Žabari uzeše Špance na slobodna, na poen zaostatka minut pred kraj pogodiše 5 slobodnih u nizu.Cauchy23 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:01Moram se samo osvrnuti na slobodna, sto vecina pise kako su katastrofa!
Jesu losa, ali vjerujem da je razlog potrosnja nasih igraca u odbrani, napadu!
Prvo poluvrijeme su bila dobra, ali koncentracija pada sa enormnom potrosnjom!
Meni djeluje da nasa reprezentacija igra sa nadprosjednom potrosnjom u odnosu na ostale!
Aferim za pobjedu, i da dobijemo u cetvrtak!
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Šteta ako se poklopi satnica sa fudbalombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:16Ako sam dobro skontao, kad prođemo Poljsku igramo 9. septembra vjerovatno sa Turskom ili Srbijom.

- akisarajevo92
- Kontakt:
Jel postoje neke sanse da Halilovic odigra neke minute ili je out za citavo prvenstvo
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Znamo sta nas ceka al hajmo se vratiti na Gruziju . Realno tu je to negdje neka su Gruzijci i blagi favoriti al moze se igrati i vjerujem u prolaz .

-
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Umor igra ulogu, ALI..ovo je ispod svakog standarda, usotalom promasujemo ih citavu utakmicu ne samo u zavrsnici..nemati ni 60% ili sutnuti ko dns 46% je stvarno bruka i za to nema izgovora. Haj da ti opalis 10 bacanja pa pogodis 5 pa ok...ali da imas 46% na 28 bacanja e to je stvarno sramotaperun je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:19Žabari uzeše Špance na slobodna, na poen zaostatka minut pred kraj pogodiše 5 slobodnih u nizu.Cauchy23 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:01Moram se samo osvrnuti na slobodna, sto vecina pise kako su katastrofa!
Jesu losa, ali vjerujem da je razlog potrosnja nasih igraca u odbrani, napadu!
Prvo poluvrijeme su bila dobra, ali koncentracija pada sa enormnom potrosnjom!
Meni djeluje da nasa reprezentacija igra sa nadprosjednom potrosnjom u odnosu na ostale!
Aferim za pobjedu, i da dobijemo u cetvrtak!
=\_1921_/=
Ko nema u glavi, ima u nogamaTripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:23Vjerovatno. Većom borbom kompenziramo očit nedostatak talenta.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prikljucuje se od polufinalaakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:19Jel postoje neke sanse da Halilovic odigra neke minute ili je out za citavo prvenstvo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
On i da bude potpuno oporavljen za naredni mec ja nisam siguran koliko pametno bi ga bilo koristiti,on nije u takmicarskom ritmu a sad je svaka utakmica eliminacijska.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:19Jel postoje neke sanse da Halilovic odigra neke minute ili je out za citavo prvenstvo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
To sad i nema poente nikakve neces ga protiv Gruzije vracat u nekakvu formu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:19Jel postoje neke sanse da Halilovic odigra neke minute ili je out za citavo prvenstvo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da i ti ubodes s jednim dobrim postom na ovoj temi.Kaunas je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:25Prikljucuje se od polufinalaakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:19Jel postoje neke sanse da Halilovic odigra neke minute ili je out za citavo prvenstvo

Prvo si pogodio da ce Spanci uzeti grupu, pa da mi necemo dobiti nikog osim Kipra, sad je i ovo na redu da pogodis.

ja sve kontam da nas trolaju sa ovim slobodnim bacanjima:-)
hajd sto jusuf nece da oba zabije, nemoguce je onako sutati 2 u nizu kao atic:-)
jos kad roberson ofula ono jedno prije lazica, kontam ybga
hajd sto jusuf nece da oba zabije, nemoguce je onako sutati 2 u nizu kao atic:-)
jos kad roberson ofula ono jedno prije lazica, kontam ybga
U toj utakmici protiv Poljske 2023, Lazić ubacio 16 poena, Atić 15, Nurkić 11, Musa 10, Garza 8. Sokolowski je tada zabio 16, Balcerowski 14, Ponitka 10.
-
- Kontakt:
I slobodnim... uh čekajDamirT je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:24Ko nema u glavi, ima u nogamaTripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:23Vjerovatno. Većom borbom kompenziramo očit nedostatak talenta.![]()

-
- Kontakt:
Protiv Švaba.Masqareda je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:17Sta mislis protiv koga smo u finalu?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:16Ako sam dobro skontao, kad prođemo Poljsku igramo 9. septembra vjerovatno sa Turskom ili Srbijom.![]()
Ostali su nam duzni od proslog EB, kad su nas pokrali uz pomoc sudija.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Halilović i da može igrati, on nije u ritmu, totalno van forme. Najviše što mu može dati minut ili dva, ali sumnjam da će igrati ikako.
Najveća karika Gruzije je Džikić, jednostavno je miljama bolji trener od Aziza.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman, Google Adsense [Bot], Homelander, kevindurant1903, lumani, mexy_whites, TripleThreat, tuzlanskinacin i 79 gostiju.