ako svedska neizgubi as jedno 90 koseva daTekashi je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:23Crnogorci idu kuci.DjaniTarik je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:21valjda ako sve tri budu imale po jednu pobjedu ide se na kos razliku koja ide cg u favor???
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: BiH na Eurobasketu 2025
gleda se ukupna kos razlika, a tu je Svedska na -12, Crnogorci -77 i GB -130DjaniTarik je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:21valjda ako sve tri budu imale po jednu pobjedu ide se na kos razliku koja ide cg u favor???
Gleda se ukupna kos razlika al samo izmedju te 3 ekipe.JHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:24gleda se ukupna kos razlika, a tu je Svedska na -12, Crnogorci -77 i GB -130DjaniTarik je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:21valjda ako sve tri budu imale po jednu pobjedu ide se na kos razliku koja ide cg u favor???
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne daj Bože da se nama desilo ovo, pao bi forum od psovki i uvreda Nurkiću i ostalima, Ivana Marić, Konaković i ostali bi iz.drkali na Twitteru a Klix bi bio kompletan ispunjen nekim stvarima napokon koje nisu Dodick i AV.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Je li neko zna sta je sa Halilovicem, hoce li zaigrat uskoro? Vjrv je neko pisao vec al mrsko mi citati dalje
-
- Kontakt:
Po tvojoj logici onda Dončić do ovog ljeta ispade najveći neprofesionalac, a lik top 5 igrač svijeta trenutnoJHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:21onda je do mene, ja na neprofesionalizam gledam drugacije, npr. Jamal Murray koji svake sezone dodje nespreman, pa zbog tog zaradi x sitnih povreda kroz sezonu, pa onda u PO udje polu zdrav, ili MPJ koji ubi pare, bio mega talenat, ali zbog nerada nije nista drugo do igrac koji moze zabiti trojku ako na drugoj strani nije igrac koji igra fizicki jaku odbranu...eto samo par igraca koji su po meni neprofesionalni, u ekipi koju pratim preko 20 godina, da ne bude da samo hejtam Nurkica jelTripleThreat je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:18Sve i da hipotetički uzmemo da je do njega to što nije enormno napredovao, a nije, zbog povreda, opet to nije neprofesionalizam, nego čista želja za napredovanjem, nedostatak pobjedničkom mentaliteta recimo, mamba mentality ako hoćeš. Neprofesionalizam je skroz nešto drugo. Neprofesionalizam je kad cijelu karijeru staviš na upitnik kao npr. Beasley što je uradio.JHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:06
ima i tog, ali opet ne mozes mi reci da je profesionalno da ti kao centar ne pokusas bar ubaciti u repertoar dodatnih stvari u igri oko kosa, da ti se sve skoro svodi na bacanje lopte kamena s ramena, da na pripreme repke dolazis nespreman totalno..to sto je on i takav nespreman nama trenutno najbolji igrac vise govori o stanju kosarke u drzavi nego o njegovom profesionalizmu![]()

Jbt ljudi prođoše s jednim pobjedom, nama ni dvije nisu dovoljne. A nekad nam ni tri nisu bile dovoljne. To je najeklatantniji primjer koliki smo baksuzi.
Pa da se ne proziva jos vise zbog glupe odluke da ne zove Garzu.
Inace, poluprofesionalac ce biti glavni razlog ispadanja protiv Gruzije. Ocekujem tesku pljuvacinu nakon meca.

