BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Čekaj, znači može se još više zakomplikovat potencijalnom pobjedom Španije nad Grčokm, naravno uz našu pobjedu nad Gruzijom. Joj kakva grupa i kakvi potencijalni raspleti 

- invincible1921
- Kontakt:
Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hocemajestic24 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:37Grci ako izgube vjetovatno bi zavrsili tek cetvrtiGhuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:33Grci ce protiv Spanaca ici na pobjedu, jer bi u slucaju poraza vjerovatno bili treci i tako bi mogli ici na Francuze. Sad navijam da Poljska izgubi do 7 razlike i da genocidasi dobiju Janeze u cetvrtak, jer bi samo to znacilo da cemo izbjeci Francusku.Poljaci fulaju bacanja ko i mi...
=\_1921_/=
- VensanKasel
- Kontakt:
Ima li kakva kamera da je snimala Pozzeca i klupu Italije , Edin umirao od smijeha i čuđenja šta rade 

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Navijamo za Luku da ih sam uzmeinvincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hocemajestic24 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:37Grci ako izgube vjetovatno bi zavrsili tek cetvrtiGhuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:33Grci ce protiv Spanaca ici na pobjedu, jer bi u slucaju poraza vjerovatno bili treci i tako bi mogli ici na Francuze. Sad navijam da Poljska izgubi do 7 razlike i da genocidasi dobiju Janeze u cetvrtak, jer bi samo to znacilo da cemo izbjeci Francusku.Poljaci fulaju bacanja ko i mi...
Ako je izrael dobio francusku, bolje onda da idemo na Francuze jer su slabiji.invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hocemajestic24 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:37Grci ako izgube vjetovatno bi zavrsili tek cetvrtiGhuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:33Grci ce protiv Spanaca ici na pobjedu, jer bi u slucaju poraza vjerovatno bili treci i tako bi mogli ici na Francuze. Sad navijam da Poljska izgubi do 7 razlike i da genocidasi dobiju Janeze u cetvrtak, jer bi samo to znacilo da cemo izbjeci Francusku.Poljaci fulaju bacanja ko i mi...

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
...pa ako bi poginuli da poginemo od junakainvincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:32Jbt fes bicemo treci i ic na francusku..nevjerovatno![]()

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Spanci ako izgube a mi pobjedimo Gruziju
Spanci idu kuci, a Gruzija i BiH dalje, bez obzira na njihov poraz
Bilo bi extra da Spanci igraju prije nas al ybg, tako bi Gruzija odmarala dosta igraca protiv nas , jer ce ih Grcka isk arat
Spanci idu kuci, a Gruzija i BiH dalje, bez obzira na njihov poraz
Bilo bi extra da Spanci igraju prije nas al ybg, tako bi Gruzija odmarala dosta igraca protiv nas , jer ce ih Grcka isk arat
Zadnja izmjena: Hrammm1921, dana/u 02 sep 2025, 22:44, ukupno mijenjano 2 puta.
- invincible1921
- Kontakt:
Sto, pa bolje da ih mi uzmemo u 1/8MElloo je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40Navijamo za Luku da ih sam uzmeinvincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hoce

=\_1921_/=
Daj kakav dogovor da se izbace zohari 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
dogovorit se s njima i fino svako zadovoljan,spanci kuci

Jel postoji neki scenarij gdje mi idemo kao trećeplasirani?
Zadnja izmjena: zikerrz21, dana/u 02 sep 2025, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Slabo ti toga ima u kosarci, sve su drugaciji matchups. To sto je Izrael dobio Francuze ne znaci da ces i ti i obratno.Nirton je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:41Ako je izrael dobio francusku, bolje onda da idemo na Francuze jer su slabiji.invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hoce![]()
![]()
Isto kao sto je Gruzija dobila Spaniju, a Spanija nas nabysila, ne znaci da ce te Gruzija dobiti...
Sve je matchup, osim protiv ovih lijevih repki Velike Britanije, Kipra i to ali oni nisu u stanju nikog dobiti osim medjusobno
Znam drug, šalim se.alemsa je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:45Slabo ti toga ima u kosarci, sve su drugaciji matchups. To sto je Izrael dobio Francuze ne znaci da ces i ti i obratno.Nirton je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:41Ako je izrael dobio francusku, bolje onda da idemo na Francuze jer su slabiji.invincible1921 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:40
Hvala poljacima za poraz manji od 8, sad ne mozemo igrat sa francuzima vise ako izrael uzme slovence..a realno hoce![]()
![]()
Isto kao sto je Gruzija dobila Spaniju, a Spanija nas nabysila, ne znaci da ce te Gruzija dobiti...
Sve je matchup, osim protiv ovih lijevih repki Velike Brutanije, Kipra i to ali oni nisu u stanju nikog dobiti osim medjusobno

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Brizuela i Parra će narednu šansu za one trojke imati za pet dana protiv Castanede i Unicaje u pripremnoj utakmici.
-
- Kontakt:
Izrael ako dobije Sloveniju 1 u grupi a Poljska druga , Francuska treca . Ako Slovenija pobjedi, Francuska prva ,Poljska druga, Slovenija treca ,Izrael cetvrti . Mi s pobjedom smo Treci ako Spanija izgubi , s pobjedom Španije smo cetvrti . Znači ako budemo treci idemo na Poljake ako budemo cetvrti na Izrael ili Francusku.

Ako Slovenija dobije Izrael prekosutra - Francuzi su prvi. Ako izgubi, onda u trouglu 3 reprezentacije, Francuzi su treci i na njih ne mozemo ici.
Mi ako dobijemo i Spanci ako izgube - treci smo i idemo na Poljake, koji su drugi u svakom slucaju. Ako Spanci dobiju, onda smo cetvrti i idemo na Izrael ili Francusku (zavisno od Slovenaca).
Mi ako dobijemo i Spanci ako izgube - treci smo i idemo na Poljake, koji su drugi u svakom slucaju. Ako Spanci dobiju, onda smo cetvrti i idemo na Izrael ili Francusku (zavisno od Slovenaca).
- invincible1921
- Kontakt:
Kako ba...ako spanija i mi uzmemo...onda smo svi na 3/2 a u tom krugu su grci najlosiji jer imaju 0/2 sa nama i spanijobordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:49Izrael ako dobije Sloveniju 1 u grupi a Poljska druga , Francuska treca . Ako Slovenija pobjedi Francuska prva ,Poljska druga, Slovenija treca ,Izrael cetvrti . Mi s pobjedom smo Treci ako Spanija izgubi , s pobjedom Španije smo cetvrti . Znači ako budemo treci idemo na Poljake ako budemo cetvrti na Izrael ili Francusku.
![]()
![]()
![]()
![]()
znaci oni su 4. mi 3.
=\_1921_/=
Znači svima odgovara naš poraz od Gruzije osim nas samih

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Hoću s mirom pogledati reprizu današnje utakmice, ali nikako ne mogu naći sa Edinovim komentarom. Jel on danas uopšte radio prijenos?
- invincible1921
- Kontakt:
Ama kako jbmuGhuraba je napisao/la: ↑02 sep 2025, 22:51Ako Slovenija dobije Izrael prekosutra - Francuzi su prvi. Ako izgubi, onda u trouglu 3 reprezentacije, Francuzi su treci i na njih ne mozemo ici.

Opet samo u nasoj grupi 2 pobjede nisu dovoljne za prolaz
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 02 sep 2025, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 9 gostiju.