Slobodno, Sarajevo ili Tuzla, te sve sto se nalazi izmedju...na ovoj relaciji najvise vremena provodim...ostavim ti broj telefona, pa dogovorimo kafu...jer imam zelju u zivo vidjeti morona ovih gabarita...Tekashi je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:58Znam da si degenerik, ali moram te upoznati da imam samo ovaj profil.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Slovenci dobili Izrael, Poljaci ce Belgiju.
Znaci Protiv Poljske. To je to?
Znaci Protiv Poljske. To je to?
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 04 sep 2025, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je vec neko o Poljskoj i sta nas ceka, da mi kopira. Ne zamjerite jer ne slijedim.
Vidim da im ovaj Loyd bas puni kos.
Vidim da im ovaj Loyd bas puni kos.
Vaya je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:01Slobodno, Sarajevo ili Tuzla, te sve sto se nalazi izmedju...na ovoj relaciji najvise vremena provodim...ostavim ti broj telefona, pa dogovorimo kafu...jer imam zelju u zivo vidjeti morona ovih gabarita...

Idi kuci, djecace.
ima tu malo i do hype-a, sad raju puca euforija, i na to je 200-300km mozda, realno direktan let, nije to ni kratak let al ono, moglo je to da bude malo jeftinije vjerovatnoVensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:55Pa buraz znaš li ti koliko košta iznajmiti avion ? I to sve organizovati u 3 dana ? De ba , ne ofiraj se ...
a i da ti odgovorim na onaj prethodni quote, tek sam se sad opet logovo pa vidim obavijest, u zadnje dvije je dobar, ostalo i nije bas pokazao da je prespreman, ali se u zadnje dvije i uozbiljio, promijenio pristup, mozda se meni to cini jer zelim stvarno da covjek izvuce max iz karijere pa i da potpise jos koji dobar ugovor u NBA, pa se uvijek nadam najboljem, ali po meni, Nurkic protiv Grcke i Gruzije >>>>>> Nurkic u ostale 3, ne gledam statisticki, jer protiv IT i SPA nase nije isla trojka pa su ga mogli dole tuci kako hoce, nego samo govorim o njegovom pristupu. Ima sad sansu aBd u UTA da izvuce jos jedan ugovor 10+, samo nek batali glupiranja i samo rad, batali prepucavanja i gluposti, ugasi drustvene mreze, pristup ko u ove dvije utakmice, ne obaziri se koliko minuta dobijas, ko igra umjesto tebe, ne glumi uvrijedjenu mladu, sve i da 5min dobije po utakmici, odradi tih 5 ko da je 5 zadnjih 4/4...
Hoce ljudi da iskoriste momentum. Realno da stave i 3000, uzimat ce ljudi.Kaunas je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:59Taman da je Doncic licno pilot puno jeVensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:55Pa buraz znaš li ti koliko košta iznajmiti avion ? I to sve organizovati u 3 dana ? De ba , ne ofiraj se ...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Belgija puni Poljake
hmmmm! Sokantno!
hmmmm! Sokantno!
Kako se osjecas? Vidim ne pišeš, nema te nigdje, pa samo da privjerim jesi li dobro?
Ili čekaš sutra da se malo smiriš pa da sad od Poljske praviš Tursku, a od nas Kipar?
STANI!
wtf Polska!
wtf Polska!

-
- Kontakt:
Dosta mi je drago ali nikako ne izlazi iz glave musa sule luka biberovic
Ali bas mi je drago i zbog johna i zbog i ovih momaka
Ali bas mi je drago i zbog johna i zbog i ovih momaka
Ubise ih belgijanci 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Realno janis i 9 panjeva, dobro ikako prodju
- Hrammm1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Hrammm1921
- Kontakt:
Grcka nema nikakve sanse protiv Turske-Njemacke-Srbije, ubice ih dvocifrenom razlikom svaka od pomenutih
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Grčka je na našoj strani ždrijeba (ako dobije večeras) i igrat će u polufinalu protiv nas, kad mi izbacimo Tursku. Ne igraju oni sa Njemačkom/Srbijom do finala.Hrammm1921 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 21:16Grcka nema nikakve sanse protiv Turske-Njemacke-Srbije, ubice ih dvocifrenom razlikom svaka od pomenutih
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 04 sep 2025, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Boze sacuvaj, odmah se prifatili profiterstva.
Znaci, garantujem da se moze do Ned doci do Rige, srediti bilo sta za prespavati i kupiti kartu za barem pola navedene cijene.
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 04 sep 2025, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Evo, vraca se Poljska
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, JHam, lumani, N3R3D i 66 gostiju.