Oprosti, selektore.
Adis Bećiragić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Adis Bećiragić
Ma brate, kakva rotacija, ko god da je dosao umjesto njega, igrao bi jedino protiv Kipra.
Vidis da ni Penava nije dobio minute danas, nakon dobre partije protiv Grcke, a da dobije neka potencijalna zamjena Halilovića.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
R pae: Adis Bećiragić
Milijardu posto bi ispali sa bilo kojim drugim selektorom, pa vi kako hoćete.
Ne može sa ovom ekipom koja je čitavu karijeru provela kao simbol post-ratne BiH, od problema u njihovim karijerama preko nefunkcionalnosti saveza i košarke općenito, nikad kliknuti hladni profesionalac kako može kliknuti Adis.
Ne može sa ovom ekipom koja je čitavu karijeru provela kao simbol post-ratne BiH, od problema u njihovim karijerama preko nefunkcionalnosti saveza i košarke općenito, nikad kliknuti hladni profesionalac kako može kliknuti Adis.
Zadnja izmjena: izdzezveubrazil, dana/u 04 sep 2025, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka cast danas i na vodjenju i na pripremi utakmice
Re: R pae: Adis Bećiragić
Tako je, ADIS je najbolji selektor ikad...izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 sep 2025, 16:34Milijardu posto bi ispali sa bilo kojim drugim selektorom, pa vi kako hoćete.
Ne može sa ovom ekipom koja je čitavu karijeru provela kao simbol post-ratne BiH, od problema u njihovim karijerama preko nefukcionalnosti saveza i košarke općenito, nikad kliknuti hladni profesionalac kako može kliknuti Adis.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Izvini bekire, ovo danas teško da se moglo bolje voditi
KRALJ, GOSPODIN, MAESTRO, BABO, CAR, ŠEJH, DOKTOR NAUKA, REIS
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Za sve koji su ga pljuvali: Oni ti ga puse Adiseeeee, Adiseeeeee.
HEROJ!
-
- Kontakt:
Oprosti nam sejh Azize volimo teee
-
- Kontakt:
Samo cu citirati sam sebe , vrijednonje ponovitiMostarNeretva je napisao/la: ↑03 sep 2025, 18:28Treba skinuti kapu ovom covjeku, ima ogromnu energiju, zna ispravan put i posteno radi posao
Sagnite mu se, neznalice!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Treba biti trener KK Bosna. Zasluzio je to.
Adisov poraz 100% ali za prolaz grupe svaka čast
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Izvukao maksimum iz ekipe 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Eto on je kriv sto ti bekovi ne mogu pogoditi otvoren sut citavo drugo poluvrijeme i sto si na 50% slobodnih bacanja. Ja povlacim sve sto sam ga kritikovao. Pokazalo se da imamo 3 igraca u ovoj reprezentaciji, ostalo su neinteligentni chokeri. Tako da ovo sto je postigao je za ustat pa reci. Nije njegova krivica ni 1%.
Vec sada krenuti u proces prosirivanja rostera za naredne akcije.Zahvaliti se Halilovicu,Lazicu-ukoliko planira3×3, igracima koji nisu htjeli doci na pripreme tj.kum Delalic,Gutic,Sikiras....Krenuti po neke nove igrace Mutic,Maric,Popovic,Pjanic itd.i time izbaciti dodatni skart Sejfica,Loncara,Arslanagica.
Nemas mu sta reci danas iskreno. Bezmudost igraca, kao i losa slobodna. S njegove strane je sve odlicno odradjeno. Dok se nije primicao kraj utakmice, sasvim dobro smo izgledali. Takodjer je i pravovremene time oute uzimao i odmah nakon njih se ponovo odvojimo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako ti moram objasnjavati zasto je njegov poraz, prestani pratiti košarku.Bejker je napisao/la: ↑07 sep 2025, 13:20Eto on je kriv sto ti bekovi ne mogu pogoditi otvoren sut citavo drugo poluvrijeme i sto si na 50% slobodnih bacanja. Ja povlacim sve sto sam ga kritikovao. Pokazalo se da imamo 3 igraca u ovoj reprezentaciji, ostalo su neinteligentni chokeri. Tako da ovo sto je postigao je za ustat pa reci. Nije njegova krivica ni 1%.
Ko je očekivao da cemo trojku drzati na 60% taj veze sa kosarkom nema a ti si izgleda takav.
Penava ni sekunde u drugom, Atica nigdje, a Johny forsiran dok nije crko.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.