BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Uzima Spanija , uzima i poljska tako da... To je završeno 

Ti nas vec upisao u polufinalebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:09Pa bolje. Ako dobiju idu na našu stranu ždrijeba i igrali bi protiv njih/Litvanije/Latvije u polufinalu![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Naravno da može .
Imaš iz Sarajeva za Beč , nikad karta ispod 200 KM u jednom smjeru .
Imaš iz Banja Luke za 40 KM isto za Beč .
Iz Banja Luke 3-4 puta sedmično , iz Sarajeva 14 puta sedmično .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Opet, eto. I u tom slucaju presjedas kao i sa carter letom koji se spominje ...
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 04 sep 2025, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
- relativizam
- Kontakt:
I ovaj adis aziz počeo ko Ghandi na pressu
Vratise se spanci sa -15
jos ce pobjediti grke
nevjerovatno.

- Hrammm1921
- Kontakt:
Mogu mislit Gruzijci kako psuju haha stigose Spanci
Cudna smo reprezentacija, u momente izgledamo ko evropska velesila, a onda vec iduca akcija kao da iza škole igraju osnovci , a juka najveći osnovac i njegova je lopta, moze sutati trojke kad hoce, ... Nemamo konstantu , to je ono sto je potrebno za veci domet...
kako bi nama dobro legao jedan Saint-Supery na kecu...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Koji meltdown španaca u 3 napada
valja na Grčku u polufinalu
valja na Grčku u polufinalu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nek' sam dočekao da smo izbacili Špance sa nekog velikog takmičenja. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Gleda li neko ove Poljake? Kakva je ovo patnja sa Salgijom?
Carter let ne dolazi u obzir ako se presjeda. Jer Gospoda ne presjedaju. Pa da dolaze iz MEGAPOLISA.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:04Čarter let (eng. charter let) je specijalno organizovan vazdušni prevoz koji ne spada u redovne linijske letove aviokompanija, a zakupuje ga isključivo jedan organizator (poput turističke agencije, korporacije ili sportskog tima) za potrebe prevoza putnika i/ili tereta, a ne prodaju pojedinačnih karata.
Glavne karakteristike čarter letova:
Vanredna linija:
Ovo su letovi van redovnog rasporeda aviokompanija, prilagođeni specifičnim potrebama naručioca.
Zakup cijelog aviona:
Naručilac (organizator) zakupljuje cijeli avion, a ne pojedinačna sjedišta, čime dobija potpunu kontrolu nad letom.
Fleksibilnost:
Čarter letovi omogućavaju veću slobodu i fleksibilnost u planiranju vremena, lokacija i specifičnih zahtjeva.
Česta upotreba u turizmu:
Najčešće ih koriste turističke agencije za prevoz putnika do ljetovališta, ali i sportski timovi, korporacije, itd.
Različite namjene:
Pored prevoza putnika, čarter avioni mogu služiti i za prevoz tereta ili kao vazdušne ambulance.
Čarter je za gospodu
Za građanke i građane METROPOLE
Jel to pod METROPOLOM mislis na Sarajevo? Kukulele kasabe koju izdizes enormnom kolicinom malograđanstine ...
Kakva drama Grčka Spanija
Spaniju su uništila slobodna bacanja
Spaniju su uništila slobodna bacanja
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 04 sep 2025, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa odmara li poljska igrace jesu li svjesni svoje pozicije ili im igraju najbolji?
- VensanKasel
- Kontakt:
Ja koliko vidim piše direktan charter let .Drum je napisao/la: ↑04 sep 2025, 22:07Kolega, jel ti gledas sebe i kako ces proci da bi bio u Rigi ili ces muku muciti pravdanjem nekakve agencije koja je iza ugla cekala ovaj momenat i sada zeli naplatiti i zaraditi svoje ...VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:51Hahahahhaha e legenda siDrum je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:38
Ko ima volje, BlaBla car i druge opcije i doci ce do Ned u Rigu za 300 eura max. I da pola dana putujes do Budima, Trsta, Trevisa ..., nađes dzabana let sto blize ako vec nije Riga.
Ja sam jedne prilike u Cet poslije podne iz Lj na vrat na nos krenuo do Amsterdama i dosao u Pet ujutro za 70 Eura.
Zrtva za podnijeti je namjeriti se. Al i ova ponuda od 1500 KM je vrijeđanje zdrave pameti.
Direktan let vs bla bla od 3 dana
Znaš i sam da let dva dana ranije ili dan nikad nije džabana , pogotovo ako je petak ili subota .
Šta misliš koliko će Centru izaći avion sa svim mogućim troškovima , kada je ova cijena vrijeđanje zdrave pameti ?
Ne zamjeram ja njima. Biznis je u pitanju, a oni se time bave. Al to ne znaci da im je cijena opravdana ili povoljna. A tek da su jedina mogucnost kako do Rige.
Rekao sam, zrtva za podnijeti je doci do Nedelje u Rigu. Al garantujem da ko hoce, nađe let u Sub iz Budima, Trsta, Trevisa ili Beca. A do tih destinacija je zna se koliko puta.
Jos tek naknadno primjetih da ova ponuda znaci i jedno presjedanje.
Nego, ko mi garantuje da cu i u tom slucaju doci na vrijeme. Mozda ta agencija ....
Nemam ja šta pravdati , niti mi je to namjera . Ja samo želim da ljudima objasnim da je iznajmljivanje aviona ogroman trošak , jer mi se čini da to nikako ne kontaju .
Nedavno sam čitao da je jedna agencija platila 72 hiljade eura za sličnu rotaciju , ali to je rezervisano mjesecima unaprijed . Dodajte još nisu tu samo troškovi aviona ( amortizacija , posada , gorivo , osiguranje ) već niz drugih troškova ( aerodromske takse , troškovi prijema i otpreme avion , troškovi preleti ) koji troškove katapultiraju u nebesa .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Cuj 3 slobodna promasio 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 9 gostiju.