TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:47
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:44
TripleThreat je napisao/la: ↑02 sep 2025, 18:39
Kakav si ti crnjator od početka ovih priprema, strašno. Počinjem sticati osjećaj da i ti navijaš da izgube kako bi mogao soliti pamet ovdje kako si upravu od početka.
Za zemlju koja je jednom u historiji prošla grupnu fazu, naravno da je potencijalni prolazak grupe uspjeh, posebno za ekipu bez svog drugog najboljeg igrača, plan B playem od 36 godina i generalno jako ograničenim rosterom.
De se malo saberi i skontaj kontekst.Ne trci i ne skaci pred rudu, sinko.
Niko nije ni rekao da ne bi bio ENORMAN uspjeh proci grupnu fazu niti se bilo sta crnjaci.Jednostavno, ne vidim poentu toga sto bi mi eto svi imali po 3-2 (dakle OTPADAJU Gruzija i Kipar i mi prolazimo) kad se zna da bi mi tu imali najlosiju kos razliku i bili 4ti. Sta je smisao mastanja da svi imamo omjer 3-2 osim ako ne dobijemo gruzijce 30 razlike??
Dakle, nije poenta posta bila "sta cemo prolaziti dalje da nas neko ka.ra", vec ovo sto navedoh iznad tj.ako i prodjemo bicemo 4ti i to je to.
Španija igra još dvije utakmice protiv Grčke i Italije. Valjda si zaboravio taj dio, sinko.
Okreces pricu, po obicaju kad istrcis pred rudu.
Niko nije pisao, niti sam ja replicirao sta ce biti ako spanci izgube obje tekme!?Samo se referiram na pricu oko toga gdje bi svi imali omjer 3-2 i ciju svrhu ne vidim kad bi u tom slucaju 99,9% ostali 4ti.
Drugi je par opanaka prica da spanci izgube obje.
I da ne bi trosio vrijeme bzv na nepotrebne rasprave , de mi, Boga ti reci, koji je tvoj originalni nik bio ovdje? Ciji je ovo klon, jer mi je stil pisanja poznat.