BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Edin u ovom zadnjem javljanju naglasava da smo u stanju igrati brze od njih. Istina, ali je pitanje koliko smo pametni i iskusni da iskoristimo tu prednost. Protiv Spanije nas je ta zurba kostala, a i u prvoj cetvrtini protiv Grcke. Naravno da treba iskoristiti priliku kad se ukaze, ali po svaku cijenu ici da zavrsavas napade sto ranije - to bi moglo biti pogubno po nas.
Ja koliko sam vidio gruzijci se jako sporo vracaju u odbranu.Treba im trcati u ledja ali isto tako mi smo jako losi u tomeGhuraba je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:46Edin u ovom zadnjem javljanju naglasava da smo u stanju igrati brze od njih. Istina, ali je pitanje koliko smo pametni i iskusni da iskoristimo tu prednost. Protiv Spanije nas je ta zurba kostala, a i u prvoj cetvrtini protiv Grcke. Naravno da treba iskoristiti priliku kad se ukaze, ali po svaku cijenu ici da zavrsavas napade sto ranije - to bi moglo biti pogubno po nas.

- invincible1921
- Kontakt:
Mislom da ce utakmica biti izuzetno teska..da ce sve vise svesti na ko ima manje gresaka i vise koncentracije nego li na neke takticke zamisliMElloo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:48Ja koliko sam vidio gruzijci se jako sporo vracaju u odbranu.Treba im trcati u ledja ali isto tako mi smo jako losi u tomeGhuraba je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:46Edin u ovom zadnjem javljanju naglasava da smo u stanju igrati brze od njih. Istina, ali je pitanje koliko smo pametni i iskusni da iskoristimo tu prednost. Protiv Spanije nas je ta zurba kostala, a i u prvoj cetvrtini protiv Grcke. Naravno da treba iskoristiti priliku kad se ukaze, ali po svaku cijenu ici da zavrsavas napade sto ranije - to bi moglo biti pogubno po nas.![]()
=\_1921_/=
Joj ja nikako ne volim kad žurimo, ne znamo brate trčati nikako. A da ne pričam koliko smo neprecizni s onim loptama preko cijelog terena. Kad je pekjučer Roberson proda kad se utakmica lomila, 'sovo sam ko vlah.Ghuraba je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:46Edin u ovom zadnjem javljanju naglasava da smo u stanju igrati brze od njih. Istina, ali je pitanje koliko smo pametni i iskusni da iskoristimo tu prednost. Protiv Spanije nas je ta zurba kostala, a i u prvoj cetvrtini protiv Grcke. Naravno da treba iskoristiti priliku kad se ukaze, ali po svaku cijenu ici da zavrsavas napade sto ranije - to bi moglo biti pogubno po nas.
Gledam malo rezultate Gruzije i ono sto mogu uocit:
1. Malo primaju koseva, vjerovatno jaka odbrana i spora igra
2. Pobjeda nad Spanijom je im bas bio dobar dan. Spanija sutala 7 od 32 za 3, i 6 od 13 slobodnih bacanja. Uz to Gruzija je imala jako puno slobodnih bacanja, 26.
Ne treba se bojati. Ne treba ni podcijeniti. Igrati nasu igru. Zavisi sve kome ce biti dobar dan sa sutevima. Ako nas bude trica slusala i budu pogadjali slobodno dobivamo ih 10 razlike. Obratno ako bude, gubimo 10 razlike. To je moja subjektivna prognoza
1. Malo primaju koseva, vjerovatno jaka odbrana i spora igra
2. Pobjeda nad Spanijom je im bas bio dobar dan. Spanija sutala 7 od 32 za 3, i 6 od 13 slobodnih bacanja. Uz to Gruzija je imala jako puno slobodnih bacanja, 26.
Ne treba se bojati. Ne treba ni podcijeniti. Igrati nasu igru. Zavisi sve kome ce biti dobar dan sa sutevima. Ako nas bude trica slusala i budu pogadjali slobodno dobivamo ih 10 razlike. Obratno ako bude, gubimo 10 razlike. To je moja subjektivna prognoza
-
- Kontakt:
Ma Grčka će pobjediti Španiju i prolazi Gruzija s porazom dalje.
Jesmo li spremni???
Idemoo hrabro!

Idemoo hrabro!
Gazi Bosno Gazi 

- akisarajevo92
- Kontakt:
kolegi Hadzicu nije engleski puno bolji od kolege Vugdalica
Don't believe the hype.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Jel nema na Areni ?
Ma dobri smo mi u tome kad je protivnik Bugarska ili kad vec nabijemo 15 razlike.MElloo je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:48Ja koliko sam vidio gruzijci se jako sporo vracaju u odbranu.Treba im trcati u ledja ali isto tako mi smo jako losi u tomeGhuraba je napisao/la: ↑04 sep 2025, 12:46Edin u ovom zadnjem javljanju naglasava da smo u stanju igrati brze od njih. Istina, ali je pitanje koliko smo pametni i iskusni da iskoristimo tu prednost. Protiv Spanije nas je ta zurba kostala, a i u prvoj cetvrtini protiv Grcke. Naravno da treba iskoristiti priliku kad se ukaze, ali po svaku cijenu ici da zavrsavas napade sto ranije - to bi moglo biti pogubno po nas.![]()

-
- Kontakt:
Semir Mustafic na N1 televiziji opisao Gruzijce bas onako kako si ih ti jutros predstavio.
Yebo me svak' ako nije citao forum.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ima naravno, evo počeo prilog

Kaže mu neki navijač "hvala kolega Adise"akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:21kolegi Hadzicu nije engleski puno bolji od kolege Vugdalica

-
- Kontakt:
Na kojem prenosu komentariše Edin? Ne mogu ponovo da slušam ovo na sport klubu...
ArenaSport1bordobijelisampion je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:31Na kojem prenosu komentariše Edin? Ne mogu ponovo da slušam ovo na sport klubu...
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
- Kontakt:
neko link???juka55 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:34ArenaSport1bordobijelisampion je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:31Na kojem prenosu komentariše Edin? Ne mogu ponovo da slušam ovo na sport klubu...
Moja preporuka ako ste pretplatnik BHTelecoma aktivirajte MojaWebTV, povoljno je, a imate arenu tu. Ne štopa ništa, perfektno je. Usput imate ostali pristup svim kanalima
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Mislim da ne postoje bolji navijaci od nasih. Gdje god da se igra, koji god sport, uvijek ce biti dobar broj nasih. Taman da je na Antartiku.
Sretno momci

Sretno momci

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Hvala ti bratejuka55 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:34ArenaSport1bordobijelisampion je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:31Na kojem prenosu komentariše Edin? Ne mogu ponovo da slušam ovo na sport klubu...

Izgleda da sam onda sudjen na slavlje svakog koša Gruzije na sport klubu
Samo da Roberson danas bude onaj pravi,makar 5 trica nek ubaci bice dobro
Ja vise strahujem od slobodnih bacanja,nego od bilo cega drugog

Ja vise strahujem od slobodnih bacanja,nego od bilo cega drugog

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: b00t, costacurta08, Cwirek, Dinhooo, Evander, GeriOldman, Google Adsense [Bot], juka55, Kaunas, Pensioner26, Sveti, TripleThreat i 59 gostiju.