KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la KK_Bosna » 16 jun 2009, 00:45

aman ljudi, odakle vam da miralem mali igra pleja? pa znate li vi citati?

dovodi se PLAY...

miralem NIJE play...

kad saberete dva i dva skontacete da miralem halilovic NE DOLAZI
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 16 jun 2009, 00:46

KK_Bosna je napisao/la:aman ljudi, odakle vam da miralem mali igra pleja? pa znate li vi citati?

dovodi se PLAY...

miralem NIJE play...

a zasto ce nam pley kad imamo camdzica,pasalica,donekle i majstorica,andjelica(iako ne znam koju pozociju igra,ali je vjerovatno 1,2)

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 16 jun 2009, 00:48

Nasi traze pleja a ne nisko krilo,ovaj pomenuti kiton halilovic je visok 206 i nimalo ne lici na pleja.
ZNACI ON GARANT NIJE.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 jun 2009, 00:48

ipsa je napisao/la:
lolo je napisao/la:
ipsa je napisao/la:ko je treci, znam za bajica i ceskovica?
ivanovic,ako hoce da grade ekipu,trebaju na duze vremena potpisivati,pogotovo ivanovica,jer ce biti glavni nas igrac,a i sam kaze da mu je fino ovdje
dobro si ja zaboravih na njega....nista treba gledat iduce sezone da se s njim produzi saradnja na par godina..naravno ukoliko se pokaze jednako dobar kao i u ovoj...
jeste treba sa ivanom na 7 godina potpisat

pa covjek vec ulazi u godine, ko zna kako ce ove sezone igrati a one tamo ce sto posto biti slabiji

i sto bi mu dali sada trogodisnji ugovor za masne pare (sto bi ivan svakako volio), pa da uzima pare ni za sta trece sezone...

bajic je iskljucivo htio jednu godinu, ali to ce se produziti ;)

a ceskovic ce ionako dobiti nogu na pola sezone :lol:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 16 jun 2009, 00:48

zato sto da Bog da da jovanovic pruzi onakve igre iz lige 8 u NLB a da ceskovic bude kreator igre sumnjam :D

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 jun 2009, 00:52

lolo je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:aman ljudi, odakle vam da miralem mali igra pleja? pa znate li vi citati?

dovodi se PLAY...

miralem NIJE play...

a zasto ce nam pley kad imamo camdzica,pasalica,donekle i majstorica,andjelica(iako ne znam koju pozociju igra,ali je vjerovatno 1,2)
odgovor potrazi u finalnim utakmicama sa sirokim kad djordjevic izadje ;)

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 jun 2009, 00:56

bosnas_ je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:bek suter je doveden, dolazi backup play (ova informacija ce tebe mnogo obradovati)
Mene bi jedino obradovalo da dodje Bejli :) ,ali sumnjam u tako nesto! je li Ceskovic potpisao?
Ovi sa sportspot.ba nista ne objavljuju!
U svakom slucaju bicemo mnogo jaci nego prosle godine,i napadamo Eurokup u NLB ligi,uto nema sumnje!
Gazi Bosno gazi!
mislio sam da ce te obradovat sto se trazi jos jedan play... sto bi znacilo da pasalica nema nidje :D

mislio sam da ce te to obradovati :P

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 16 jun 2009, 00:57

KK_Bosna je napisao/la:
lolo je napisao/la:

dovodi se PLAY...

miralem NIJE play...

odgovor potrazi u finalnim utakmicama sa sirokim kad djordjevic izadje ;)
nasao sam odgovor,ali zar se do kraja sezone,odnosno do finala nase lige, ne bi moglo dovoljno proraditi sa ovim mladim igracima,kako bi oni mogli ulaziti u tim nekim momentima dok bi djoredjevic odmarao,zato ne treba cijela ni cijela sezona da bi ti igraci stekli odredjeni kvalitet i znanje kod vlade

asto se tice navijaca na ovom podforumu,smirite malo strasti,ispade da znate vise od ljudi u upravi,unaprijed nesto odredjujete,sklapate igracki kadar,lakse malo

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2009, 02:35

KK_Bosna je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:bek suter je doveden, dolazi backup play (ova informacija ce tebe mnogo obradovati)
Mene bi jedino obradovalo da dodje Bejli :) ,ali sumnjam u tako nesto! je li Ceskovic potpisao?
Ovi sa sportspot.ba nista ne objavljuju!
U svakom slucaju bicemo mnogo jaci nego prosle godine,i napadamo Eurokup u NLB ligi,uto nema sumnje!
Gazi Bosno gazi!
mislio sam da ce te obradovat sto se trazi jos jedan play... sto bi znacilo da pasalica nema nidje :D

mislio sam da ce te to obradovati :P
Naravno da me to raduje,kao i sve navijace Bosne! Vlada ce dovesti igraca koji se uklapa u njegovu koncepciju,da li ce taj igrac biti mladji ili neki iskusniji i provjeren igrac ostaje da vidimo,ali u Vladin izbor uopste ne sumnjam!
Mene posebno raduje kvalitetan rad uprave,zaista su pokazali veliki nivo profesionalizma,samo 2 sedmice nakon zavrsetka prvenstva maltene oformiti ekipu za narednu sezonu je zaista velika stvar! Mislim da Bosna krece stopama Partizana,i u narednim godinama ocekujem da cemo biti redovni ucesnik nekih evropskih takmicenja,a to donosi nove sponzore,i veci budzet,vise kvalitetnih kako mladih tako i starijih igraca..ali sve u svoje vrijeme!..
Budi Bosna!

