BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Dobro odmorit, posebno psihicki i idemo yebat majku majcinu poljacima
Cekaj da vidimo sta kaze Masqareda. Obicno bude kontra od onog sta on kaze.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Javna tajna da dosta njih tamo ne podnosi Edina zbog statusa koji ima kao bosanac u njima "najpopularnijem" sportuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:47Na srpskoj Areni atmosfera bila k'o na sahrani onaj dan kad smo Grke dobili a evo i danas Gruzijce. Nadam se da će im i u nedjelju čirevi pucati.231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
E jesi **** svaka ti cast.
Sto je najgore, ovo smece pola nase drzave mora gledati preko ovih nasih provajdera, i jos im dooobro placamo za to. Ovakvo silovanje mozga.
Evo na RTS-u sasvim rega komentarisu i cestitaju na plasmanu u 1/8 finala
Kakve su nam sanse protiv Turaka u 1/4 finalu?

Don't believe the hype.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- invincible1921
- Kontakt:
Mi se polako budimo iz sna u realnost..a te realnost je da prije svega srbima a mnogim i hrvatima ne mozes ugodit, znatel zasto? Zato sto samo postojanje Bosne i Hercegovine i Bosnjaka kao politckog naroda je njima uvreda koju ne mogu da podnesu....zgembo89 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:44I ja sam primjetio i onda u odjavi kad je rekao skim se kriza Turska Svedska spomeno je i nas a u grupi preskocio je 3ce mjesto bas su seronje231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
Sto je najgore, ovo smece pola nase drzave mora gledati preko ovih nasih provajdera, i jos im dooobro placamo za to. Ovakvo silovanje mozga.
Meho Kodro kad je igrao u Barseloni kaze igrac sa brojem 9
U fazonu da nas sutra opet napadnu, bili i sokirani sto smo usudili da se branimo...
Zato nista merhametluk, nego stoc pa u glavu
Vidjeh neko nas nosio transprent "Drina je granica"..ovi se zgrazavaju i smatraju tu neoborivu cinjenicu provokacijom...sta reci
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 04 sep 2025, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Po ovome ako prođemo u QF ne bi trebali večernji termin imati jer Grčka i Litva, ipak, je to derbi.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Al najjaci su mi ovi koji su vec i Tursku pobjedili za polufinale HAHAHAHAHAHAHHA
Ruku na srce , 20+ Turci ce nas karnuti
Mogao je komotno reći BiH je treća i ide na jednog od tih i tih iz grupe te i te. Ali ne moze da prevali preko onih labrnja smrdljivihSky9 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:48Zato što je već ranije bio poznat samo naš par, a nakon ovog meča i ostala 3, pa ih je naveo...zgembo89 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:44I ja sam primjetio i onda u odjavi kad je rekao skim se kriza Turska Svedska spomeno je i nas a u grupi preskocio je 3ce mjesto bas su seronje231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
Treba uzet u obzir da su igrali kuci. Ja mislim da cemo to lakse od ocekivanog. Pogotovo jer imamo igrace koji se mogu mijenjat na Loydu konstantno.
15.10.2013.
Zna li se u kom terminu igramo polufinale 12. septembra?

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dobijamo Tursku na produžetke. Bit će Čedi Osman isprovociran na bosanskom od strane nekog našeg igrača i zaradit će isključenje, a Senguna će Nurkić zaključati na samo 12 poenaHrammm1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:50Al najjaci su mi ovi koji su vec i Tursku pobjedili za polufinale HAHAHAHAHAHAHHA

