Kakva je ovo cijena jel to uracunat i smjestaj do finala.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Kakva je ovo cijena jel to uracunat i smjestaj do finala.
Sve sto si napisao - stoji...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:21Ja mislim da bi se mi u kompletnom sastavu, jakim pripremama i ovako racionalnom igrom mogli potuci sa svima, ako cemo realno.Ni od koga ne bi imao strah, jer imas 10 igraca u rotaciji.Mislim da bi prolaz bio osiguran i prije zadnje tekme.Vaya je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:10Jeste sreca upravo tako, jer da je Janis igrao, mi bi izgubili od Grcke...ali isto tako, da smo mi imali Musu i Castanedu zdrave i u formi, ja ruku dajem da bi bili u stanju uzeti ovakvu Spaniju ili Italiju, mozda bih se usudio da kazem cak i obje utakmice...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:00
I ovo je sasvim realan komentar.Da se grci nisu odlucili igrati matematike i potcjenjivanja, mi bi, vjerovatno, veceras isli kuci.
Jednom se i nama otvorilo, pa su sad svi pametni i svi su ovo ocekivali.
Medjutim, ipak su momci trebali dobiti i tu tekmu, a i ovu danas i za to im treba skinuti kapu.Sad se cak otvara put i za nesto vise.
Pobjeda protiv Grcke je je bio splet okolnosti, ali to vjerujem da je Bozija "pravda" za sve **** baksuzluke na podljednjih 5 prvenstava... Danasnja utakmica je pokazala da i ovako desetkovan tim, ima solidnog kvaliteta i da su u stanju odigrati kvalitetnu kosarku...
To sam i pisao prije pocetka priprema i prije svih problema.
Opet kazem, konacno je i nas nesto pogledalo, jer sam uvijek vjerovanja da ti se u sportu nesto zasluzeno vrati.Doduse, nakon tekmi sa Italijom i Spanijom, a znas da ides na Grcku koja je dominirala, nisam ocekivao da ce to biti ove godine.![]()
Nebitna utakmica, Poljska je druga.
Pa buraz znaš li ti koliko košta iznajmiti avion ? I to sve organizovati u 3 dana ? De ba , ne ofiraj se ...
Idealno.
Dragi Tekashi, sa 6 profila pises...opusti se, gledaj kosarku i uzivaj...
6.august 2025 godine!Iniesta12 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:21Ko je rekao da Spanija ne smije ispasti?TripleThreat je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:44Ključno je da dobiju Gruziju u prvoj. Da ne dođu onda naelektrisani protiv nas nakon poraza![]()
![]()
Bolje za nas da Španija dobije, nama lakši put do finalaVensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:51Volio bih i da Gruzijci prođu , najviše zbog Džileta ali i danas su se momački potukli sa nama , bez ijedne provokacije i incidenta na kraju ruku pružili
Naravno plus da španska ****.a odlepršaju![]()
Znam da si degenerik, ali moram te upoznati da imam samo ovaj profil.Vaya je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:56Dragi Tekashi, sa 6 profila pises...opusti se, gledaj kosarku i uzivaj...
I ne zaboravi redovno kupovati terapiju, jer koliko god da kosta - vjeruj mi da nije skupa...![]()
Taman da je Doncic licno pilot puno jeVensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:55Pa buraz znaš li ti koliko košta iznajmiti avion ? I to sve organizovati u 3 dana ? De ba , ne ofiraj se ...
Treba mu izrentati auto pa nek vidi da će ga tu negdje doći s ovom cijenom. Gorivo, putarine, smještaj, hrana plus najam auta.VensanKasel je napisao/la: ↑04 sep 2025, 20:55Pa buraz znaš li ti koliko košta iznajmiti avion ? I to sve organizovati u 3 dana ? De ba , ne ofiraj se ...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.