Adis Bećiragić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Adis Bećiragić
Raja treba realno spustiti loptu na zemlju, barem što se tiče trenera Adisa i postignutih rezultata. Jako dobra igra na prošlom Eurobasketu, solidno odigrane kvalifikacije za OI i ponovo izboren EB nakon najteže grupe koju smo mogli dobiti. Minus može biti -20 u Podgorici za kvalifikacije za SP.
Jako staložen i dobar trener, a za naš košarkaški savez najbolji u ovom trenutku kojeg možemo dobiti.
Treba biti izuzetno realan. Ja ne sumnjam ako budemo pravi i imali adekvatnu podršku na Kipru da ćemo ostvariti dvije pobjede na prvenstvu., koje bi nam omogućile dugo očekivani prolazak grupe
Jako staložen i dobar trener, a za naš košarkaški savez najbolji u ovom trenutku kojeg možemo dobiti.
Treba biti izuzetno realan. Ja ne sumnjam ako budemo pravi i imali adekvatnu podršku na Kipru da ćemo ostvariti dvije pobjede na prvenstvu., koje bi nam omogućile dugo očekivani prolazak grupe
Mi smo imali Ivanovica kao jednog od najboljih euro trenera. Imali Teletovica i Đedovica prije ostalih. Pa i tri pobjede nisu bile dovoljne.
Zadnje prvenstvo smo bili prezaljeni. Da nas sudije nisu sakatili prvu tekmu protiv Njem, prosli bi i tu grupu.
Ja nisam aman fan Adisa, al je lik odradio dobro prvenstvo i izborio jos jedno. A sada je na ispitu ...
Zadnje prvenstvo smo bili prezaljeni. Da nas sudije nisu sakatili prvu tekmu protiv Njem, prosli bi i tu grupu.
Ja nisam aman fan Adisa, al je lik odradio dobro prvenstvo i izborio jos jedno. A sada je na ispitu ...
-
- Kontakt:
Ivanović je došao zbog Teletovića i Đedovića, a na kraju mu dostupni bili Renfroe i Kikanović kao nosioci igre. Nikad nije imao priliku da iskoristi svoj trenerski potencijal.
Teletović, Đedović i ostatak klape sa 3 pobjede i 2 poraza i kartom nazad je bilo sa Petrovićem na čelu.
Adis je daleko od nekog vanredno dobrog trenera, elite, ali nije ni odgovoran za neke stvari za koje ga mnogi neosnovano krive ovdje.
Nefleksibilnost, mediokritetan skauting, (ispod)prosječan strateg i paradoksalnost/netransparentnost u izjavama su mane.
S druge strane - principijelnost u određenim stvarima, stvaranje hemije u ekipi, zalaganje, motivacija i stavka da vodi ovu reprezentaciju iz privrženosti državi, a ne kao samo jedan dodatni posao - to su mu prednosti.
Teletović, Đedović i ostatak klape sa 3 pobjede i 2 poraza i kartom nazad je bilo sa Petrovićem na čelu.
Adis je daleko od nekog vanredno dobrog trenera, elite, ali nije ni odgovoran za neke stvari za koje ga mnogi neosnovano krive ovdje.
Nefleksibilnost, mediokritetan skauting, (ispod)prosječan strateg i paradoksalnost/netransparentnost u izjavama su mane.
S druge strane - principijelnost u određenim stvarima, stvaranje hemije u ekipi, zalaganje, motivacija i stavka da vodi ovu reprezentaciju iz privrženosti državi, a ne kao samo jedan dodatni posao - to su mu prednosti.
Jos samo da nije mazga i tvrdoglav oko par nekih stvari (na primjer oko baze igraca i kreiranja rostera), imao bi prolaznu ocjenu konstantno...Drum je napisao/la: ↑21 avg 2025, 00:18Mi smo imali Ivanovica kao jednog od najboljih euro trenera. Imali Teletovica i Đedovica prije ostalih. Pa i tri pobjede nisu bile dovoljne.
Adisovo upozorenje:

