Brate ako dobijemo 3. smo ne postoji opcija da nismo..jedino da italija izgubi od kipra ..ali to se nece desit
Izbjegli smo sve u toj grupi sto se trebalo izvjegavat, dakle francuze...igramo s poljacima ako prodjemo i tjt
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Brate ako dobijemo 3. smo ne postoji opcija da nismo..jedino da italija izgubi od kipra ..ali to se nece desit
Ovo sam i sinoć slušao. Nije mi jasno kako nam rezultat nije bitan? Zašto je tako razmišljao, koja je poenta? Bio siguran da će Španije dobit Italiju ili šta? Ne kontam.Ghuraba je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:03Zaboravio sam ovo jucer spomenuti. Meni je neshvatljivo da je covjek izasao na presicu i izjavio ovakvu glupost.
"Što se tiče Džona mislim da je previše igrao večeras. Morao sam da mu dam previše minuta i bojim se da ga nisam pretrošio. Formu mu podižemo s vremenom. Ja sam pričao sa igračima, nama ovaj rezultat nije bio toliko bitan. Mislim može da bude bitan jer možemo da budemo treći, ali principijelno razmišljamo o zadnjoj utakmici tako da smo htjeli da dijelimo minute bez ozbira na rezultat međutim oni su i dalje zapeli da pobijede ovu utakmicu tako da je Atić igrao previše, mada je igrao savršeno. Previše su igrali, ali isplatilo se. Ipak čovjekovo tijelo se za 24 sata oporavi, imaćemo 48 sati", rekao je Bećiragić.
Ma jasta nego je poluprofesionalac. Samo takvi mogu ostati u NBA 10+ godina, i biti 7-8 godina u prvoj petorci jednog NBA kluba. Klasican primjer poluprofesionalizma i pokazatelj nasoj djeci kako ne trebaju da rade ako hoce da budu profesionalci i igraju ove nase aba lige i slicno, a ako hoce u tamo neku NBA treba poluprofesionalan pristup ko Nurk i bice to dobro.JHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:19a ti se vodis pisanjem novinara koji vjerovatno osim utakmice sa spanijom i ove sa grckom nisu pogledali utakmicu nurkica zadnjih godinaVensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 11:56Evo španski AS piše da je Nurkić SUPERKLASA , a imamo ovdje debila koji ga nazivaju poluprofesionalac![]()
covjek da je profesionalac, dosao bi u dosta boljoj formi, u zadnjih 10 godina pojacao bi svoj repertoar u napadu, ovako, i dalje je nas najbolji igrac, ali ne i nivo koji je mogao dostici da je manje pisao po fb i twitteru
Zar ne ide tako da bi do svijetskog preko ovog prvenstva mogli Srbi, Turci, Litvanci .... na osnovu plasmana?19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:03Znaci nista od Mundobasketa.alemsa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:57
Pa nije realno, pogledaj grupu i za SP, sa Turskom i Srbijom ali hajde to ce se proci jer 3 prolaze (otpast ce Svica) ali u sljedecoj grupi dolaze Italija i Litvanija a 3 prolaze. Znaci bit ce: Turska, Srbija, Italija, Litvanija, Island, BiH. A moglo te recimo zapasti da se krizas sa grupom gdje su Slovenija, Ceska, Estonija ili sa grupom gdje su Latvija, Poljska, Austrija. Ali ne, nego s Italijom i Litvanijom.![]()
![]()
Izuzetno tezak zrijeb ali ove kvalifikacije su dosta nezogdne jer igraci iz Nba pa cak i EL uglavnom ne igraju.Drum je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:12Zar ne ide tako da bi do svijetskog preko ovog prvenstva mogli Srbi, Turci, Litvanci .... na osnovu plasmana?19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:03Znaci nista od Mundobasketa.alemsa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:57
Pa nije realno, pogledaj grupu i za SP, sa Turskom i Srbijom ali hajde to ce se proci jer 3 prolaze (otpast ce Svica) ali u sljedecoj grupi dolaze Italija i Litvanija a 3 prolaze. Znaci bit ce: Turska, Srbija, Italija, Litvanija, Island, BiH. A moglo te recimo zapasti da se krizas sa grupom gdje su Slovenija, Ceska, Estonija ili sa grupom gdje su Latvija, Poljska, Austrija. Ali ne, nego s Italijom i Litvanijom.![]()
![]()
Bio siguran da ćemo Gruziju uzeti preko 17 razlike.edvaE2 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:10Ovo sam i sinoć slušao. Nije mi jasno kako nam rezultat nije bitan? Zašto je tako razmišljao, koja je poenta? Bio siguran da će Španije dobit Italiju ili šta? Ne kontam.Ghuraba je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:03Zaboravio sam ovo jucer spomenuti. Meni je neshvatljivo da je covjek izasao na presicu i izjavio ovakvu glupost.
