Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li vjerujete u Kloppa i rebuilding?

1. Da
54
53%
2. Ne
47
47%

Ukupno glasova: 101

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2025, 09:07

Ide dogodine Olise 100, Wharton 126 da se skine rekord opet :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 sep 2025, 09:11

Kad Liverpool kupuje onda su pretplaceni igraci i to sve vidim od drugih navijaca, kad oni trose to je dobro onda.
Odlican transfer rok, zalim samo za Guehiom ali vjerujem da ce doco na zimu ili ljeto
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2025, 09:19

fukara87 je napisao/la:
02 sep 2025, 09:11
Kad Liverpool kupuje onda su pretplaceni igraci i to sve vidim od drugih navijaca, kad oni trose to je dobro onda.
Odlican transfer rok, zalim samo za Guehiom ali vjerujem da ce doco na zimu ili ljeto
Ja sam jutros na redditu pročitao da smo trebali biti fer i platiti 150 i 40 miliona da se Newcastle i Palace ne uvrijede :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 02 sep 2025, 09:53

I am not gay but i want to live in a log cabin in the woods with Dominik Szoboszlai. We won't ever have sex, but there will be a simmering erotic undercurrent as i stand in the kitchen window watching him tighten his ass as he chops wood, shirtless, sweat pouring off his body. I'll run upstairs and masturbate, the entire time forcing myself to think of women while my thought drift back to Toledo. I won't be able to climax and i'll eventually go back downstairs, angry. Sometimes we will look across the table and catch each other's eyes and in that second anything is possible, but we both deny ourselves and go back to what we were doing. One day one of us will die, and other will bury him outside the log cabin. Then he'll go inside, pen a brief missive to his departed friend, and commit suicife, never able to deal with life without his one true Platonic love

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 02 sep 2025, 09:57

Last time... :salut:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

jasonstatham
Kontakt:

Post Postao/la jasonstatham » 02 sep 2025, 10:16

Arvid je napisao/la:
01 sep 2025, 23:03
Gorak okus u ustim iskreno nakon ovog sa Guehijem, nmg da vjerujem koji cirkus od strane Palacea.
Baš tako. Ovo se trebalo davno završiti još odmah poslije CS-a. Ili već imati sve dogovoreno i pod kontrolom, a ne da sve zajebe neko austrijsko ****.
Konate već puca po šavovima, Leoni nema minute PL-a, igra se na 4 fronta, pa ćeš što neko reče spuštati Ryana ili uigravati Enda.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2025, 10:44

Bilo je i gorih situacija, šta ste negativni.

Konate će se dozvati, Leoni je stijena.

Idemo lagano u napad.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 02 sep 2025, 10:46

otelo je optimista, ain't looking good bruv
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2025, 12:30

Arvid je napisao/la:
02 sep 2025, 10:46
otelo je optimista, ain't looking good bruv
A kako nećeš biti. Prije deset godina ganjas neke bavlane po svijetu, niko neće da dođe, a sad dovedes svakog igrača za kojeg si pokazao interes i niko te ne odbija.

Carti
Kontakt:

Post Postao/la Carti » 02 sep 2025, 21:25

Otelo je napisao/la:
02 sep 2025, 10:44
Bilo je i gorih situacija, šta ste negativni.

Konate će se dozvati, Leoni je stijena.

Idemo lagano u napad.
ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ-ZALIMIN

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 03 sep 2025, 08:15

Sad kad je ekipa kompletirana za nastavak sezone, fakat se pitam kako to na terenu moze izgledati :| :?:

Kako od ove ekipe i ovih svih igraca napraviti starting eleven? Kad su svi zdravi i spremni za igru, mislim da je odbrana svima jasna. Sredina i napadacki dio je malo tricky sastaviti, po meni, to ce biti doooooosta fluidno tokom sezone. Sto je s jedne strane dobro, imat ces dosta rotacije, manje umora. S druge strane, mozda necemo dobro podnijeti te tranzicije, necemo imati stalnu uigranost, mozda pokojeg nezadovoljnog igraca kako sezona bude odmicala?
Definitivno je luksuz imati sve te igrace na raspolaganju, ali navelo me fakat na razmisljanje. Please hear me out:
slika

Mislim, sredina ova, racunajuci da Dom ne igra desnog beka, mora biti fiksna. Dom, Ryan i Macca su po meni tu nezamjenjivi. Uzimajuci u obzir start koji je Hugo imao, mislim da on treba da igra. Ali ne moze igrati na devetki, jer je tu sada Isak i on ce takodjer sto posto biti starter. Onda bi Hugo morao lijevo, a Gakpo vani (iako je potpisao novi ugovor prije koji dan). Salah je svakako nezamjeniv i neminovan na svojoj poziciji, on ce uvijek igrati.

STA. SA. FLORIANOM?! :D
On moze igrati umjesto Huga na toj poziciji lijevog krila, ali dosad mi nekako jos nije kliknuo u timu, a i kad bi igrao, to bi znacilo da su Hugo (€90 mil) i Cody (novi ugovor) na klupi (u ovoj postavi)

Ide AFCON u decembru (21.12.2025 - 18.1.2026), Salaha nema pitaj Boga koliko dugo, dokle ce Egipat dogurati itd. U tom slucaju, zamisljam ovakvu formaciju:

slika

Mislim da bi ovo bila veoma produktivna ekipa sa puno golova, pretpostavljam da bi Flo na ovoj false nine opciji dosta produktivan bio.

NARAVNO, ovo je sad zesce palamudjenje, uopste nisam uzimao u obzir sve silne zamjene, rotacije, mrsko mi bilo sad sve moguce kombinacije izbacivati.

Jasno je da Slot i ekipa imaju luksuz, ali i slatke muke pred sobom i bit ce definitivno interesantno gledati kako ce ekipa izgledati u nadolazecem periodu.

Sta vi kazete kako bi to moglo izgledati?

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 sep 2025, 08:57

Seksi je meni ovaj romb, ngl.

Ima čovjek toliko opcija naprijed da je sramota klupirati bilo koga, jer po svemu Slobo i Etiketa moraju igrati.

Koga god da staviš na klupi nije zaslužio :mrgreen:

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 03 sep 2025, 11:23

Ima tu dosta da se analizira ali kako god bilo prvi put mi AFCON ne predstavlja problem, naprotiv, imam osjecaj da s nekim manverima u formaciji i sastavu bi tek otkljucali najjaci potencijal, nesto slicno na grafici gore.

Bitno je imati zdrave i spremne igrace, sve ostalo ce se lagano sloziti, ova ekipa ima potencijal da dominira fudbalom kada se sagledaju sve okolnosti.

FKSLFC
Kontakt:

Post Postao/la FKSLFC » 03 sep 2025, 20:22

Pozdrav redsi novi sam pa reko da se upisem, samo cu reci brutalnu ekipu imamo za napad, na sve frontove. :ljepota:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 sep 2025, 00:05

Ofiran si Brokula
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 sep 2025, 15:30

:ljepota:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 sep 2025, 15:43

gaston je napisao/la:
04 sep 2025, 00:05
Ofiran si Brokula
:rol: :urnebes:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 04 sep 2025, 20:15

Otelo je napisao/la:
04 sep 2025, 15:30

:ljepota:
Doveli je za Isaka da stema? :salut:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 sep 2025, 22:18

Alal vera Floriane :tokralju:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 07 sep 2025, 22:23

gaston je napisao/la:
07 sep 2025, 22:18
Alal vera Floriane :tokralju:
Szobo škola :opaopa:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.