Kako je pametan selektor Gurzije - Djikic.
A mi harlovinu na klupi imamo, ni za potpale nije.
A mi harlovinu na klupi imamo, ni za potpale nije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ma on je kriv sveTripleThreat je napisao/la: ↑21 avg 2025, 01:02Ivanović je došao zbog Teletovića i Đedovića, a na kraju mu dostupni bili Renfroe i Kikanović kao nosioci igre. Nikad nije imao priliku da iskoristi svoj trenerski potencijal.
Zove igrace koje ne moze koristiti, koji su van forme, koji ne igraju kosarku, koji nemaju kluba
To ne rade ni oni sto se ne razumiju u kosarku
Igra na Nurkica je trenutno nase najjace oruzje i mi to ne koristimo i konstatno nesto eksperimentisemo
Hocemo neku brzu igru, a igraci spori
Da je zvao Garzu imao bi nekog da skine teret i pomogne Nurkicu
Momak 24 godine ima i ti ga ne zovnes da se uigra, spremi za naredni ciklus
Cekas trice nekog stranca, jer vecina ostalih ne zna sutati
Mora se ulagati u domacu ligu da bi igraci,treneri repke bili bolji
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nosata ubleha.
26 mu je godina.NoDi80 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 22:50Ma on je kriv sveTripleThreat je napisao/la: ↑21 avg 2025, 01:02Ivanović je došao zbog Teletovića i Đedovića, a na kraju mu dostupni bili Renfroe i Kikanović kao nosioci igre. Nikad nije imao priliku da iskoristi svoj trenerski potencijal.
Zove igrace koje ne moze koristiti, koji su van forme, koji ne igraju kosarku, koji nemaju kluba
To ne rade ni oni sto se ne razumiju u kosarku
Igra na Nurkica je trenutno nase najjace oruzje i mi to ne koristimo i konstatno nesto eksperimentisemo
Hocemo neku brzu igru, a igraci spori
Da je zvao Garzu imao bi nekog da skine teret i pomogne Nurkicu
Momak 24 godine ima i ti ga ne zovnes da se uigra, spremi za naredni ciklus
Cekas trice nekog stranca, jer vecina ostalih ne zna sutati
Mora se ulagati u domacu ligu da bi igraci,treneri repke bili bolji
logicno da će zvati nekog ko je bar donekle dobar šuter jer nikakvog šutera nemamo,nikakvog
Zašto je zvao poveo Halilovića kad je znao da ovaj minute neće odigrati na prvenstvu?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Jer je neznalica. Samo nam jos vise suzio rotaciju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znam da nije dobar sa Sulejmanovićem i da nemamo širok kadar kvalitetnih igrača, ali morao je povest nekog zdravog. Naprimjer Delalića je mogao pozvat...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Bekire legendo. Svaka cast za namjerni raspad protiv Italije i Spanije kako bi Grci pomislili da ce nas dobiti i bez Giannisa. Tvoja pobjeda. 

- Maroon1946
- Kontakt:
Živio ti nama dugo još gospodine 

- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ček, zar nije čovjek fino na pressici sve ispričao prije 2 mjeseca, koliko već. Šta uvijek nešto glumimo oko jedne te iste tematike...
- Đedović (36g) je tražio da mu oni riješe DIPLOMATSKI pasoš, da zadrži njemački. Vjerovatno bi morao igrati sa zvjezdicom, znači eliminacija i Castanede (24g) i Garze (26g), a automatski bi izbacio Gegića ili Lazića iz rotacije. Da smo znali da će Lazić biti ovako loš možda bi to bilo prihvatljivo, ali u tom trenutku ni ja ne bih baš pristao na to.
- Sulejmanovića ganjalo pola saveza i reprezentacije. Po Adisovom čovjek NEĆE da igra (bar ne dok je ovaj selektor).
- Gordić neće da igra.
- Haris Delalić bio povrijeđen.
- Kondić bio povrijeđen.
- Drugi Delalić nema pasoš?!
...
ko je još u tom imaginarnom rosteru kog Adis "ne poziva" ostao? Ljudi neće ili ne mogu (povrede). Očito nemamo više igrača.
- Đedović (36g) je tražio da mu oni riješe DIPLOMATSKI pasoš, da zadrži njemački. Vjerovatno bi morao igrati sa zvjezdicom, znači eliminacija i Castanede (24g) i Garze (26g), a automatski bi izbacio Gegića ili Lazića iz rotacije. Da smo znali da će Lazić biti ovako loš možda bi to bilo prihvatljivo, ali u tom trenutku ni ja ne bih baš pristao na to.
- Sulejmanovića ganjalo pola saveza i reprezentacije. Po Adisovom čovjek NEĆE da igra (bar ne dok je ovaj selektor).
- Gordić neće da igra.
- Haris Delalić bio povrijeđen.
- Kondić bio povrijeđen.
- Drugi Delalić nema pasoš?!
...
ko je još u tom imaginarnom rosteru kog Adis "ne poziva" ostao? Ljudi neće ili ne mogu (povrede). Očito nemamo više igrača.
Pošteno, pa kako bude.
Kakav Delalic povrijedjen, kakav drugi Delalic i pasos...
Zasto zelis ispasti pametan, a nisi upucen i veze o zivotu nemas?

-
- Kontakt:
Halilovic je kapiten . Apsolutno opravdano sto je s ekipom, Djedovica i svi ti koji nisu tu ispricana prica 100puta . Opet nekom nije jasno sta i kako je . Delalic bi sjedio kao i Halilovic nije kvalitet da pomogne , bolje onda kapiten da je s ekipom . Podrska za selektora i ovu fantasticnu grupu igraca koji rade odlicne stvari .

Legendo, ja o sarafima, a ti o suhim sljivama...
Ubacujete se sad na ove teme, pametujete i komentarisete igrace, a pola njih ni na slikama ne biste prepoznali. Da ne pricam koliko pojma nemate o njihovim karakteristikama. Ni ja ne pratim klupski fudbal vec 10+ godina i zato ne trabunjam na tim temama o Realu, Bayernu, Cityju i njihovim igracima.
Ubacujete se sad na ove teme, pametujete i komentarisete igrace, a pola njih ni na slikama ne biste prepoznali. Da ne pricam koliko pojma nemate o njihovim karakteristikama. Ni ja ne pratim klupski fudbal vec 10+ godina i zato ne trabunjam na tim temama o Realu, Bayernu, Cityju i njihovim igracima.