-
- Kontakt:
Ne gleda se ukupna nego mini tabela Švedska,Cg, Britanija . Svedi najbolji zbog kos razlike i to medjusobne .JHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:24gleda se ukupna kos razlika, a tu je Svedska na -12, Crnogorci -77 i GB -130DjaniTarik je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:21valjda ako sve tri budu imale po jednu pobjedu ide se na kos razliku koja ide cg u favor???
-
- Kontakt:
Garza nije u sastavu zbog zvjezdice i zato sto smo stranca traziili vanjskog igraca .Masqareda je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:28Pa da se ne proziva jos vise zbog glupe odluke da ne zove Garzu.
Inace, poluprofesionalac ce biti glavni razlog ispadanja protiv Gruzije. Ocekujem tesku pljuvacinu nakon meca.![]()
pa da je bio profesionalan zadnjih godina nije, ali on je talenat levela Jokica, koji je isto imao sezona gdje dodje zapusten, profesionalizam nema nista sa statistikom i igrom, neko moze jesti hamburgere u toku utakmice ko Joel Embiid i zajebavat se, pa opet da isporuci 30+, dok neko mora da se porodi da ima statistiku solidnog igraca, ali to nema veze sa profesionalizmom i pristupom, to je vec do talenta jbgTripleThreat je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:27Po tvojoj logici onda Dončić do ovog ljeta ispade najveći neprofesionalac, a lik top 5 igrač svijeta trenutnoJHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:21onda je do mene, ja na neprofesionalizam gledam drugacije, npr. Jamal Murray koji svake sezone dodje nespreman, pa zbog tog zaradi x sitnih povreda kroz sezonu, pa onda u PO udje polu zdrav, ili MPJ koji ubi pare, bio mega talenat, ali zbog nerada nije nista drugo do igrac koji moze zabiti trojku ako na drugoj strani nije igrac koji igra fizicki jaku odbranu...eto samo par igraca koji su po meni neprofesionalni, u ekipi koju pratim preko 20 godina, da ne bude da samo hejtam Nurkica jelTripleThreat je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:18
Sve i da hipotetički uzmemo da je do njega to što nije enormno napredovao, a nije, zbog povreda, opet to nije neprofesionalizam, nego čista želja za napredovanjem, nedostatak pobjedničkom mentaliteta recimo, mamba mentality ako hoćeš. Neprofesionalizam je skroz nešto drugo. Neprofesionalizam je kad cijelu karijeru staviš na upitnik kao npr. Beasley što je uradio.![]()
![]()
-
- Kontakt:
I taj primjer jednog i drugog dođe na trening kamp na vrijeme, ispoštuje medije i pojavljuje se redovno na utakmicama. Ispoštovao ono što piše u ugovoru, dakle profesionalno se ponašao. To što neko drugi nije radio na sebi je više korelacija koliko će biti plaćen na sljedećem ugovoru, prije svega drugog ostalog. Znači vlastiti interes. Dok poštuje pravila, on je profesionalan. Ali hajd, da džaba ne gušimo temu off-om.JHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:31pa da je bio profesionalan zadnjih godina nije, ali on je talenat levela Jokica, koji je isto imao sezona gdje dodje zapusten, profesionalizam nema nista sa statistikom i igrom, neko moze jesti hamburgere u toku utakmice ko Joel Embiid i zajebavat se, pa opet da isporuci 30+, dok neko mora da se porodi da ima statistiku solidnog igraca, ali to nema veze sa profesionalizmom i pristupom, to je vec do talenta jbgTripleThreat je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:27Po tvojoj logici onda Dončić do ovog ljeta ispade najveći neprofesionalac, a lik top 5 igrač svijeta trenutnoJHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:21
onda je do mene, ja na neprofesionalizam gledam drugacije, npr. Jamal Murray koji svake sezone dodje nespreman, pa zbog tog zaradi x sitnih povreda kroz sezonu, pa onda u PO udje polu zdrav, ili MPJ koji ubi pare, bio mega talenat, ali zbog nerada nije nista drugo do igrac koji moze zabiti trojku ako na drugoj strani nije igrac koji igra fizicki jaku odbranu...eto samo par igraca koji su po meni neprofesionalni, u ekipi koju pratim preko 20 godina, da ne bude da samo hejtam Nurkica jel![]()
![]()
Glavni razlog sto nije pozvan Garza je navodni visak visokih igraca. Tako da se u tu pricu ne bi uklapalo da je ostavio Halilovica kuci.bordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:31Garza nije u sastavu zbog zvjezdice i zato sto smo stranca traziili vanjskog igraca .
Al eto prica se da nije odgovarao poluprofesionalcu neko bolji od njega i da je to zapravo glavni razlog sto ga Bekir nije zvao.

- VensanKasel
- Kontakt:
Yebo majku već drugi put na ovoj temi se spominje Ivana Marić , ne kontam čemu ? Ko je ona , je li bivša košarkašica , ima li kakve veze sa košarkom ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:26Ne daj Bože da se nama desilo ovo, pao bi forum od psovki i uvreda Nurkiću i ostalima, Ivana Marić, Konaković i ostali bi iz.drkali na Twitteru a Klix bi bio kompletan ispunjen nekim stvarima napokon koje nisu Dodick i AV.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije, ali toliko često piše objave za Nurkića konkretno i za reprezentaciju da bi čovjek pomislio da je Edin AvdićVensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:35Yebo majku već drugi put na ovoj temi se spominje Ivana Marić , ne kontam čemu ? Ko je ona , je li bivša košarkašica , ima li kakve veze sa košarkom ?

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma jok bezveze tv politicka analiticarka koja nekad zna botovat za trojku protiv sda, pa zivi rent free u glavama sdaovaca potpuno nebitna zenska.VensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:35Yebo majku već drugi put na ovoj temi se spominje Ivana Marić , ne kontam čemu ? Ko je ona , je li bivša košarkašica , ima li kakve veze sa košarkom ?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:26Ne daj Bože da se nama desilo ovo, pao bi forum od psovki i uvreda Nurkiću i ostalima, Ivana Marić, Konaković i ostali bi iz.drkali na Twitteru a Klix bi bio kompletan ispunjen nekim stvarima napokon koje nisu Dodick i AV.
btw da smo mi ovako ispali i trebalo bi da bude milion psovki ovo je bas sramota
-
- Kontakt:
Ona je slika građana BiH kakvih imamo i ovdje na forumu, koji pljuju vlastite reprezentativce ničim izazvani. Nešto kao ovaj sa petnaestog profila ovdje.
-
- Kontakt:
Glavni razlog je nedostatak pravog playmakera, a ne visak visokih igraca.Masqareda je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:35Glavni razlog sto nije pozvan Garza je navodni visak visokih igraca. Tako da se u tu pricu ne bi uklapalo da je ostavio Halilovica kuci.
Al eto prica se da nije odgovarao poluprofesionalcu neko bolji od njega i da je to zapravo glavni razlog sto ga Bekir nije zvao.![]()
Roberson bi dobio poziv, bez obzira na Halilovićevo stanje.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A ti hoces da kazes da bi uradio vise da je bio profesionalniji, nema veze s tim nego iskljucivo s povredama. Zvucis kao da ja kazem da je Derrick Rose bio profesionalniji da bi se vratio na MVP nivo nakon povreda, kako ce se vratiti kad je izgubio prvi korak i explozivnost. Vidis kako to zvuci da ne kazem glupo (sa oprostenjem).