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Zmajevi u osmini finala - u inat Beogradu, Zagrebu, Dodiku, Čoviću i njihovim koalicionim partnerima hahahahainvincible1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:50Mi se polako budimo iz sna u realnost..a te realnost je da prije svega srbima a mnogim i hrvatima ne mozes ugodit, znatel zasto? Zato sto samo postojanje Bosne i Hercegovine i Bosnjaka kao politckog naroda je njima uvreda koju ne mogu da podnesu....zgembo89 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:44I ja sam primjetio i onda u odjavi kad je rekao skim se kriza Turska Svedska spomeno je i nas a u grupi preskocio je 3ce mjesto bas su seronje231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
U fazonu da nas sutra opet napadnu, bili i sokirani sto smo usudili da se branimo...
Vidjeh neko nas nosio transprent "Drina je granica"..ovi se zgrazavaju i smatraju tu neoborivu cinjenicu provokacijom...sta reci

- VensanKasel
- Kontakt:
Nikakve , em nam kradu igrače , em nam nikako ne odgovaraju , em ih FIBA "gotivi" otkad znam za sebe ....akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:49Javna tajna da dosta njih tamo ne podnosi Edina zbog statusa koji ima kao bosanac u njima "najpopularnijem" sportuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:47Na srpskoj Areni atmosfera bila k'o na sahrani onaj dan kad smo Grke dobili a evo i danas Gruzijce. Nadam se da će im i u nedjelju čirevi pucati.231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:42Aaa smeća komentatora na Areni, panje lu moguće. U odjavi govori s kim će igrati Grci dalje, kaze s drugog mesta ide Italija na Sliveniju i konacno, cetvrto mesto Gruzija ide na Francusku. Nas ne spomenu.
Kakve su nam sanse protiv Turaka u 1/4 finalu?![]()
Ma yebem i njima mrtve , eto ...
Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 04 sep 2025, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ravne kad je Senegal dobio Francusku na SP u fudbalu. Daj Boze da i nas tako pocasti, ali teskoakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:49
Javna tajna da dosta njih tamo ne podnosi Edina zbog statusa koji ima kao bosanac u njima "najpopularnijem" sportu
Kakve su nam sanse protiv Turaka u 1/4 finalu?![]()
Valjda mislite na tekmu Poljske, to je radio Luka Pokrajac inače stručnjak za vaterpolo. Kole je bio na Grčka-Španija i spomenuo nas je bez problema.
Treba shvatiti da nije do svih komentatora, već do politike kuće pa je tu i odluka da Edin radi tekme samo za nas u BiH iako se dobar dio gledatelja u Srbiji ne slaže s tim.
Treba shvatiti da nije do svih komentatora, već do politike kuće pa je tu i odluka da Edin radi tekme samo za nas u BiH iako se dobar dio gledatelja u Srbiji ne slaže s tim.
- invincible1921
- Kontakt:
Realno svaka njemu cast al Loyd je prosjecan euroligas i to je sve...krene ga tu i tamo pa ubaci, ali uglavnom siluje bez posebnog ucinka.
Ako budemo na ovom niovu poljacima treba 50+ poena od njega i ponitke...ako to uspiju ubacit evo cestitam im...mada sam ubjedjen da nece
=\_1921_/=
Pola pola šanse sa Poljacima. Ne trčite uvijek bezveze, utakmica po utakmica...Hrammm1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:50Al najjaci su mi ovi koji su vec i Tursku pobjedili za polufinale HAHAHAHAHAHAHHA
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- VensanKasel
- Kontakt:
U inat ustašama , četaljima i a Bome i SDA balijamagalia95 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:53Zmajevi u osmini finala - u inat Beogradu, Zagrebu, Dodiku, Čoviću i njihovim koalicionim partnerima hahahahainvincible1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:50Mi se polako budimo iz sna u realnost..a te realnost je da prije svega srbima a mnogim i hrvatima ne mozes ugodit, znatel zasto? Zato sto samo postojanje Bosne i Hercegovine i Bosnjaka kao politckog naroda je njima uvreda koju ne mogu da podnesu....
Vidjeh neko nas nosio transprent "Drina je granica"..ovi se zgrazavaju i smatraju tu neoborivu cinjenicu provokacijom...sta reci![]()
![]()

Beogradu i Zagrebu je drago

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Daj vamo tu Srbiju u finalu
15.10.2013.
- Hrammm1921
- Kontakt: