E sad svi klubovi ispastaju. Gledaju otimanje Borca, uzasno ponasanje igraca istog.leo1946 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 08:29Nadji mi to skandiranje molim te ili bilo sta slicno tome. To sto vi uzimate u obzir par postova sa foruma i pripisujete to svim navijacima FK Sarajevo govori o vama koliko ste plitki. Zamisli e, sampion bio prva ekipa na tabeli. Sto niste pobjedili prije toga pa nas presli, sta je problem?zeljovolimte je napisao/la: ↑02 sep 2025, 19:37Inace savez tada olicenje postenja. A ne lopov Begic i SADASNJI clan istog Demidzic donijeli odluku koja odgovara FKS. Inace obojica bili u nekim strukturama FKS.Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:13Korona titula je čista kao suza. Sarajevo je objavilo saopštenje u kojem su rekli da su za nastavak prvenstva, dakle nisu cmizdrili "mi smo prvi nećemo više da igramo". To što je savez odlučio je isključivo zbog finansijskih razloga, mislite da bi sve ekipe u ligi mogle obavljati testiranja skoro svaki dan, izolirati ekipe itd? Smarate više s tom sezonom. Da Štilić nije dobio glup žuti na derbiju koji je već bio gotov zaigrao bi protiv Veleža i mi bi na krilima njega vjerovatno pobjedili to. Šutevi su bili 24-4 koliko se sjećam, jednostavno nije išlo. Da smo pobjedili dali bi nama titulu i ne bi se žalili što je prvenstvo gotovo.
Poklopilo se da odgovara i Borcu, pa su brzo ruke pruzili.
Inace cijena toga je bila da i ovaj lazni pocasni predsjednik zamisli zamjeni Ivicu Osima.. e sad zamisli da je Begic iza kojeg nista osim kriminala i dugova nije ostalo, smjeni pokojnog i fudbalskog radnika na svjetskom nivou.
Cuj financijskog razloga. Inace savez se bas odgovorno ponasa..
Istina da je Sarajevo tad bilo ovo sto je Borac danas. Smjena vlasti u savezu se desila upravo za tu titulu.
"Bicemo prvi i kad Vico bude predsjednik", "Vico Srbine Horde su uz tebe".
Oni bili spremni i poceli slaviti titulu na treningu jer su znali odluku.
Toliko liga u Evropi, mislim da smo jedini prvaka proglasili.
To ti je ko da sad na 18 kolu zavrsis i kazes igrao svako sa svakim..
Jedini problem sto su vas sutnuli i nasli boljeg partnera u Zrinskom i tim ljudima. A bila vam je i prije njih jaka relacija sa Beusom. Pa ste se smjenjivali sa Zrinskim za tituli prvaka.
Ali boli vas **** i dalje imate jak uticaj, pusti vam Vico kakav kup, nekad sudije u derbiju. Gazda vam se ljubi i sjedi sa njim.
A da vam se moze isto bi radili, ako ne i gore. Samo sto bi tad svi mediji sutili i govorili kako ste najjaci.. obraz vas je svima poznat. "Vico Srbine.."
Vama dosta, jer od vas sve pocinje u bh fudbalu
Vico sitnijee