"Što se tiče Džona mislim da je previše igrao večeras. Morao sam da mu dam previše minuta i bojim se da ga nisam pretrošio. Formu mu podižemo s vremenom. Ja sam pričao sa igračima, nama ovaj rezultat nije bio toliko bitan. Mislim može da bude bitan jer možemo da budemo treći, ali principijelno razmišljamo o zadnjoj utakmici tako da smo htjeli da dijelimo minute bez ozbira na rezultat međutim oni su i dalje zapeli da pobijede ovu utakmicu tako da je Atić igrao previše, mada je igrao savršeno. Previše su igrali, ali isplatilo se. Ipak čovjekovo tijelo se za 24 sata oporavi, imaćemo 48 sati", rekao je Bećiragić.
Znači Miralem otišao kao turistički vodič na Kipar
Pa baš to. Dan-dva prije na presici se cinično smijao na mogućnost da dobijemo Gruziju 18+, sutradan "nije nam bitna utakmica". Ko je lud?Nirton je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:16Bio siguran da ćemo Gruziju uzeti preko 17 razlike.![]()
I samo toj djeci jos reci da se potrude da budu preko 210 i da pozure dok je u nba centarska pozicija nikad slabija...i posto ocigledno ne citas sta se pise, nego samo da nesto kazes, evo ti jos jedan profesionalac koji je proveo preko 10 sezona u NBA, cak bio i starter https://www.basketball-reference.com/pl ... nkw01.html al mozda nisi cuo za njega jer kosarku vjerovatno samo pratis preko repke ko i ovi novinariSport90 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:11Ma jasta nego je poluprofesionalac. Samo takvi mogu ostati u NBA 10+ godina, i biti 7-8 godina u prvoj petorci jednog NBA kluba. Klasican primjer poluprofesionalizma i pokazatelj nasoj djeci kako ne trebaju da rade ako hoce da budu profesionalci i igraju ove nase aba lige i slicno, a ako hoce u tamo neku NBA treba poluprofesionalan pristup ko Nurk i bice to dobro.JHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:19a ti se vodis pisanjem novinara koji vjerovatno osim utakmice sa spanijom i ove sa grckom nisu pogledali utakmicu nurkica zadnjih godinaVensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 11:56Evo španski AS piše da je Nurkić SUPERKLASA , a imamo ovdje debila koji ga nazivaju poluprofesionalac![]()
covjek da je profesionalac, dosao bi u dosta boljoj formi, u zadnjih 10 godina pojacao bi svoj repertoar u napadu, ovako, i dalje je nas najbolji igrac, ali ne i nivo koji je mogao dostici da je manje pisao po fb i twitteru
Cuj nije profesionalac...pa u NBA da si nespreman 1% neces igrat..a lik igra 10 godina tamo..ja nmg vjeorvat sta pisu ljudi. Pa jel vi znate sta znaci biti uNBA rosteru a ne biti clan rotacije u NBA? Pa nije vam to aba liga jbt...vide da si ofalio 1% u necemu ili se zapustio odma ide analiza sta i kako i zasto.....Kako vi svijuti zamisljate nba, ono imas 10 doktora, 20 ljudi za analizu, trenere, cuda..i kao ti ces im doc nespreman i proc ispod radara..Sport90 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:11Ma jasta nego je poluprofesionalac. Samo takvi mogu ostati u NBA 10+ godina, i biti 7-8 godina u prvoj petorci jednog NBA kluba. Klasican primjer poluprofesionalizma i pokazatelj nasoj djeci kako ne trebaju da rade ako hoce da budu profesionalci i igraju ove nase aba lige i slicno, a ako hoce u tamo neku NBA treba poluprofesionalan pristup ko Nurk i bice to dobro.JHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:19a ti se vodis pisanjem novinara koji vjerovatno osim utakmice sa spanijom i ove sa grckom nisu pogledali utakmicu nurkica zadnjih godinaVensanKasel je napisao/la: ↑03 sep 2025, 11:56Evo španski AS piše da je Nurkić SUPERKLASA , a imamo ovdje debila koji ga nazivaju poluprofesionalac![]()
