A sorry znaci Ajla ima veze u Sturmu a Leterme stopirao transfer
Jel mi sad dodje xbon od 50 ili sta?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A sorry znaci Ajla ima veze u Sturmu a Leterme stopirao transfer
U sta god hoces, evo reci, da je Ayla glavna u klubu.
Znaš i sam kakva je procedura registracije. I znaš da se na to ne može u potpunosti utjecati. I eto, molio bih te, da forum na kojem si aktivan ne nazivaš kako si nazvao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 01:14Evo opet ovih botova i trovsca,odma prvi postovi schrek i slicno,trebaju braca da opet provjere im postove,vjerovatno su kao i predhodnici pisali na temi plavih,stvarno misle da ce se neko upecati na ovom smecu od foruma? Zna se gdje i sta pisu nasi navijaci,ovo je mjerilo nicega. Samo nicu novi nikovi,nikako da im dosadi.
Mozda napokon razmisljaju,da se ocuva kostur ekipe...laznokrilo je napisao/la: ↑03 sep 2025, 01:32Nisam siguran ali vjerujem da je dosla "bolja" ponuda za Gulisu pa da su ovu u zadnji cas odbili,drugi razlog ne vidim.
Dolaze crnci iz MalogVarijantas8 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:40Ovo meni lici na onu epizodu Bitangi i Princeza kad Đubro, biznismen iz Kanade kupuje lokalni klub, da napravi totalni brending i rebrending kod Gazde, pa ga Tajna sluzba uhapsi zbog prodaje ljudi(igraca) u bijelo roblje.
Kazo bi ti rekao da nije korektno reci crnac, nego afronogometašnapoleon72 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:43Dolaze crnci iz MalogVarijantas8 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:40Ovo meni lici na onu epizodu Bitangi i Princeza kad Đubro, biznismen iz Kanade kupuje lokalni klub, da napravi totalni brending i rebrending kod Gazde, pa ga Tajna sluzba uhapsi zbog prodaje ljudi(igraca) u bijelo roblje.
Varijantas8 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:46Kazo bi ti rekao da nije korektno reci crnac, nego afronogometašnapoleon72 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:43Dolaze crnci iz MalogVarijantas8 je napisao/la: ↑03 sep 2025, 12:40Ovo meni lici na onu epizodu Bitangi i Princeza kad Đubro, biznismen iz Kanade kupuje lokalni klub, da napravi totalni brending i rebrending kod Gazde, pa ga Tajna sluzba uhapsi zbog prodaje ljudi(igraca) u bijelo roblje.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.