Momci , perete nas opasno . Privatne poruke i nastavite da se yebete do mile volje .
Kvarite nam pobjedničku atmosferu ovdje , baš ste sebični .

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Momci , perete nas opasno . Privatne poruke i nastavite da se yebete do mile volje .
Ovo samo fizicki obracun moze rijesitiVensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:31Momci , perete nas opasno . Privatne poruke i nastavite da se yebete do mile volje .
Kvarite nam pobjedničku atmosferu ovdje , baš ste sebični .![]()
Biće da vozom fura pa mu se sve čini skupim.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:28Hajde da vidimo kako , sutra ti je već petak . Daj nam te opcije , u pola cijene .
Hahahahha , turistička agencija se uhvatila profiterstva bože sačuvaj , a čega trebaju da se prihvate molim te ?
Samo nek on izvadi pasos i neka se stavi na raspolaganje da odigra 10 minuta po utakmici u kvalufikacijama za WB...
Pa nema razloga da se trose veceras. Svakako su drugi.
Ko ima volje, BlaBla car i druge opcije i doci ce do Ned u Rigu za 300 eura max. I da pola dana putujes do Budima, Trsta, Trevisa ..., nađes dzabana let sto blize ako vec nije Riga.JHam je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:20~1000KM ti je let sa jednim presjedanjem, u subotu, 5h traje
Naveo sam vec.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:28Hajde da vidimo kako , sutra ti je već petak . Daj nam te opcije , u pola cijene .
Hahahahha , turistička agencija se uhvatila profiterstva bože sačuvaj , a čega trebaju da se prihvate molim te ?
Zasto ne bi bio dobro kad je moja repka slavila? Imali smo srece da Ptica ubada trice i da ih gadjamo 44%. Ne vidim nista pogresno u tome sto sam rekao sa su Gruzijci favoriti. Bi li su i po kladarama.231983 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:08Kako se osjecas? Vidim ne pišeš, nema te nigdje, pa samo da privjerim jesi li dobro?
Ili čekaš sutra da se malo smiriš pa da sad od Poljske praviš Tursku, a od nas Kipar?
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 25 gostiju.