U pravu si gledam ako dobiju Izrael i Poljska onda se gleds omjer tri reprezentacije Francuzi mogu biti samo prvi ili treci tako da smo ih sigurno izbjegli al kazem da mi dobijemo i da nas sudije ne pokradu radi Spanijeinvincible1921 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:08Brate ako dobijemo 3. smo ne postoji opcija da nismo..jedino da italija izgubi od kipra ..ali to se nece desit
Izbjegli smo sve u toj grupi sto se trebalo izvjegavat, dakle francuze...igramo s poljacima ako prodjemo i tjt
Pa nije toliko ni los bio makar u kontekstu svog vremena, samo prvi pik pa su ocekivanja bila mnogo veca, a nurkic je za njeg hakeem. Uglavnom, mnogo ce Miljacke proteci dok ne budemo opet imali kosarkasa ko NurkicaJHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:23I samo toj djeci jos reci da se potrude da budu preko 210 i da pozure dok je u nba centarska pozicija nikad slabija...i posto ocigledno ne citas sta se pise, nego samo da nesto kazes, evo ti jos jedan profesionalac koji je proveo preko 10 sezona u NBA, cak bio i starter https://www.basketball-reference.com/pl ... nkw01.html al mozda nisi cuo za njega jer kosarku vjerovatno samo pratis preko repke ko i ovi novinari![]()
da je bio pravi profesionalac, mogao je biti 20-10 igrac, da se timovi bore za njega zbog igre a ne kao sad samo zbog ugovora da ga se moze dalje trejdat, ali jok, bolje se prepirat po drustvenim mrezama i ulizivati amerikancima![]()
to svakako, ja ne govorim da je Nurkic neka ofajla , samo da je bio profesionalniji sto se tice svega da je mogao postici dosta dosta vise u karijeri, on ako je zadovoljan, i ja sam jelBosniaBoston je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:26Pa nije toliko ni los bio makar u kontekstu svog vremena, samo prvi pik pa su ocekivanja bila mnogo veca, a nurkic je za njeg hakeem. Uglavnom, mnogo ce Miljacke proteci dok ne budemo opet imali kosarkasa ko NurkicaJHam je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:23I samo toj djeci jos reci da se potrude da budu preko 210 i da pozure dok je u nba centarska pozicija nikad slabija...i posto ocigledno ne citas sta se pise, nego samo da nesto kazes, evo ti jos jedan profesionalac koji je proveo preko 10 sezona u NBA, cak bio i starter https://www.basketball-reference.com/pl ... nkw01.html al mozda nisi cuo za njega jer kosarku vjerovatno samo pratis preko repke ko i ovi novinari![]()
da je bio pravi profesionalac, mogao je biti 20-10 igrac, da se timovi bore za njega zbog igre a ne kao sad samo zbog ugovora da ga se moze dalje trejdat, ali jok, bolje se prepirat po drustvenim mrezama i ulizivati amerikancima![]()
Mislim da to vrijedi za Olimpijske igre, ali nisam siguran.Drum je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:12Zar ne ide tako da bi do svijetskog preko ovog prvenstva mogli Srbi, Turci, Litvanci .... na osnovu plasmana?19vendetta87 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 13:03Znaci nista od Mundobasketa.alemsa je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:57
![]()
Trenutno korisnika/ca: 231983, DjaniTarik i 17 gostiju.