Nebitna utakmica jer se pravi krug samo izmjedju CG, GB i Svedske u slucaju da izgubi CG. Isto tako ako CG dobije sad ide dalje zbog medjusobnog.
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
izvini, ali ako cg izgubi, a švedi dobiju, valjda švedi idu dalje sa 2 pobjede kao četrvti?
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Pa napredovao bi sigurno da je ostao zdrav, igrao bi u Portlandu preko 30 minuta, 20-11-5, ali sta ce kad tijelo ne moze, kad si sporiji nakon tezih povreda. Pa eto ti Odena, mega talent pa dvije sezone povreda u NBA i paljba, hrpu igraca povrede unistile, sta bi Brandon Roy bio da mu nisu otisla koljena, McGrady, YAO itd. Nisi u pravuJHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:06ima i tog, ali opet ne mozes mi reci da je profesionalno da ti kao centar ne pokusas bar ubaciti u repertoar dodatnih stvari u igri oko kosa, da ti se sve skoro svodi na bacanje lopte kamena s ramena, da na pripreme repke dolazis nespreman totalno..to sto je on i takav nespreman nama trenutno najbolji igrac vise govori o stanju kosarke u drzavi nego o njegovom profesionalizmu
Ako cg izgubi sad, Svedi idu svakako mislim.. nek neko ispravi ako grijesim al mislim da je tako
15.10.2013.
Baš tako povrede mijenaju sve!alemsa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:13Pa napredovao bi sigurno da je ostao zdrav, igrao bi u Portlandu preko 30 minuta, 20-11-5, ali sta ce kad tijelo ne moze, kad si sporiji nakon tezih povreda. Pa eto ti Odena, mega talent pa dvije sezone povreda u NBA i paljba, hrpu igraca povrede unistile, sta bi Brandon Roy bio da mu nisu otisla koljena, McGrady, YAO itd. Nisi u pravuJHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:06ima i tog, ali opet ne mozes mi reci da je profesionalno da ti kao centar ne pokusas bar ubaciti u repertoar dodatnih stvari u igri oko kosa, da ti se sve skoro svodi na bacanje lopte kamena s ramena, da na pripreme repke dolazis nespreman totalno..to sto je on i takav nespreman nama trenutno najbolji igrac vise govori o stanju kosarke u drzavi nego o njegovom profesionalizmu
SARAJEVO SIAMO NOI <3
ti hoces da kazes da je Nurkic olicenje profesionalizma? mislim, ti ocekujes i da HOU osvoji, ni tu se ne slazemo, al to je drugi par cipelaalemsa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:13Pa napredovao bi sigurno da je ostao zdrav, igrao bi u Portlandu preko 30 minuta, 20-11-5, ali sta ce kad tijelo ne moze, kad si sporiji nakon tezih povreda. Pa eto ti Odena, mega talent pa dvije sezone povreda u NBA i paljba, hrpu igraca povrede unistile, sta bi Brandon Roy bio da mu nisu otisla koljena, McGrady, YAO itd. Nisi u pravuJHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:06ima i tog, ali opet ne mozes mi reci da je profesionalno da ti kao centar ne pokusas bar ubaciti u repertoar dodatnih stvari u igri oko kosa, da ti se sve skoro svodi na bacanje lopte kamena s ramena, da na pripreme repke dolazis nespreman totalno..to sto je on i takav nespreman nama trenutno najbolji igrac vise govori o stanju kosarke u drzavi nego o njegovom profesionalizmu

