BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Sve super osim Lemane na ftv , ne znam ko ono postavi u prenos …
Ja sam zamjerio Spaniju posebno. Veoma. Pa i Italiju. Mogli smo ih samarati. Bogu hvala, pa nije bilo Ante kod Grka koji nam dođose kao vađenje i izdizanje za ovo danas.lumani je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:02Balkan je čudo.
U životu se nikada nemojte predavati. Kada padnete – nemojte uvijek kriviti druge, već pogledajte u ogledalo.
Toliko gluposti sam pročitao u zadnjih 30 dana da nije normalno. Šta će Vrabac, šta će RoberTson, šta ovaj, šta onaj… daj Sulju, daj Džedaja, daj Gordu.Tjeraj Aziza taj nas je 93 ukopao
Narode, vjerujte malo više u ono što imamo. Nije svaki poraz kraj – iz poraza se uvijek može izvući nešto pozitivno. Španija je ispala, ali nije kraj svijeta. Oni će se vratiti uskoro, jači.
A mi? Mi smo prošli ovo, nama znači mnogo. Djeca se bude u BiH i trče na terene.
Adis je vratio Atića.
Gegić oživio.
Firke naučio Adina nešto.
Juka poginuo za ekipu.
RoberTson ubio.
Lazo se vratio.
Amar radio.
Kameni kopao.
Ajdin ispunio
Miralem bodrio,ucio mlade
Arsla ucio.
Zamjerio sam Adisu neuigranost i nespremnost sta mu je od ekipe ostalo. Jer gubiti lopte u onoj mjeri, gađati cosak table i ne dobaciti do obruca uopste, ne mozes ne zamjeriti. I nema to veze sa Musom i Xavierom. Kako smo gubili lopte i gađali od slobodnih pa dalje, ni ovaj dvojac ne bi pomogao.
Nas adut u vidu fizikalija i energije, nepostojeci. A bas u to sam se i najvise uzdao nakon Muse i Xaviera.
Hvala bogu pa i nas jednom pogleda. Dosli do potoka i napili se. Konacno.
Jer smo ponovo oni stari, Poljska mi je daleko od bauka ...
Direktan prijenos, lomi se utakmica, drama na parketu, delirijum na tribinama, a cura čita podatke s papira kao da je Jasminka Šipka.HeraklitMracni je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:49Sve super osim Lemane na ftv , ne znam ko ono postavi u prenos …
Na FTV su bila samo dva gosta u prenosu, Halimić dva puta i Samir Avdić jednom. Vjerovatno su bili zauzeti svojim obavezama, zato je morala uskočiti Lemana. Meni je Halimić bio odličan, nadam se da će biti protiv Poljske tu.
-
- Kontakt:
Jesi l' se to uhvatio sekundarnog profila, ne smiješ prismrditi na primarni?

Javljanje Lemane u prenosu ko javljanje Saliha Brkica sa Vozuce.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nikad nismo dobili Poljake, 0-4 omjer protiv njih. Vrijeme je da kao i protiv Grčke upišemo prvu pobjedu 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Zato smo lume ti i ja od početka bili iole sabraniji od ovih što su otpisali momke još polovicom augustalumani je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:02Balkan je čudo.
U životu se nikada nemojte predavati. Kada padnete – nemojte uvijek kriviti druge, već pogledajte u ogledalo.
Toliko gluposti sam pročitao u zadnjih 30 dana da nije normalno. Šta će Vrabac, šta će RoberTson, šta ovaj, šta onaj… daj Sulju, daj Džedaja, daj Gordu.Tjeraj Aziza taj nas je 93 ukopao![]()

Pa da se sve utakmice gledaju. Isto kao na fudbalskom SP sto bude. Sjeti se u Kataru, od 11 ujutru krecu utakmice, pa sve do pola 11 cini mi se.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima i to svoje, slažem se, ali mogli su bar u 12:00 pa dalje u 15,18 i 21. Ovaj termin u 11 ujutro me podsjeća na dane kad sam se kladio na japansku i singapursku ligu

I ja isto

Aziz Bekir: 'Ljudi su pričali da nama treba još jedan visok čovjek.Morate biti glupi da mislite tako,a takvih ljudi je puno u BiH'.
Ko je gledao Japan-Obala Slonovace na SP u Brazilu u 3 ujutro ni ovo mu nece tesko pasti. 

