
Gegić oživio.
Firke naučio Adina nešto.
Juka poginuo za ekipu.
RoberTson ubio.
Lazo se vratio.
Amar radio.
Kameni kopao.
Ajdin ispunio
Miralem bodrio,ucio mlade
Arsla ucio.
Ja sam zamjerio Spaniju posebno. Veoma. Pa i Italiju. Mogli smo ih samarati. Bogu hvala, pa nije bilo Ante kod Grka koji nam dođose kao vađenje i izdizanje za ovo danas.
Zamjerio sam Adisu neuigranost i nespremnost sta mu je od ekipe ostalo. Jer gubiti lopte u onoj mjeri, gađati cosak table i ne dobaciti do obruca uopste, ne mozes ne zamjeriti. I nema to veze sa Musom i Xavierom. Kako smo gubili lopte i gađali od slobodnih pa dalje, ni ovaj dvojac ne bi pomogao.
Nas adut u vidu fizikalija i energije, nepostojeci. A bas u to sam se i najvise uzdao nakon Muse i Xaviera.
Hvala bogu pa i nas jednom pogleda. Dosli do potoka i napili se. Konacno.
Jer smo ponovo oni stari, Poljska mi je daleko od bauka ...
Nema Adis nista sa slobodnim

to je mentalna snaga igraca

Niti je Adis naucio da pogode trice u zadnje dvije ,to je valjda sastavni dio igre.Kazes gubili smo lopte

naravno ,pogotovo Atica i danas je ,ali je zato stizao u odbrani.Mozemo i Kamenog kriviti za dosta toga glupog a sta cemo za prljavi posao

Vrabac ne valja KK Bosni a valja Repki sta cemu tu,kriviti Aziza i Damjanovica

ja sam dosta blizu sa nekim igracima i mogu to sa fronta reci

nema boljeg trenera od Aziza za ovu klapu