upravu si, lutam ja negdje sa računicom
SARAJEVO SIAMO NOI <3
"Hoćemo li o ukupnoj karijeri Jusufa Nurkića raspravljati na temi Jusuf Nurkić ili BiH na Eurobasketu 2025? BiH na Eurobasketu 2025."
"Hoćemo li o Švedskoj, Crnoj Gori i Velikoj Britaniji raspravljati na temi Eurobasket 2025 ili BiH na Eurobasketu 2025? BiH na Eurobasketu 2025."
"Hoćemo li o Švedskoj, Crnoj Gori i Velikoj Britaniji raspravljati na temi Eurobasket 2025 ili BiH na Eurobasketu 2025? BiH na Eurobasketu 2025."
Ljudi sa jednom pobjedom prođoše dalje
-
- Kontakt:
Sve i da hipotetički uzmemo da je samo do njega to što nije enormno napredovao, a nije, nego je prvenstveno do povreda, opet to nije neprofesionalizam, nego (ne)želja za napredovanjem, nedostatak pobjedničkog mentaliteta recimo, mamba mentality ako hoćeš. Neprofesionalizam je skroz nešto drugo. Neprofesionalizam je kad cijelu karijeru staviš na upitnik kao npr. Beasley što je uradio.JHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:06ima i tog, ali opet ne mozes mi reci da je profesionalno da ti kao centar ne pokusas bar ubaciti u repertoar dodatnih stvari u igri oko kosa, da ti se sve skoro svodi na bacanje lopte kamena s ramena, da na pripreme repke dolazis nespreman totalno..to sto je on i takav nespreman nama trenutno najbolji igrac vise govori o stanju kosarke u drzavi nego o njegovom profesionalizmu
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 03 sep 2025, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Švedska prodje s 1 pobjedom .
Ma milion je nekih racunica nema ga da ne luta.

15.10.2013.
Gledaj Crnogoraca 
Pa koja je onda bila poenta lagati nakon dolaska iz Belgije da ce biti spreman za Eurobasket, a onda i dan uoci prvenstva da ce biti spreman za 2-3 dana...

onda je do mene, ja na neprofesionalizam gledam drugacije, npr. Jamal Murray koji svake sezone dodje nespreman, pa zbog tog zaradi x sitnih povreda kroz sezonu, pa onda u PO udje polu zdrav, ili MPJ koji ubi pare, bio mega talenat, ali zbog nerada nije nista drugo do igrac koji moze zabiti trojku ako na drugoj strani nije igrac koji igra fizicki jaku odbranu...eto samo par igraca koji su po meni neprofesionalni, u ekipi koju pratim preko 20 godina, da ne bude da samo hejtam Nurkica jelTripleThreat je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:18Sve i da hipotetički uzmemo da je do njega to što nije enormno napredovao, a nije, zbog povreda, opet to nije neprofesionalizam, nego čista želja za napredovanjem, nedostatak pobjedničkom mentaliteta recimo, mamba mentality ako hoćeš. Neprofesionalizam je skroz nešto drugo. Neprofesionalizam je kad cijelu karijeru staviš na upitnik kao npr. Beasley što je uradio.JHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:06ima i tog, ali opet ne mozes mi reci da je profesionalno da ti kao centar ne pokusas bar ubaciti u repertoar dodatnih stvari u igri oko kosa, da ti se sve skoro svodi na bacanje lopte kamena s ramena, da na pripreme repke dolazis nespreman totalno..to sto je on i takav nespreman nama trenutno najbolji igrac vise govori o stanju kosarke u drzavi nego o njegovom profesionalizmu

-
- Kontakt:
valjda ako sve tri budu imale po jednu pobjedu ide se na kos razliku koja ide cg u favor???
Čini se da je Halil tu zbog svlačionice i kapitenske role. To mogu da shvatim, ali vjerovatno su se mogli naći puno korisniji igrači od Hrelje i Arslanagića.
Ne ide jer jr Svedska dobila Britaniju 19 razlike.DjaniTarik je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:21valjda ako sve tri budu imale po jednu pobjedu ide se na kos razliku koja ide cg u favor???
Britaniji je danas trebalo 33 razlike da dobiju da bi prosli.
CG je trebala bilo kakvu pobjedu.
Evo rasplaka se Vucevic pred kamerama
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 03 sep 2025, 14:24, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10.2013.
Crnogorci idu kuci.DjaniTarik je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:21valjda ako sve tri budu imale po jednu pobjedu ide se na kos razliku koja ide cg u favor???
-
- Kontakt:
Švedska najbolja u tom krugu Crna Gora, V Britanija ,Švedska.DjaniTarik je napisao/la: ↑03 sep 2025, 14:21valjda ako sve tri budu imale po jednu pobjedu ide se na kos razliku koja ide cg u favor???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.