Gruzija je u svemu jaka osim u šutanju trica. Pa prije današnje utakmice su bili 15/71 za tri.
Danas su popravili malo jer su šutali 15/34, ali ne treba mjerodavno uzimati utakmica sa Kiprom koja je revijalna maltene.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Gruzija je u svemu jaka osim u šutanju trica. Pa prije današnje utakmice su bili 15/71 za tri.
Da je bitno da izbjegnu Njemacku ili Srbiju pa hajde. Krizamo se sa ovom grupom gdje su svi u pet deka tako da ne vjerujem da ce im biti bitno.
Gruzija je najgora ekipa na prvenstvu u šutu za tri, čak su i gori od nas
opet mogu gledati da idu na lakseg protivnika, da odmore malo Gianisa ako uspiju jel, bolje nego da mora igrati 40 minuta
Ma mislim da im je bitnije njega odmorit nego hoce li igrat protiv Poljske il Izraela. A moze bit bas i da im poraz donosi lakseg protivnika. Cekam kvote za tekmu. Ako kladare nisu pametne kao ja da uzmem kes.
ima krajem septembra kvalifikacije za europa cup
Nije isto, Gruzija podsvjesno i porazom moze ici dalje al cekajuci ishod Spanija - Grcka. Nije isti motiv. Nama je biti ili ne biti, njima je biti ili mozda ne biti ako...QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 sep 2025, 00:31ma cemu razmisljanje o grcima realno gledano sve je u nasim rukama, pa evo i da je spanija dobila gruziju uz sve ostale rezultate kakvi i jesu mi bi opet igrali direktno sa gruzijom za prolaz mi bi usli s 2-2 omjerom oni sa 1-3, zapet ce svakako protiv nas nece rizikovati da cekaju sta ce se desiti navecer i da se uzdaju u to hoce li giannis igrati ili nece
mozemo ih dobiti i moramo!
jeste samo sto mi igramo u 14h a spanija grcka u 20:30h i ovi nece sigurno skinuti gace i uzdati se u giannisa ako ce taj uopste i zaigrati, zaboravljamo i da spanci znaju da im sad gori pod nogama ko kaze da nece mlatnuti grcku, zato mi svakako trebamo da se uzdamo u sebe a ako ovo poremeti gruzijce pa udju s kalkulacijama u mec za nas jos boljehz1987 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 01:30Nije isto, Gruzija podsvjesno i porazom moze ici dalje al cekajuci ishod Spanija - Grcka. Nije isti motiv. Nama je biti ili ne biti, njima je biti ili mozda ne biti ako...QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 sep 2025, 00:31ma cemu razmisljanje o grcima realno gledano sve je u nasim rukama, pa evo i da je spanija dobila gruziju uz sve ostale rezultate kakvi i jesu mi bi opet igrali direktno sa gruzijom za prolaz mi bi usli s 2-2 omjerom oni sa 1-3, zapet ce svakako protiv nas nece rizikovati da cekaju sta ce se desiti navecer i da se uzdaju u to hoce li giannis igrati ili nece
mozemo ih dobiti i moramo!
Mislim da bi trebao biti spreman za finala a velike su šanse da je Adis želio da ga čuva cijelu grupnu fazu pa da ga ubaci protiv Gruzije da ih iznenadi.
Pratim NBA čitav život, Bitadze će pravit problema što je ostavit prostor za Tornikea iako realno nije tako dobar šuter ali kad ga krene jako je opasan. Bio je igrač koji je bio u idealnoj petorci Eurolige te najjače evropske košarkaške lige, on je jako opasan, miriše na 30+ poena od njega jer protiv nas se uvijek neko razigra.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dinhooo, Hrammm1921, Quartararo, sagitarius i 32 gosta.