Sutra ce aBd biti vrhunac toga

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Sutra ce aBd biti vrhunac toga
Odgledah dns s Latvijom..ova ceska je gora ekipa i od kipra...mislim nije bukvalno, ali igraju sa manje volje
Ma pusti to , treba se čuvati da nas ne zatrpaju trojkama , ipak su oni trojkaška ekipa ...DamirT je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:16Sutra ce aBd biti vrhunac toga![]()
Realnost je da ispadnemo sutra. To sto ti pises je debelo iznad ocekivanja ove ekipe. Taman je to kladionica fino postavila. Gruzija je jasan favorit, ali imamo svoje sanse.alemsa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:08Rekoh da je cetvrtine finala realnost i podvig ako se sve poklopi a izgleda da jeste. No, prvo hop pa skok, Gruziju dobiti prvo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:18Računica je jasna:
Dobijamo Gruziju sutra,
Dobijamo Poljsku u 1/8,
Ispadamo od Turske u 1/4.
Po meni odličan rezultat.
Nije, rekao sam ako prodjemo grupu i izbjegnemo Francuze da se moze do cetvrtine finala i da je to mjera. I eto mozda se realizuje. Mada ova ekipa kad bi imala jos 10 utakmica u nogama bi mogla igrati sa dosta ekipa mimo ovih top 5.
Srbija koja je favorit za medalju nisu mogli parirat Turskoj zbog kratke klupe..Gruzija koja ima 2 igraca iz Nba plus Sengeliju i Baldwina realno su jaci od nas u nas prva petorka samo NurkicKajzer10 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:22Realnost je da ispadnemo sutra. To sto ti pises je debelo iznad ocekivanja ove ekipe. Taman je to kladionica fino postavila. Gruzija je jasan favorit, ali imamo svoje sanse.alemsa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:08Rekoh da je cetvrtine finala realnost i podvig ako se sve poklopi a izgleda da jeste. No, prvo hop pa skok, Gruziju dobiti prvo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 22:18Računica je jasna:
Dobijamo Gruziju sutra,
Dobijamo Poljsku u 1/8,
Ispadamo od Turske u 1/4.
Po meni odličan rezultat.
Pa ja sam rekao da su Turci top3 favorit ovdje. Sta god kazem to i dodje. Nisam ja Tripko da fulam.
.
Dje jebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:49Aleme, imaš temu Eurobasket uopšteno, tema je naša reprezentacija ovdje.
Haj mogu shvatiti da piše o Srbiji i Turskoj , ali da lik piše već 3 stranice o yebenom Houstonubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 23:49Aleme, imaš temu Eurobasket uopšteno, tema je naša reprezentacija ovdje.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, JHam, lumani, N3R3D i 67 gostiju.