BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Što bi išao nazad kad igramo odma kroz 2 dana protiv Turske? Nema logike...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Cuj u 11, pa jbt i ona djeca po sportskim sekcijama ne igraju prije 12
Baš debilni termini, umjesto da se dvije utakmice igraju u isto vrijeme, oni razgodili na četiri termina dnevno jbt.
Pa eto napiso ti je @babo,u 12h je po njihovom vremenu

Mora jedna biti tako rano kad su po 4 utakmice na rasporedu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Dobro ovdje ista funkcionise,unistili su sve i sve su dali neprijateljima drzave,Premier ligu su doveli do toga da su na silu ubacili 4 kluba iz RS a nase sveli na Sarajevo,Zelju i Velez,jad i cemer.galia95 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:10Ma kontaš na šta mislim, svi su oni isti kada je u pitanju odnos prema bh. sportu. Gdje je taj Čović, kojem svi redom godinama pushe da bi ušli u vlast, da danas čestita plasman Bosne u osminu finala? Trojkaši puni nekakvih bivših košarkaša i sportista, a khurcem nisu mrdnuli za košarku u zadnje 2-3 godine, tako da su svi ovi uspjesi našeg sporta UPRKOS, a ne zahvaljujući pomoći države.![]()
Kako ce se igrati u isto vrijeme kad se sve igraju u istoj dvorani?

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ma hajde, makar je nedjelja. Rijetko ko radi. Taman kafica, neki kasni dorucak i lagano 
Btw, red je za prvu pobjedu nad Poljacima

Btw, red je za prvu pobjedu nad Poljacima

Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 04 sep 2025, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako ima neko snimak danasnje utakmice, zamolio bih da mi dobaci na privat, bicu vjecno zahvalan 

naprijed rejal
- Beduin
- Kontakt:
Gledajuci i po netu svi su odusevljeni nasim navijacima i podrskom tokom cijele utakmice, ne samo danas. I u prenosima kao da smo uvijek bili medju najglasnijima.
Nisam upratio oko brojnosti navijaca ostalih selekcija, jesmo li medju najbrojnijima/ najboljima?
Ali ne mogu se oteti dojmu da nije bilo previse ljudi na nasim utakmicama, ne samo s nase strane. Pa cak i na ostalim.
Mozda je meni to tako izgledalo jer je grupna faza gdje nije stmosfera na vrhuncu i da ce u eliminacionom dijelu biti daleko vise, ali et'...
Nisam upratio oko brojnosti navijaca ostalih selekcija, jesmo li medju najbrojnijima/ najboljima?
Ali ne mogu se oteti dojmu da nije bilo previse ljudi na nasim utakmicama, ne samo s nase strane. Pa cak i na ostalim.
Mozda je meni to tako izgledalo jer je grupna faza gdje nije stmosfera na vrhuncu i da ce u eliminacionom dijelu biti daleko vise, ali et'...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zar nemaju neki D1 u toj Rigi?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Turci ce imati dan vise da odmaraju od nas (ili ne daj Bože Poljske). To nije uredu. Ne znam kako se o tome ne vodi racuna na prvenstvima, a moglo bi. Ne uvijek, ali moglo bi ponekad, kao naprimjer evo sad.
Slažem se 100%, ali ovdje se i dalje sve gleda stranački i odmah te svrstavaju da si nečiji "bot". Prepucavaju se sarajevski papci između sebe dok zbog komadića vlasti sve poluge daju neprijateljima države koji bi najradije da ova država uopšte ne postoji. Od Premijer lige napravili najveću lakrdiju u Evropi. Rukometna reprezentacija prošli put jedva isprosila da ode na prvenstvo. Onoj Lani Pudar 5 godina obećavaju bazen. Onoj Muzaferiji obećali pa slagali sredstva za pripreme za Olimpijske igre. Zato kažem, nabijem i jedne i druge i treće, svi ovi rezultati i uspjesi naših sportista su uprkos, a ne zahvaljujući pomoći smradova u politici.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:31Dobro ovdje ista funkcionise,unistili su sve i sve su dali neprijateljima drzave,Premier ligu su doveli do toga da su na silu ubacili 4 kluba iz RS a nase sveli na Sarajevo,Zelju i Velez,jad i cemer.galia95 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:10Ma kontaš na šta mislim, svi su oni isti kada je u pitanju odnos prema bh. sportu. Gdje je taj Čović, kojem svi redom godinama pushe da bi ušli u vlast, da danas čestita plasman Bosne u osminu finala? Trojkaši puni nekakvih bivših košarkaša i sportista, a khurcem nisu mrdnuli za košarku u zadnje 2-3 godine, tako da su svi ovi uspjesi našeg sporta UPRKOS, a ne zahvaljujući pomoći države.![]()
-
- Kontakt:
Ovo je veliki uspjeh do sada, a jos nije gotovo jer mozemo proci i Poljsku aBd. Citao sam negdje da imaju 60% sut za 3, ali nadam se i mislim da im neci tako krenuti protiv nas.
Prodjemo li Poljsku ceka nas najvjerovatnije Turska, koja ne bi trebala imati veci problema protiv Svedske.
Prodjemo li Poljsku ceka nas najvjerovatnije Turska, koja ne bi trebala imati veci problema protiv Svedske.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
E čuj u 11 se igra. Hoće mi i dan pokvariti tako rano u slučaju da ispadnemo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa i to je glupo hahaha. Grupna faza se igra u 4 države i onda kompletan drugi dio turnira, čitavu nokaut fazu zguraju u jednu dvoranu hahaha

- VensanKasel
- Kontakt:
Kako glup termin za utakmicu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Spominjalo se da ima oko 2.000 ili 3.000 naših navijača, bili su glasni naši, stvarali dobru atmosferu, zato je izgledalo da nas ima i više hehehe.
-
- Kontakt:
Realan komentar od trolčineNEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:00I ovo je sasvim realan komentar.Da se grci nisu odlucili igrati matematike i potcjenjivanja, mi bi, vjerovatno, veceras isli kuci.
Jednom se i nama otvorilo, pa su sad svi pametni i svi su ovo ocekivali.

A ti ne prestaješ sa crnisanjem. Da Grci nisu odmarali Giannisa i dobili nas, je li stvarno misliš da bi zapeli ovoliko protiv Španije sa 4-0 omjerom? Španska pobjeda bi bila daleko izglednija i mi bismo svakako išli dalje.
Ali dobro, crnišeš od početka pa do kraja, samo tako nastavi.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 04 sep 2025, 23:53, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.