BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Ma slave i Beograd i Zagreb lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa Maskarada je i za Gruziju govorila da imamo 20% šansi, pa im ogadismo kosarkualemsa je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:53Ravne kad je Senegal dobio Francusku na SP u fudbalu. Daj Boze da i nas tako pocasti, ali teskoakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:49
Javna tajna da dosta njih tamo ne podnosi Edina zbog statusa koji ima kao bosanac u njima "najpopularnijem" sportu
Evo na RTS-u sasvim rega komentarisu i cestitaju na plasmanu u 1/8 finala
Kakve su nam sanse protiv Turaka u 1/4 finalu?![]()

Padaju i Osmalnije akobogda

Plasman u četvrtfinale bez Muse, Castanede, Garze i kapitena Halilovića bio bi ravan osvajanju medalje na ovom prvenstvu!
Sretno momci u nedjelju protiv Poljske i da nam naredni utorak bude dan za pamćenje za sport u Bosni i Hercegovini (BiH u četvrtfinalu Eurobasketa i BiH - Austrija na Bilinom Polju).
Sretno momci u nedjelju protiv Poljske i da nam naredni utorak bude dan za pamćenje za sport u Bosni i Hercegovini (BiH u četvrtfinalu Eurobasketa i BiH - Austrija na Bilinom Polju).

U inat četnicima, ustašama i HDZ plaćenicima i prodanim dušama iz Trojke.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:55U inat ustašama , četaljima i a Bome i SDA balijamagalia95 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:53Zmajevi u osmini finala - u inat Beogradu, Zagrebu, Dodiku, Čoviću i njihovim koalicionim partnerima hahahahainvincible1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:50
Mi se polako budimo iz sna u realnost..a te realnost je da prije svega srbima a mnogim i hrvatima ne mozes ugodit, znatel zasto? Zato sto samo postojanje Bosne i Hercegovine i Bosnjaka kao politckog naroda je njima uvreda koju ne mogu da podnesu....
U fazonu da nas sutra opet napadnu, bili i sokirani sto smo usudili da se branimo...
Zato nista merhametluk, nego stoc pa u glavu
Vidjeh neko nas nosio transprent "Drina je granica"..ovi se zgrazavaju i smatraju tu neoborivu cinjenicu provokacijom...sta reci![]()
![]()
![]()
![]()
Beogradu i Zagrebu je drago![]()

Vjeruj mi, 90% Beograda i Zagreba se pojedoše od muke, budi siguran u to hahahaha
Haj vrati sta si prvo napisaogalia95 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:59U inat četnicima, ustašama i HDZ plaćenicima i prodanim dušama iz Trojke.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:55U inat ustašama , četaljima i a Bome i SDA balijama![]()
![]()
![]()
Vjeruj mi, 90% Beograda i Zagreba se pojedoše od muke, budi siguran u to hahahaha
Idiote neodgojeni
Moze li iko potvrditi satnicu za nedjelju?
Odyebaus abdićevac, nabijem i tebe i Trojku i HDZ i Zagreb i Beograd!Kajzer10 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:59Haj vrati sta si prvo napisaogalia95 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:59U inat četnicima, ustašama i HDZ plaćenicima i prodanim dušama iz Trojke.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:55
U inat ustašama , četaljima i a Bome i SDA balijama![]()
![]()
![]()
Idiote neodgojeni

- VensanKasel
- Kontakt:
Vjeruj da je obrnuto , budi siguran .galia95 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:59U inat četnicima, ustašama i HDZ plaćenicima i prodanim dušama iz Trojke.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:55U inat ustašama , četaljima i a Bome i SDA balijama![]()
![]()
![]()
Znači ništa u inat SDA balijama ? Nisi valjda njihov ?

