Dovela je Bosna vec pleja slicnog samo trenutno puno boljeg od Robersona.Trey Persons.Mozda bi on mogao biti novi naturalizovanibordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:50Robersona bi dobro bilo dovesti , decko pouzdan šuter .

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Dovela je Bosna vec pleja slicnog samo trenutno puno boljeg od Robersona.Trey Persons.Mozda bi on mogao biti novi naturalizovanibordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:50Robersona bi dobro bilo dovesti , decko pouzdan šuter .
Tako je. Ovo sto su uradili od Zetre je za svaku osudu kakvo su ruglo napravili, ne lici ni na sta. Kako ih nije sramota, brukamo se gdje stignemo. Umjesto da nabave teleskopske tribine kako treba i da to na nesto lici, da ima neku simetriju, oni stavili drvene klupe kao da je 43. godina..TETRAPAK je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:41Sve sto sutrebali bolidi da urade je da primaknu teren glavnoj tribini i kupe 2 nova teleskopa, jedan preko puta glavne tribine drugi iza kosa. To je sve, ali debili ni to nisu u stanju. Ne znam zasto me nasa aljkavost i nesposobnost iznenadjuje i nakon svih ovih godina. 30 godina u skenderiji ljudi nisu bili da naprave jos neki wc ili dodaju normalne teleskope iza koseva.
Upravo počinje naša utakmica, pa kome nije dosta košarke Mello je okačio link.
Argeta sponzor ko u onaj vakat.
Nisam to vidio mislio sam da je jos Free Agent pa da ce nakon EB negdje potpisati.