mislim da je ovo samo online, ali ovo je direktno od prozivođaćaGoldenLilies je napisao/la: ↑04 sep 2025, 09:43Hvala. Je li ovo samo online ili ima negdje u centru Sarajeva kupiti?juka55 je napisao/la: ↑04 sep 2025, 09:38https://sportify.ba/c/kosarkaski-dresov ... acije-bih/GoldenLilies je napisao/la: ↑04 sep 2025, 09:31Danas ne srljati u napadu, igrati cvrstu odbranu. Takodjer se nadati da ce nas krenuti sut s 3 p i slobodna bacanja.
PS: Da li neko zna moze li se u Sarajevu uzeti kosarkaski dres reprezentacije i koja je cijena? Hvala![]()
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ako bi naši Zmajevi uspjeli otići i korak dalje i savladati Poljsku, u četvrtfinalu bi ih čekao pobjednik duela Turska - Švedska.
Uglavnom, put do finala je takav da Zmajevi sigurno izbjegavaju reprezentacije poput Srbije, Finske i Njemačke.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Shategabri
- Kontakt:
Ako Francuzi budu prvi a Španija dobije Grčku ove 3 reprezentacije idu u njihov dio žrijeba zajedno sa Slovenijom ako dobije Izrael. Otvorilo nam se

Symbol concept store Ferhadija, znam da tu ima dresova imaju neki popust sad ali ne znam koja je cijena…GoldenLilies je napisao/la: ↑04 sep 2025, 09:31Danas ne srljati u napadu, igrati cvrstu odbranu. Takodjer se nadati da ce nas krenuti sut s 3 p i slobodna bacanja.
PS: Da li neko zna moze li se u Sarajevu uzeti kosarkaski dres reprezentacije i koja je cijena? Hvala![]()
Samo jesu ovi grci placipiccke i sad po komentarima pišu o navodno lošem suđenju i svašta nešto još
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Rukometna je, ali jaka.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
4 za nas 

-
- Kontakt:
Ko ce koga danas zgruzit?
-
- Kontakt:
pa bit ce +10, i na kraju da se svi iznerviraju zavrsit ce +4DjaniTarik je napisao/la: ↑04 sep 2025, 11:52
kakav 4 za nas nemamo mi za to smrinernost izvuci ili + 10 ili nista nismo mi te hladne glave da u zavrsnici nesto uradimo

-
- Kontakt:
Upravo to ili dobijamo da nas sve ide i da igramo fenomenalnu utakmicu ili gubimo da se bukvalno sve raspadne i da ne moze niko ni zicer ni slobodno pogodit kod nas nema izmedju tj. da odigramo solidno i da nekako dobijemoDjaniTarik je napisao/la: ↑04 sep 2025, 11:52
kakav 4 za nas nemamo mi za to smrinernost izvuci ili + 10 ili nista nismo mi te hladne glave da u zavrsnici nesto uradimo
Hop Hop idemo ka Dvorani
Javim nesto ako cujem

Javim nesto ako cujem

zena i ja upoznali amidzica sengelije.. nije dobra situacija.. jos tlak visok.. popio je neke tablete ali nije preporuceno igrati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.