15.10.2013.
-
- Kontakt:
Da si ti samo to rekao. Što mi ono nisi odgovorio na post tvog zida srama sa prognozama u proteklih mjesec dana?Masqareda je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:40Zasto ne bi bio dobro kad je moja repka slavila? Imali smo srece da Ptica ubada trice i da ih gadjamo 44%. Ne vidim nista pogresno u tome sto sam rekao sa su Gruzijci favoriti. Bi li su i po kladarama.

Ono što sam rekao nakon Grčke FANTASTIČNO, sada je još više od toga i teško je navesti neki adekvatan superlativ. Skinuo se taj maler, toliko smo dobrih prvenstava odigrali, a prije svega koliko je samo puta ova reprezentacija otišla na završnicu pa više je morao biti red i da se prođe dalje. Neke repke i to ne dočekaju, eto ova je dočekala. A koliko je priče bilo da stvari unutar reprezentacije ne funkcionišu, da je grozan odnos na relaciji Adisa i Juke. I svi koji iskreno vole i državu i ovu reprezentaciju sada su presretni, dok oni dežurni negativci su naravno puni frustracije. Ako sam voliš biti neki bot i neko ko samo sjedi zanovjeta i pametuje i jedini ti je uspjeh tražiti negativne pojave u sportu i društvu, onda naravno takvog pogodi uspjeh reprezentacije, jer kako takav svoje postojanje da opravda.
Pogotovo s obzirom na sve nedaće i probleme, posebno izostanke a i ostalo, ne bi bio neuspjeh i da smo ispali, jer se već do danas nismo obrukali i ostvarili smo dvije pobjede. A sada smo ovu kilersku grupu prošli, pa je još slađe ponovo dočekati prolaz i podvig ove reprezentacije koja je ionako najuspješnija od svih naših reprezentacija i toliko je velikih pobjeda slavila, a i mi zajedno s njom.Šanse su solidne da se još dalje ode, ali treba u trenutnom uživati.
Ako ne uspiju opet će biti priča da ih treba ugasiti, jer to tako kod nas ide.
A ne treba zaboraviti kakve su uvrede (naravno samo od jednog bolesnog dijela ljudi) košarkaške reprezentativke trpile kada su ostvarile veliki uspjeh na EP sa onim 5. mjestom i šta se sve izmišljalo o tim djevojkama.
Ali zato i u spominjanju treba ponavljati činjenice o uspjesima i u tome uživati, a zasjeniti one koji bi da pokvare te dobre, pozitivne stvari.
I baš mi je drago da je Roberson prvi naturalizovani igrač naše reprezentacije koji je s istom ostvario ovaj podvig prolaska u naredni krug, jer s kakvim srcem i željom čovjek igra za ovu reprezentaciju to je za ordena.
A i svi su dali maksimum počevši od selektora preko Juke i svih ostalih. Svi su heroji...

Pogotovo s obzirom na sve nedaće i probleme, posebno izostanke a i ostalo, ne bi bio neuspjeh i da smo ispali, jer se već do danas nismo obrukali i ostvarili smo dvije pobjede. A sada smo ovu kilersku grupu prošli, pa je još slađe ponovo dočekati prolaz i podvig ove reprezentacije koja je ionako najuspješnija od svih naših reprezentacija i toliko je velikih pobjeda slavila, a i mi zajedno s njom.Šanse su solidne da se još dalje ode, ali treba u trenutnom uživati.
Ako ne uspiju opet će biti priča da ih treba ugasiti, jer to tako kod nas ide.
A ne treba zaboraviti kakve su uvrede (naravno samo od jednog bolesnog dijela ljudi) košarkaške reprezentativke trpile kada su ostvarile veliki uspjeh na EP sa onim 5. mjestom i šta se sve izmišljalo o tim djevojkama.
Ali zato i u spominjanju treba ponavljati činjenice o uspjesima i u tome uživati, a zasjeniti one koji bi da pokvare te dobre, pozitivne stvari.
I baš mi je drago da je Roberson prvi naturalizovani igrač naše reprezentacije koji je s istom ostvario ovaj podvig prolaska u naredni krug, jer s kakvim srcem i željom čovjek igra za ovu reprezentaciju to je za ordena.
A i svi su dali maksimum počevši od selektora preko Juke i svih ostalih. Svi su heroji...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Rekao sam vam pet stranica iza... Poljska
Trenutno korisnika/ca: J1897, Kylian, Nah1d, Slobodanpad1945 i 69 gostiju.