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Poljacu su dosta danas rotirali.
U inat i njima naravno ali oni trenutno nisu na vlasti i potpuno su nebitni.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:01Vjeruj da je obrnuto , budi siguran .galia95 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:59U inat četnicima, ustašama i HDZ plaćenicima i prodanim dušama iz Trojke.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:55
U inat ustašama , četaljima i a Bome i SDA balijama![]()
![]()
![]()
Znači ništa u inat SDA balijama ? Nisi valjda njihov ?![]()

Balkan je čudo.
U životu se nikada nemojte predavati. Kada padnete – nemojte uvijek kriviti druge, već pogledajte u ogledalo.
Toliko gluposti sam pročitao u zadnjih 30 dana da nije normalno. Šta će Vrabac, šta će RoberTson, šta ovaj, šta onaj… daj Sulju, daj Džedaja, daj Gordu.Tjeraj Aziza taj nas je 93 ukopao
Narode, vjerujte malo više u ono što imamo. Nije svaki poraz kraj – iz poraza se uvijek može izvući nešto pozitivno. Španija je ispala, ali nije kraj svijeta. Oni će se vratiti uskoro, jači.
A mi? Mi smo prošli ovo, nama znači mnogo. Djeca se bude u BiH i trče na terene.
Adis je vratio Atića.
Gegić oživio.
Firke naučio Adina nešto.
Juka poginuo za ekipu.
RoberTson ubio.
Lazo se vratio.
Amar radio.
Kameni kopao.
Ajdin ispunio
Miralem bodrio,ucio mlade
Arsla ucio.
U životu se nikada nemojte predavati. Kada padnete – nemojte uvijek kriviti druge, već pogledajte u ogledalo.
Toliko gluposti sam pročitao u zadnjih 30 dana da nije normalno. Šta će Vrabac, šta će RoberTson, šta ovaj, šta onaj… daj Sulju, daj Džedaja, daj Gordu.Tjeraj Aziza taj nas je 93 ukopao
Narode, vjerujte malo više u ono što imamo. Nije svaki poraz kraj – iz poraza se uvijek može izvući nešto pozitivno. Španija je ispala, ali nije kraj svijeta. Oni će se vratiti uskoro, jači.
A mi? Mi smo prošli ovo, nama znači mnogo. Djeca se bude u BiH i trče na terene.
Adis je vratio Atića.
Gegić oživio.
Firke naučio Adina nešto.
Juka poginuo za ekipu.
RoberTson ubio.
Lazo se vratio.
Amar radio.
Kameni kopao.
Ajdin ispunio
Miralem bodrio,ucio mlade
Arsla ucio.
Istina da su igrali kuci, ali ne treba ih niposto podcjeniti

Odbrana nam mora biti na nivou i prolazimo ako Bog da

Bilo bi pozeljno da nas podcjene.
Ma daj Boze ali realno sanse su tanke, no opet nikad ne znas iznenadjenja se desavaju. Mada nek prodju Poljake i mjera, sve poslije toga je cisti bonus, vec su uspjeh napravili, pa sta god da se desi protiv Turaka.
Kvota ce biti mozda 1.10 na Tursku, to i jeste realnost kvalitete ali eto oborio si vec 9 kvotu

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 04 sep 2025, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
ima li kakve sanse da se Halilovic vrati, makar cetvrtinu da odigra ako moze
- VensanKasel
- Kontakt:
galia95 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:02U inat i njima naravno ali oni trenutno nisu na vlasti i potpuno su nebitni.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 23:01Vjeruj da je obrnuto , budi siguran .
Znači ništa u inat SDA balijama ? Nisi valjda njihov ?![]()
![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Idemooooooo. Još nisam sebi došao i bez glasa sam ostao, ali sve je vrijedilo. Volim te Bosno !
Poljska je adekvatan protivnik i sigurno da se može igrati s njima. Otvorenog garda kao i danas i po pobjedu.

Poljska je adekvatan protivnik i sigurno da se može igrati s njima. Otvorenog garda kao i danas i po pobjedu.
Jacu petorku je imala Gruzija al je i nas prokinulo sa trojkama tesko cemo to ponovitinvincible1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:54Realno svaka njemu cast al Loyd je prosjecan euroligas i to je sve...krene ga tu i tamo pa ubaci, ali uglavnom siluje bez posebnog ucinka.
Ako budemo na ovom niovu poljacima treba 50+ poena od njega i ponitke...ako to uspiju ubacit evo cestitam im...mada sam ubjedjen da nece
-
- Kontakt:
Nema karte ispod 100eura
Uzeo sam dve samo neznam da nisam izmedju poljskih navijaca :/
Uzeo sam dve samo neznam da nisam izmedju poljskih navijaca :/
Zadnja izmjena: DjaniTarik, dana/u 04 sep 2025, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U 11:00 igramo u nedjelju, ipak. Prva utakmica na programu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE