Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Ko je ovaj Benjamin Jašarević što igra u Italiji ima 20 godina?
Iako nije dobio priliku za igru kod selektora Bubala u U-18 reprezentaciji, Daut Livadić je ipak potpisao ugovor i seli se u Sarajevo - u KK Bosna.
On je iz Zenice, čini mi se, KK Vukovi Zenica, a preko brace
Sedić košarkaških trenera iz Zenice, specijalizovanih za individualni rad sa igračima dobio je kao talenat novi klub New Step Basketball Academy (Piombino, Italija).
Mislim da je bila priča da je nekada odbio da igra za reprezentaciju u kadetskom uzrastu i to je sve što znam
-
- Kontakt:

Sve što sam pohvalno rekao za KK Bosna i njihov plan rada sa mlađim selekcijama ipak stavljam na stand by mode.
Kakav je ovaj Mirzin sin, Benjamin. Vidim da ga je uzeo Miško pod svoje. Ima li kakvog hajra u njemu....Uzgred, i Mak Omerović je potpisao isto za Megu.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Super obojica. Nakon one rupe od 5 godina poslije Kamenjasa gdje se jedva moze nabrojati 3 igraca sa potencijalom u seniorskoj kosarci, ove generacije poslije 2007. izgledaju dosta bolje, a i mladi su napustili ovaj zakrzljali sistem i otisli se razvijati u dobre klubove. Samo ovo ljeto - Omerovic, Teletovic, Subasic, Skalonjic, Morankic.
-
- Kontakt:
Zvanično je
Sa Megom je ugovor potpisao i definitvno prelazi Benjamin Teletovic i Mak Omerovic, a ostali koji su bili na pripremnim treninzima su vraćeni
Sa Megom je ugovor potpisao i definitvno prelazi Benjamin Teletovic i Mak Omerovic, a ostali koji su bili na pripremnim treninzima su vraćeni
Kako se zvao onaj momak sto je presao mislim iz Slobode u Bayern, znam da se pisalo da je vanserijski talenat.marlostanf1eld je napisao/la: ↑26 avg 2025, 12:10Super obojica. Nakon one rupe od 5 godina poslije Kamenjasa gdje se jedva moze nabrojati 3 igraca sa potencijalom u seniorskoj kosarci, ove generacije poslije 2007. izgledaju dosta bolje, a i mladi su napustili ovaj zakrzljali sistem i otisli se razvijati u dobre klubove. Samo ovo ljeto - Omerovic, Teletovic, Subasic, Skalonjic, Morankic.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dzenis Hodovic je otišao u Bayern.Nirton je napisao/la: ↑02 sep 2025, 17:41Kako se zvao onaj momak sto je presao mislim iz Slobode u Bayern, znam da se pisalo da je vanserijski talenat.marlostanf1eld je napisao/la: ↑26 avg 2025, 12:10Super obojica. Nakon one rupe od 5 godina poslije Kamenjasa gdje se jedva moze nabrojati 3 igraca sa potencijalom u seniorskoj kosarci, ove generacije poslije 2007. izgledaju dosta bolje, a i mladi su napustili ovaj zakrzljali sistem i otisli se razvijati u dobre klubove. Samo ovo ljeto - Omerovic, Teletovic, Subasic, Skalonjic, Morankic.
Kuda su otišli Skalonjic i Morankic?
Morankic u Baskoniju, Skaljonic mislim u SparsuKylian je napisao/la: ↑02 sep 2025, 17:54Dzenis Hodovic je otišao u Bayern.Nirton je napisao/la: ↑02 sep 2025, 17:41Kako se zvao onaj momak sto je presao mislim iz Slobode u Bayern, znam da se pisalo da je vanserijski talenat.marlostanf1eld je napisao/la: ↑26 avg 2025, 12:10
Super obojica. Nakon one rupe od 5 godina poslije Kamenjasa gdje se jedva moze nabrojati 3 igraca sa potencijalom u seniorskoj kosarci, ove generacije poslije 2007. izgledaju dosta bolje, a i mladi su napustili ovaj zakrzljali sistem i otisli se razvijati u dobre klubove. Samo ovo ljeto - Omerovic, Teletovic, Subasic, Skalonjic, Morankic.
Kuda su otišli Skalonjic i Morankic?
Manojlovic ako ode u Megu ili Partizan, komotno mozemo reci da ce igrati za Srbiju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Skalonjic i jeste bio u Sparsu, dakle nije prošao za Megu kao i još njih nekoliko koji su vraćeni.
Morankić, 2011. godiste je potpisao višegodišnji ugovor s Baskonijom i preselio u Vitoriju krajem avgusta 2025. godine. Mora da je veliki talenat kad su ga uzeli tako mladog.
Zadrzat Manojlovica u Sarajevu nacionalni interes.
Samo naprijed Saraj'vo!
Najviše ce profitirat igrački da ode u Megu. Ali nije isto za reprezentaciju i osjećaju za istu ako pd 18 do 21 godine bude igrao u Bosni živio u Sarajevu i ako bude u BG-u. Bosna mora radit u interesu reprezentacije. Pogotovo ova Bosna kojoj kanton i federacija daju ozbiljne pare.
Samo naprijed Saraj'vo!
ma on ako ce igrati za nas, igrat ce da poslije eura komplet repka srbije dodje po njega da ga vodi u meguTele33 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 23:26Najviše ce profitirat igrački da ode u Megu. Ali nije isto za reprezentaciju i osjećaju za istu ako pd 18 do 21 godine bude igrao u Bosni živio u Sarajevu i ako bude u BG-u. Bosna mora radit u interesu reprezentacije. Pogotovo ova Bosna kojoj kanton i federacija daju ozbiljne pare.

- marlostanf1eld
- Kontakt:
Skalonjić je otišao u Spartak iz Subotice, a dijete što je prešlo iz Slobode u Bayern a da je talentovano je Buljubašić, mislim da na njega misliš. Hodović nije neki talenat.
Šipković jeste sada u Bosni, vidim da je gore neko pitao.
Šipković jeste sada u Bosni, vidim da je gore neko pitao.