Bilo koja povreda osjetit ce se.
Kompletni smo jaki.
Transfer rok smijurija. Sjetite se klupe Cou, Pera itd, gledajte sada klupu, 16godisnjak na klupi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma jasno mi je da se igrač k'o što je Sir dovodi jednom u deceniji, ako i tad. Olise nije taj. U momentu dovodjenja on nije bio ta "roba". Naša sreća što je proigr'o i to na onom levelu kakav niko od nas nije mog'o ni da zamisli.armando je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:40Centre, ne može svake godine kapitalac, a mislim da nema ni potrebe. Lani Olise, preklani Kejn...
Slupano hićme para u odbranu i sami smo potvrdili da imaju fetiš na stopere.
I opet će tu biti bauštela, kao što vidim da će Upa ucjenjivati klub ili već ima predugovor sa nekim klubom. Da je usko vezan i da nije plaćenik dogovorio bi se sa klubom oko produžetka prije ulaska u zadnju godinu ugovora.
Sve su to udarci koji klub mora trpiti. I kad pomisle da su tu stranu terena završili na neko vrijeme, ispostavi se da nisu.
Ekipa ni prošle sezone nije imala puno vise igrača na raspolaganju. Za igrače koji su otišli, dovele su se zamjene, ostaje pitanje da li su adekvatne ali to će teren pokazati.
Da, zaboravim naglasiti da u vrijeme transfera nije bio taj rang. Postaće, po svemu sudeći. Morićemo mi brigu kako da Olisea zadržimo.Centre forward je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:05Ma jasno mi je da se igrač k'o što je Sir dovodi jednom u deceniji, ako i tad. Olise nije taj. U momentu dovodjenja on nije bio ta "roba". Naša sreća što je proigr'o i to na onom levelu kakav niko od nas nije mog'o ni da zamisli.armando je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:40Centre, ne može svake godine kapitalac, a mislim da nema ni potrebe. Lani Olise, preklani Kejn...
I opet će tu biti bauštela, kao što vidim da će Upa ucjenjivati klub ili već ima predugovor sa nekim klubom. Da je usko vezan i da nije plaćenik dogovorio bi se sa klubom oko produžetka prije ulaska u zadnju godinu ugovora.
Sve su to udarci koji klub mora trpiti. I kad pomisle da su tu stranu terena završili na neko vrijeme, ispostavi se da nisu.
Mislim da sam već pisao. Mi nismo riješili strukturne probleme. Šta smo to uradili u odbrani i sredini terena? Jedno veliko ništa .
Velika bi sreća bila da je naš Upa dogovorio nešto. Tušnut' ga na Otok, jer je lahko uklopljiv sa tamošnjim krkanima.
Kakav je, ispunio bi Halidu želju i posl'o Cvijetina na magnetnu rezonancu.
Kako bi bilo lijepo da je Škrtel još uvijek u Liv, osluškivo bi redovno radosne vijesti sa treningaCentre forward je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:05Kakav je, ispunio bi Halidu želju i posl'o Cvijetina na magnetnu rezonancu.
Ili Dani Ager recimo.Dilah je napisao/la: ↑04 sep 2025, 04:09Kako bi bilo lijepo da je Škrtel još uvijek u Liv, osluškivo bi redovno radosne vijesti sa treningaCentre forward je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:05Kakav je, ispunio bi Halidu želju i posl'o Cvijetina na magnetnu rezonancu.Neće Upa, on je dobroćudan, jedino ponekad ima problem sa kontrolisanjem snage, prije bi ga Tah okreno.
Po meni najtalentovaniji igrač svijeta na toj poziciji, ali može propasti u Liv, morao je u Bayern. Trenutno je najslabija karika u Liv sredini, tim je uistinu imao sreće pa ih to nosi. Ali sa druge strane ako Slot to posloži za par mjeseci mogu biti stroj sa njim kao dirigentom dok ga neko ne pošalje na tu magnetnu, a hoće ABD.Centre forward je napisao/la: ↑04 sep 2025, 11:23
Šta misliš, onako bez zayebancije, hoće li Cvijetin biti, pa kazaćemo, Liverpoolov Eden Hazard ? Ono, da ponese tako jedan veliki, moćan tim, na svojim ledjima.
Ili, da će završit' k'o npr. Havertz ?
Ne kontam odakle toliki pesomizam, mi sigurno imamo najači napadački potencijal u Evropi sa Olise, Kane, novi - stari Gnabri (iz najboljih dana, a tu je trojka Klauzula, Diaz, Dzeki… pa bekovi kiji priskaču Davies i Laimer. Kimich takodje igra odlično Noyer još uvijek iznad prosjeka po čemu su to ti pomenuti luzeri bolji??? PSG je puko, nejaki Arsenal i dalje kaska, Chelsa posle duže vremena ima hemiju, ali ništa vauuuu. Najmanje medju 4-5 favorita smo i zavisi kako će se okrenuti stvari.
I nećemo rješiti te probleme iz više razloga:Centre forward je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:05Ma jasno mi je da se igrač k'o što je Sir dovodi jednom u deceniji, ako i tad. Olise nije taj. U momentu dovodjenja on nije bio ta "roba". Naša sreća što je proigr'o i to na onom levelu kakav niko od nas nije mog'o ni da zamisli.armando je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:40Centre, ne može svake godine kapitalac, a mislim da nema ni potrebe. Lani Olise, preklani Kejn...
Mislim da sam već pisao. Mi nismo riješili strukturne probleme. Šta smo to uradili u odbrani i sredini terena? Jedno veliko ništa .
Velika bi sreća bila da je naš Upa dogovorio nešto. Tušnut' ga na Otok, jer je lahko uklopljiv sa tamošnjim krkanima.
Kakav je, ispunio bi Halidu želju i posl'o Cvijetina na magnetnu rezonancu.
Nije pesimizam nego realnost, pratim Baju stvarno dugo vidim sta se desava i vidim da ide u losem smjeru...arsenal i psg su stvarno prejaki i mislim da ce nas natamburati...volio bi da grijesimDilah je napisao/la: ↑04 sep 2025, 13:32Ne kontam odakle toliki pesomizam, mi sigurno imamo najači napadački potencijal u Evropi sa Olise, Kane, novi - stari Gnabri (iz najboljih dana, a tu je trojka Klauzula, Diaz, Dzeki… pa bekovi kiji priskaču Davies i Laimer. Kimich takodje igra odlično Noyer još uvijek iznad prosjeka po čemu su to ti pomenuti luzeri bolji??? PSG je puko, nejaki Arsenal i dalje kaska, Chelsa posle duže vremena ima hemiju, ali ništa vauuuu. Najmanje medju 4-5 favorita smo i zavisi kako će se okrenuti stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.