Jest al gubis 2 sata vremena u jednom pravcu. Ovo su direktni letovi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:57Isplativija je opcija onda Sarajevo-Varšava-Riga. Povratni letovi izađu oko 750-780 marakajasko_juve je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:55Iz Budimpeste povratna karta 400eura. Ponedjeljak poslijepodne nazad. Karta za tekmu min 80eura. Prenociste 50eura.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jao... Poljska!
Jesi lud jbtQuartararo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:59Ne znamo sa koliko razlike Polska smije izgubiti. Ja bih najradije Israel realno, da im damo malo jaču šamarčinu.Homelander je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:57Ako pobjedi Belgija da li igramo protiv Slovenije ili Izraela![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Reci da nismo bolji od Poljske?!19vendetta87 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:58Plasman u cetvrtfinale je nakon Poljske.
I ti se izgleda udaras nekim zabranjenim supstancama...
Loyd , Ponitka i Solokovski,, ne vjerujem da imaju cetvrto ili peto ime koje moze se prikljuciti ovoh trojici kod Poljaka.
Tako da, hrabrom i zajednickom igrom, kao danas, pomesti Poljake!
Samo izbjeci Izrael jer onaj Avdija igra nevjerovatno dobro...
Tako da, hrabrom i zajednickom igrom, kao danas, pomesti Poljake!
Samo izbjeci Izrael jer onaj Avdija igra nevjerovatno dobro...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma jok to , možeš džaba doći sa stopom , taman da sada kenešjasko_juve je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:55Iz Budimpeste povratna karta 400eura. Ponedjeljak poslijepodne nazad. Karta za tekmu min 80eura. Prenociste 50eura.

Ovo me podsjeća kada je onaj nesretni Lumiwings počeo da leti liniju Tuzla - Geteborg , karte bile 100 eura i kažu ljudi ma jok skupo to , Zwizzair letio za 30 ojri

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Ima par ovi budala kvare svaku temu.Prvo pljuju a onda ko sprdaju se ,popucali od muke što smo pobjedili .
Protiv Francuske...Homelander je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:57Ako pobjedi Belgija da li igramo protiv Slovenije ili Izraela
- svrakino1921
- Kontakt:
Čarter let (eng. charter let) je specijalno organizovan vazdušni prevoz koji ne spada u redovne linijske letove aviokompanija, a zakupuje ga isključivo jedan organizator (poput turističke agencije, korporacije ili sportskog tima) za potrebe prevoza putnika i/ili tereta, a ne prodaju pojedinačnih karata.
Glavne karakteristike čarter letova:
Vanredna linija:
Ovo su letovi van redovnog rasporeda aviokompanija, prilagođeni specifičnim potrebama naručioca.
Zakup cijelog aviona:
Naručilac (organizator) zakupljuje cijeli avion, a ne pojedinačna sjedišta, čime dobija potpunu kontrolu nad letom.
Fleksibilnost:
Čarter letovi omogućavaju veću slobodu i fleksibilnost u planiranju vremena, lokacija i specifičnih zahtjeva.
Česta upotreba u turizmu:
Najčešće ih koriste turističke agencije za prevoz putnika do ljetovališta, ali i sportski timovi, korporacije, itd.
Različite namjene:
Pored prevoza putnika, čarter avioni mogu služiti i za prevoz tereta ili kao vazdušne ambulance.
Čarter je za gospodu
Za građanke i građane METROPOLE
Glavne karakteristike čarter letova:
Vanredna linija:
Ovo su letovi van redovnog rasporeda aviokompanija, prilagođeni specifičnim potrebama naručioca.
Zakup cijelog aviona:
Naručilac (organizator) zakupljuje cijeli avion, a ne pojedinačna sjedišta, čime dobija potpunu kontrolu nad letom.
Fleksibilnost:
Čarter letovi omogućavaju veću slobodu i fleksibilnost u planiranju vremena, lokacija i specifičnih zahtjeva.
Česta upotreba u turizmu:
Najčešće ih koriste turističke agencije za prevoz putnika do ljetovališta, ali i sportski timovi, korporacije, itd.
Različite namjene:
Pored prevoza putnika, čarter avioni mogu služiti i za prevoz tereta ili kao vazdušne ambulance.
Čarter je za gospodu
Za građanke i građane METROPOLE
SVI U LATVIJU!
Jos ce se sugavi Spanci izvuci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kolega, jel ti gledas sebe i kako ces proci da bi bio u Rigi ili ces muku muciti pravdanjem nekakve agencije koja je iza ugla cekala ovaj momenat i sada zeli naplatiti i zaraditi svoje ...VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:51Hahahahhaha e legenda siDrum je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:38Ko ima volje, BlaBla car i druge opcije i doci ce do Ned u Rigu za 300 eura max. I da pola dana putujes do Budima, Trsta, Trevisa ..., nađes dzabana let sto blize ako vec nije Riga.
Ja sam jedne prilike u Cet poslije podne iz Lj na vrat na nos krenuo do Amsterdama i dosao u Pet ujutro za 70 Eura.
Zrtva za podnijeti je namjeriti se. Al i ova ponuda od 1500 KM je vrijeđanje zdrave pameti.
Direktan let vs bla bla od 3 dana
Znaš i sam da let dva dana ranije ili dan nikad nije džabana , pogotovo ako je petak ili subota .
Šta misliš koliko će Centru izaći avion sa svim mogućim troškovima , kada je ova cijena vrijeđanje zdrave pameti ?
Ne zamjeram ja njima. Biznis je u pitanju, a oni se time bave. Al to ne znaci da im je cijena opravdana ili povoljna. A tek da su jedina mogucnost kako do Rige.
Rekao sam, zrtva za podnijeti je doci do Nedelje u Rigu. Al garantujem da ko hoce, nađe let u Sub iz Budima, Trsta, Trevisa ili Beca. A do tih destinacija je zna se koliko puta.
Jos tek naknadno primjetih da ova ponuda znaci i jedno presjedanje.
Nego, ko mi garantuje da cu i u tom slucaju doci na vrijeme. Mozda ta agencija ....
JURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!
-
- Kontakt:
Ajde nemoj vise i o agencijama bgt. Nije problem dati para ako ti bude fino
Sto smo mi sogurno treci ako spanija pobjedi grcku. Zatvara se krug grcka, spanija i mi sa 3-2 omjerom. Kako mi zavrsavamo na trecem mjestu?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa bolje. Ako dobiju idu na našu stranu ždrijeba i igrali bi protiv njih/Litvanije/Latvije u polufinalu

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Carter koji ukljucuje presjedanje. Kako kome je to carter ...VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:56Porediš redovan let niskobudžetne kompanije i charter![]()
Spanija dobila nas i Grke, mi dobili Grke, Grci dva poraza u toj mini tabeli
Pyro is not a crime !
Ne vec poredim da se za duplo manje para moze otici u Rigu van ovog aranzmana.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:56Porediš redovan let niskobudžetne kompanije i charter![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."