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 16 jun 2009, 09:34

Evo jedan svjež info: Muhamed Pašalić ide u Slaviju!!! Konačno, će dobiti klub koji mu je po mjeri... :D

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 16 jun 2009, 09:56

@KK_Bosna,
pa dobro sa ivanovicem treba gledati produziti saradnju samo ako nastavi sa dobrim partijama...nije na odmet imati iskusnu cetvorku u ekipi...naravno ne treba pretjerivati sa ugovorom ukoliko dodje do saradnje na duze staze...a sto se starosti tice 29 mu je godina...moze on dat jos par dobrih godina dok ne dodje do ''zamora materijala''... :)..uzmi samo mrsica za primjer covjek hoce i narednu godinu da igra...otkad ga je bosa natjerao poceo je cak i odbranu igrati na nivou..hehe...kad smo vec kod mrse ima da veceras razvale efes.. :)
I feel devotion!!

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 16 jun 2009, 10:08

A ovaj Bosnin tim što se trenutn stvara meni nikako ne izgleda kao da gaji bilo kkave ambicije. Štaviše, ovo neće biti dovoljno ni da se dobiju Široki ili Igokea, a kamoli nešto više....Ne zaboravite da smo ostali bez Đorđevića, Ikonića i Ovčine. a jedino se Z.Jovanovic moze smatrati dobrom zamjenom za Đorđevića....ovo ostalo je kudikamo lošije...

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 16 jun 2009, 10:11

ma sve je moguce ali nadam se da vlada moze izvuci maksimum iz ekipe gdje se cak i ne nadamo.Npr da ceskovic opravda nosenje prvaka evrope i tak

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 16 jun 2009, 10:12

dnalydal je napisao/la:A ovaj Bosnin tim što se trenutn stvara meni nikako ne izgleda kao da gaji bilo kkave ambicije. Štaviše, ovo neće biti dovoljno ni da se dobiju Široki ili Igokea, a kamoli nešto više....Ne zaboravite da smo ostali bez Đorđevića, Ikonića i Ovčine. a jedino se Z.Jovanovic moze smatrati dobrom zamjenom za Đorđevića....ovo ostalo je kudikamo lošije...
Ovcinu nije tesko zamjeniti ako ce igrati ko u play off-u.....
a sad imamo i duzu klupu...jer ko god da dodje na pleya(a dobro bi bilo da dodje bejli) je bolji od pasalica.....
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 16 jun 2009, 10:14

ma gdje nije bb bio bio jedan od boljih u ekipi ako ne i najbolji al tesko da ce doci nadat se :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2009, 12:11

Pasalic u Slaviji,konacno,momak je stvarno propaganda od nekog talenta,neka se sada dokazuje u prvoj ligi,njega smo znaci prekrizili za sva vremena,konacno!
Bosna ima jako dobar tim,bolji nego kad su igrali Ikonic,Ovcina,Djordjevic! samo ljubomoran i zlonamjeran covjek,koji se usput registruje na danasnji dan,samo sa ciljem da prosipa svoju ljubomoru moze konstatovati da je ovaj tim Bosne slab! e to druze nece proci,mars ti svog pulena podrzavati u Lukavici,a Bosnu-nekadasnjeg evropskog prvaka ostavi objektivnim navijacima!
Uprava radi sjajno,jos samo jedan pley i to je to! Bice Bosna opet sampion!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2009, 12:13

Ma sa ovakvim trenerom kakav je VV i sa ovim trenutnim igračima možemo odigrati dobro protiv svake momčadi iz regiona.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 16 jun 2009, 12:22

je li sigurno pasalic u slaviji,zna li iko ko bi trebao doci kao play

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 16 jun 2009, 12:29

jel rakic jos nas igrac,neko rece otisao u srbiju

a umjesto pasalica dolazi tomovic 8-)

slavko
Kontakt:

Post Postao/la slavko » 16 jun 2009, 12:45

bosnas_ je napisao/la:Pasalic u Slaviji,konacno,momak je stvarno propaganda od nekog talenta,neka se sada dokazuje u prvoj ligi,njega smo znaci prekrizili za sva vremena,konacno!
Bosna ima jako dobar tim,bolji nego kad su igrali Ikonic,Ovcina,Djordjevic! samo ljubomoran i zlonamjeran covjek,koji se usput registruje na danasnji dan,samo sa ciljem da prosipa svoju ljubomoru moze konstatovati da je ovaj tim Bosne slab! e to druze nece proci,mars ti svog pulena podrzavati u Lukavici,a Bosnu-nekadasnjeg evropskog prvaka ostavi objektivnim navijacima!
Uprava radi sjajno,jos samo jedan pley i to je to! Bice Bosna opet sampion!

ti dobijaš lovu od uprave da ih hvališ.samo još da počneš da skandiraš naprjed uprava a ne bosna.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.